ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2012 17:55

vaskonti написа:
Кашчей написа:
biser4o написа:

ти си гледай Сараево, че да не те направя аз теб на маймуна като отпаднете..... РОАГАТ :lol: :lol: :lol: :lol: аз съм казал прогноза... 1-4 за ЦСКА и 5-0 тук в София

Вие и на "Хайдук" Кула така се точехте, пък имаше едно 120 минутно треперене и един случаен гол ви измъкна от позора ;)

"За малко" не се брои :)
В края на краищата вероятно все някога и ЦСКА ще направи някое географско откритие, но то ще си е изключение. Главните откриватели, известни с постоянството си в това отношение са други... :lol:

Васко, не всеки може да е Васко да Гама, Христофор Колумб, Джеймс Кук или Абел Тасман.Но по техните стъпки колко още са вървели 8-)

Всъщност, винаги ми е било странно, когато чета как някой отпаднал от анонимници, сякаш, отборът класирал се за ЕКТ от съответната държава е изникнал с последният дъжд.Както е и странно, че нашите фенове (особено на ЦСКА и Левски) смятат своите отбори за европейска сила, а не за също такива анонимници.Анонимците от "Мехелен" станаха носители на КНК (ако не се лъжа), а анонимниците от "Алавес " изиграха един невероятен финал с "Ливърпул" за Купата на УЕФА.Къде са нашите неанонимници в историята на финалите?"Спартак " Търнава са достигали полуфинал в ЕКТ, а "Слован " Братислава са печелили финал, срещу "Барселона", но за вас (феновете на ЦСКА, макар и не всички) тези отбори са анонимници.Странно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юли 2012 18:59

blue avalanche написа:
Нарцисизъм-егоизъм,суетност,самомнение(самонадутост) или казано с прости думи-себелюбие.Умствено заболяване с представител-"шивача".
Нарцис-гр.митология
;)

[offtopic]:lol: :lol: :lol: не ми звучи зле :roll: или поне е по-добре от- малоумник, мишок, абе глупав всезнайко(няма тълкуване в гугъл) и доказан комплексар, обратното на нарцис :!: абе левскар и тва ти стига :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 юли 2012 19:28

шивача написа:
blue avalanche написа:
Нарцисизъм-егоизъм,суетност,самомнение(самонадутост) или казано с прости думи-себелюбие.Умствено заболяване с представител-"шивача".
Нарцис-гр.митология
;)

[offtopic]:lol: :lol: :lol: не ми звучи зле :roll: или поне е по-добре от- малоумник, мишок, абе глупав всезнайко(няма тълкуване в гугъл) и доказан комплексар, обратното на нарцис :!: абе левскар и тва ти стига :lol:[/offtopic]

[offtopic]Достатъчно е да му кажеш "Присмял се хърбел на щърбел." ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юли 2012 19:34

[offtopic]удоджи, обиждаш ме ;)[/offtopic]
Крачунов ще отбележи в четвъртък, дано не е в нашата врата :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2012 19:39

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
Вие и на "Хайдук" Кула така се точехте, пък имаше едно 120 минутно треперене и един случаен гол ви измъкна от позора ;)

"За малко" не се брои :)
В края на краищата вероятно все някога и ЦСКА ще направи някое географско откритие, но то ще си е изключение. Главните откриватели, известни с постоянството си в това отношение са други... :lol:

Васко, не всеки може да е Васко да Гама, Христофор Колумб, Джеймс Кук или Абел Тасман.Но по техните стъпки колко още са вървели 8-)

Всъщност, винаги ми е било странно, когато чета как някой отпаднал от анонимници, сякаш, отборът класирал се за ЕКТ от съответната държава е изникнал с последният дъжд.Както е и странно, че нашите фенове (особено на ЦСКА и Левски) смятат своите отбори за европейска сила, а не за също такива анонимници.Анонимците от "Мехелен" станаха носители на КНК (ако не се лъжа), а анонимниците от "Алавес " изиграха един невероятен финал с "Ливърпул" за Купата на УЕФА.Къде са нашите неанонимници в историята на финалите?"Спартак " Търнава са достигали полуфинал в ЕКТ, а "Слован " Братислава са печелили финал, срещу "Барселона", но за вас (феновете на ЦСКА, макар и не всички) тези отбори са анонимници.Странно!

Явно не си се интересувал, но ще се изненадаш колко много пъти се е случвало отборът, отстранил ЦСКА да достигне финал или полуфинал в дадения турнир. Ще ти припомня един Фулъм, дето един път се класираха за ЕКТ и за едната бройка не спечелиха турнира.
Иначе не сравнявай Алавес и Мехелен с други, наистина анонимници, защото някои от тези отбори са основани буквално няма и 10 години по-рано. Други в цялата си история се подвизават в долните дивизии на страните си, един път се качват в по-горната, постигат единствената победа в Европа срещу нашите приятели, след което отново изпадат и до ден днешен си седят пак по долните дивизии. За такива анонимници става въпрос.
Така че дори и сега ЦСКА да отпадне от Мура, едните ще се опитат да оправдаят и омаловажат собствените си безброй "постижения" от същия тип, а другите(ние) най-вероятно ще използваме като повод за още по-голям натиск срещу Титан. Едва ли има фен на ЦСКА, който да не е съгласен отборът да отпадне срещу Мура срещу това да сменим собственика.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 юли 2012 19:40

шивача написа:[offtopic]удоджи, обиждаш ме ;)[/offtopic] Крачунов ще отбележи в четвъртък, дано не е в нашата врата :roll:

[offtopic]Хаха, не е умишлено - просто такава е поговорката.[/offtopic] Иначе май няма значение дали Крачунов ще вкара и в чия врата. Поне този извод си правим, ако слушаме какво са казали по ТВ7.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 19:40

Udoji90 написа:
шивача написа:
blue avalanche написа:
Нарцис-гр.митология
;)

[offtopic]Достатъчно е да му кажеш "Присмял се хърбел на щърбел." ;)[/offtopic]

Йе-е,йе-е-е...
Кой е авторът на следните дълбокомислени сентенции:
и не само, но поне злобата се лекува, другото си е даденост, но с труд можеш и там да вдигнеш нивото
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе лавината ме кефи, аз обичам да общувам и с по-прости хорица, забавни са ми, както виждаш и на теб ти обърнах внимание! Злобата и да е отричаш, тя се вижда, както казах и без очила!
----------------------------------------------------------------------------------------------
може и да не съм забавен, но поне съм красив

На тези,които се подиграват на физическите недостатъци на другите какво им се вика? :oops:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2012 19:42

Разбрахте ли новината, мач ще има, ама дори и да победим Уефа ни изхвърляли от ЛЕ.. :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 19:44

blue avalanche написа:На тези,които се подиграват на физическите недостатъци на другите какво им се вика? :oops:

Егоисти! :lol: А нима не сме?!
Последна промяна от dreben23 на 17 юли 2012 19:50, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2012 19:44

vaskonti написа:Явно не си се интересувал, но ще се изненадаш колко много пъти се е случвало отборът, отстранил ЦСКА да достигне финал или полуфинал в дадения турнир. Ще ти припомня един Фулъм, ...

Ми то други няма...
При положение,че си в една група с 3 отбора,как,точно ЕДИНИЯТ от тях те е отстранил?
Тука стана интересно...Щото Рома,например,ви изгермечиха 2 пъти.Или греша?

Върни се в “ЦСКА”