Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Иво Тонев: Иван Вуцов влиза в управата на Левски

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 19:22

nesidor написа:Сега вече ЛС ще стане шампион.КАРДИНАЛА е вече в управата...ще има съдийски назначения ,купуване на мачове и съдий...

'С' в случая е много точно сложено

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 юли 2012 19:29

Приветствам този ход на Иво Тонев, мисля, че до момента има само полезни такива за Левски. До момента, само едно не ми допадна, че търпя Гонзо твърде дълго...
По принцип, старите хора помъдряват или изкуфяват, има много примери за обществени личности и в двете посоки, за Вуцов мога да кажа, че е от първите, Димитър Пенев всеки може да определи към коя група е... :)
Иван Вуцов няма да има кой знае каква роля в Левски, но определено ще е по-добре с него, отколкото без него, този човек знае две и двеста във футбола, не малко пъти Левски изпада в краткосрочни кризи, кой ако не Вуцов може да вдигне отбора с точни съвети и мнения във всяко едно отношение...
А тези които мрънкат за това назначение, нека си мрънкат, винаги има такива драскачи, нека помислят малко преди да пишат. Наистина ли някой мисли, че сега и Вили Вуцов ще пристигне в Левски? ако да - значи много елементарно и хлапашко мислене!

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 17 юли 2012 19:35

Според мен правилно решение на Тонев. Естествено е да иска да има до себе си човек с дългогодишен ръководен опит във футбола на всички нива, който освен това е дълбоко свързан с клуба, с когото да обсъждат казусите в оперативната работа и да помага при вземането на правилни решения. Самият Вуцов каза, че няма да има допирни точки и да изземва по никакъв начин част от функцийте на спортно-техническия щаб, освен това е на годинки вече не е в онази възраст и в позиция да прави комбинаций, да плете интриги и въобще да се занимава със всякакви задкулисни дейности извън феърплея, просто Тонев явно има нужда от съветник с повече опит от него, който да му помага в ръководенето на клуба, а такъв човек на този етап няма. Така че споко, нема Вуцата да реди състава на Илиян, нема да реди съдийте за определени мачове и няма да реди самите мачове. Аре само Левски и тази година да изживеем много незабравими футболни емоции и мигове.
А относно твърдението на онзи хубавец с "вуцовизма", който твърди, че в сектор Б царял комунизъм /незнам може и така да е вече, не съм стъпвал там от поне 5 години/, ще му кажа, че има още 3 сектора, които в повечето мачове са полу-празни, видимостта е по-добра и щом не му понася обстановката в Б, нека гледа от друго място. Аз също ходех много години само в Б, но напоследък когато ходя на стадиона сядам във В откъм Г и ми е много по-кеф, гледам си на спокойствие мача, викам си каквото ми е на сърце и не ме дразнят разни лумпенизирани малки и големи елементи, така че за всеки влак си има пътници.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2012 20:16

daniel875 написа:На по - младите левскари искам да напомня, че Иван Вуцов е най- успешният футболист и ръководител в "Левски". По време на всичките му периоди като състезател и ръководител в тима от Подуяне габровецът има четири четвъртфинала в Европа, както и множество титли и купи.
Това е най - успешният функционер в историята на клуба. След него се нарежда Наско Сираков.
Преди време Николай Александров оплю феновете на клуба, че са виновни за загубата на титлата. Вече доста години привържениците на "Левски" също имат вина за случващото се. Това не трябва да се премълчава.

:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 20:30

harka1914 написа:Според мен правилно решение на Тонев. Естествено е да иска да има до себе си човек с дългогодишен ръководен опит във футбола на всички нива, който освен това е дълбоко свързан с клуба, с когото да обсъждат казусите в оперативната работа и да помага при вземането на правилни решения. Самият Вуцов каза, че няма да има допирни точки и да изземва по никакъв начин част от функцийте на спортно-техническия щаб, освен това е на годинки вече не е в онази възраст и в позиция да прави комбинаций, да плете интриги и въобще да се занимава със всякакви задкулисни дейности извън феърплея, просто Тонев явно има нужда от съветник с повече опит от него, който да му помага в ръководенето на клуба, а такъв човек на този етап няма. Така че споко, нема Вуцата да реди състава на Илиян, нема да реди съдийте за определени мачове и няма да реди самите мачове. Аре само Левски и тази година да изживеем много незабравими футболни емоции и мигове.
А относно твърдението на онзи хубавец с "вуцовизма", който твърди, че в сектор Б царял комунизъм /незнам може и така да е вече, не съм стъпвал там от поне 5 години/, ще му кажа, че има още 3 сектора, които в повечето мачове са полу-празни, видимостта е по-добра и щом не му понася обстановката в Б, нека гледа от друго място. Аз също ходех много години само в Б, но напоследък когато ходя на стадиона сядам във В откъм Г и ми е много по-кеф, гледам си на спокойствие мача, викам си каквото ми е на сърце и не ме дразнят разни лумпенизирани малки и големи елементи, така че за всеки влак си има пътници.

Хубавеца гледа мачовете от общо взето от същото място. Колкото до Вуцов просто си казвам мнението, не твърдя, че моето е правилно.
Под достойнството ми е да бъда в един сектор с гугутка и темподобните описани от теб да ги нареча криминални елементи, нито пък отговаря на възпитанието ми, образованието и годините ми да бъда около тях.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 юли 2012 20:40

Дано да не станем шампиони, но да се представим отлично в Европа. Не съм бил роден тогава, за да знам какви задкулисни игри може да прави Вуцов, но ще се радвам да бъдат опровергани мненията, че ще се купуват мачове от Левски, когато той е в клуба. А и за мен титлите и купите не са толкова важни, колкото доброто представяне в Европа.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 17 юли 2012 20:54

milen.hristov написа:
harka1914 написа:Според мен правилно решение на Тонев. Естествено е да иска да има до себе си човек с дългогодишен ръководен опит във футбола на всички нива, който освен това е дълбоко свързан с клуба, с когото да обсъждат казусите в оперативната работа и да помага при вземането на правилни решения. Самият Вуцов каза, че няма да има допирни точки и да изземва по никакъв начин част от функцийте на спортно-техническия щаб, освен това е на годинки вече не е в онази възраст и в позиция да прави комбинаций, да плете интриги и въобще да се занимава със всякакви задкулисни дейности извън феърплея, просто Тонев явно има нужда от съветник с повече опит от него, който да му помага в ръководенето на клуба, а такъв човек на този етап няма. Така че споко, нема Вуцата да реди състава на Илиян, нема да реди съдийте за определени мачове и няма да реди самите мачове. Аре само Левски и тази година да изживеем много незабравими футболни емоции и мигове.

Хубавеца гледа мачовете от общо взето от същото място. Колкото до Вуцов просто си казвам мнението, не твърдя, че моето е правилно.
Под достойнството ми е да бъда в един сектор с гугутка и темподобните описани от теб да ги нареча криминални елементи, нито пък отговаря на възпитанието ми, образованието и годините ми да бъда около тях.

Аз съм бил в СЕКТОР Б м/у 78/87г.По онова време нашият сектор беше най-свободното място в България.Там имаше ЛИЧНОСТИ И СВОБОДНИ ХОРА.
Баткоff вън

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 юли 2012 21:05

Вуцов е сериозен човек и изключително коректен към този, за когото работи! Може да е интригант на дребно, може да е далавераджия, ама изобщо няма да му мине през главата да лансира Вили, да посегне самият той към треньорството на тия години или да се бърка в компетенциите на някой друг, освен ако не види, че не може да си върши работата сам. Ще помага, когато може и няма да помисли да прави нещо повече, сигурен съм. А след толкова години във футбола, макар да не е от най умните, има с какво да помогне и на какво да научи хората там.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2012 21:17

защо написа:Вуцов е сериозен човек и изключително коректен към този, за когото работи! Може да е интригант на дребно, може да е далавераджия, ама изобщо няма да му мине през главата да лансира Вили, да посегне самият той към треньорството на тия години или да се бърка в компетенциите на някой друг, освен ако не види, че не може да си върши работата сам. Ще помага, когато може и няма да помисли да прави нещо повече, сигурен съм. А след толкова години във футбола, макар да не е от най умните, има с какво да помогне и на какво да научи хората там.

Да!С пакетното придвижване. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юли 2012 21:26

Да не поставяме каруцата пред коня. Нека да ВИДИМ, какво ще направи Вуцов в управата на "Левски", а не да ПРЕДПОЛАГАМЕ, при това явно предубедени (някои от нас). "По делата им ще ги познаете..." (Евангелие на Матей, 7:20). :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”