nesidor написа:Сега вече ЛС ще стане шампион.КАРДИНАЛА е вече в управата...ще има съдийски назначения ,купуване на мачове и съдий...
'С' в случая е много точно сложено
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nesidor написа:Сега вече ЛС ще стане шампион.КАРДИНАЛА е вече в управата...ще има съдийски назначения ,купуване на мачове и съдий...
daniel875 написа:На по - младите левскари искам да напомня, че Иван Вуцов е най- успешният футболист и ръководител в "Левски". По време на всичките му периоди като състезател и ръководител в тима от Подуяне габровецът има четири четвъртфинала в Европа, както и множество титли и купи.
Това е най - успешният функционер в историята на клуба. След него се нарежда Наско Сираков.
Преди време Николай Александров оплю феновете на клуба, че са виновни за загубата на титлата. Вече доста години привържениците на "Левски" също имат вина за случващото се. Това не трябва да се премълчава.
harka1914 написа:Според мен правилно решение на Тонев. Естествено е да иска да има до себе си човек с дългогодишен ръководен опит във футбола на всички нива, който освен това е дълбоко свързан с клуба, с когото да обсъждат казусите в оперативната работа и да помага при вземането на правилни решения. Самият Вуцов каза, че няма да има допирни точки и да изземва по никакъв начин част от функцийте на спортно-техническия щаб, освен това е на годинки вече не е в онази възраст и в позиция да прави комбинаций, да плете интриги и въобще да се занимава със всякакви задкулисни дейности извън феърплея, просто Тонев явно има нужда от съветник с повече опит от него, който да му помага в ръководенето на клуба, а такъв човек на този етап няма. Така че споко, нема Вуцата да реди състава на Илиян, нема да реди съдийте за определени мачове и няма да реди самите мачове. Аре само Левски и тази година да изживеем много незабравими футболни емоции и мигове.
А относно твърдението на онзи хубавец с "вуцовизма", който твърди, че в сектор Б царял комунизъм /незнам може и така да е вече, не съм стъпвал там от поне 5 години/, ще му кажа, че има още 3 сектора, които в повечето мачове са полу-празни, видимостта е по-добра и щом не му понася обстановката в Б, нека гледа от друго място. Аз също ходех много години само в Б, но напоследък когато ходя на стадиона сядам във В откъм Г и ми е много по-кеф, гледам си на спокойствие мача, викам си каквото ми е на сърце и не ме дразнят разни лумпенизирани малки и големи елементи, така че за всеки влак си има пътници.
milen.hristov написа:harka1914 написа:Според мен правилно решение на Тонев. Естествено е да иска да има до себе си човек с дългогодишен ръководен опит във футбола на всички нива, който освен това е дълбоко свързан с клуба, с когото да обсъждат казусите в оперативната работа и да помага при вземането на правилни решения. Самият Вуцов каза, че няма да има допирни точки и да изземва по никакъв начин част от функцийте на спортно-техническия щаб, освен това е на годинки вече не е в онази възраст и в позиция да прави комбинаций, да плете интриги и въобще да се занимава със всякакви задкулисни дейности извън феърплея, просто Тонев явно има нужда от съветник с повече опит от него, който да му помага в ръководенето на клуба, а такъв човек на този етап няма. Така че споко, нема Вуцата да реди състава на Илиян, нема да реди съдийте за определени мачове и няма да реди самите мачове. Аре само Левски и тази година да изживеем много незабравими футболни емоции и мигове.
А относно твърдението на онзи хубавец с "вуцовизма", който твърди, че в сектор Б царял комунизъм /незнам може и така да е вече, не съм стъпвал там от поне 5 години/, ще му кажа, че има още 3 сектора, които в повечето мачове са полу-празни, видимостта е по-добра и щом не му понася обстановката в Б, нека гледа от друго място. Аз също ходех много години само в Б, но напоследък когато ходя на стадиона сядам във В откъм Г и ми е много по-кеф, гледам си на спокойствие мача, викам си каквото ми е на сърце и не ме дразнят разни лумпенизирани малки и големи елементи, така че за всеки влак си има пътници.
Хубавеца гледа мачовете от общо взето от същото място. Колкото до Вуцов просто си казвам мнението, не твърдя, че моето е правилно.
Под достойнството ми е да бъда в един сектор с гугутка и темподобните описани от теб да ги нареча криминални елементи, нито пък отговаря на възпитанието ми, образованието и годините ми да бъда около тях.
защо написа:Вуцов е сериозен човек и изключително коректен към този, за когото работи! Може да е интригант на дребно, може да е далавераджия, ама изобщо няма да му мине през главата да лансира Вили, да посегне самият той към треньорството на тия години или да се бърка в компетенциите на някой друг, освен ако не види, че не може да си върши работата сам. Ще помага, когато може и няма да помисли да прави нещо повече, сигурен съм. А след толкова години във футбола, макар да не е от най умните, има с какво да помогне и на какво да научи хората там.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта