Нека направим форума едно по - приятно място

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Нека направим форума едно по - приятно място

Мнениеот Levskar_90 » 17 юли 2012 17:52

Искам да почна една така да се каже инициатива :) Да направим форума едно по приятно място за дискусии. Не казвам примерно да няма шеги и закачки между феновете, но поне да ограничим грубата простотия в форума. Да спрем едни на други да си викаме цигани, турци, комунисти, лефскари, другарки, приятелки, говеда, прасета, жълтури, буфери и всякакви такива обиди Вие ги знаете, защото всички сме ги използвали и ги знаем.
Да спрем поне малко тъпите провокации към противниковия отбор, да водим ползотворни дискусии без обиди и така нататъка.
Лично аз съм пускал много пъти провокативни теми за ЦСКА, отнасял съм за тия три години във форума поне 20 бана може и повече за обиди и простотии към съперника за по 1 ден, седмица, 2 седмици, 1 месец, 2 месеца даже и за кво за простия, да обидя нещо, което друг човек го радва и милее за него.. Тъпо нали ?
Днес пуснах първата си положителна тема за ЦСКА - тази за Мораес и от там ми хрумна за тази инициатива, след като се замислих над тия работи. Все пак какво ни пречи да уважаваме противника, аз винаги съм уважавал ЦСКА, Локо, Ботев и така нататъка, но съм провокирал или съм се оставял да бъда провокиран. Повечето сме големи хора има и малки деца, с такива теми и агресия само насаждаме омраза, която е напълно излишна. Нека повече си гледаме отборите и се радваме на вече все по малките си успехи вместо да се държим като пубери :)

Може и да ми се смеете на темата, да ме обиждате и така нататъка, но ако един човек, като мене, който е обиждал и е търсел провокации се промени поне малко, тази тема(инициатива) би си струвала.

Със тази си тема се надявам поне малко всички, да се замислим и да не се обединяваме само при национални трагедии като примера Катуница, ами поне малко да бъдем човечни един към друг, защото преди всичко сме българи ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Re: Нека направим форума едно по - приятно място

Мнениеот stef_cskara » 17 юли 2012 17:59

Напълно съгласен!!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 юли 2012 18:01

[offtopic]Аз, ако съм на мястото на "зелените" те правя моментално парт. секр... съжалявам, модератор! Те бленуват за това от години, и никога не срещат разбиране. И ето, сега един потребител подема инициатива, която ще позволи на модовете най-накрая да се наспят след близо 3 години къртовски труд.[/offtopic]
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 юли 2012 18:03

Да не си се напушил? :lol: Бъзик, снощи и аз малко изригнах заради вас, отнесох бан на другия аккаунт, дреме ми. Никога не съм провокирал никой в този форум, но когато видя излишен спам в нашия форум, и някой си който изобщо не му е еня за моя клуб да ми се прави на много остроумен, няма как да не излезеш извън нерви. Иначе инициативата е добра, Сър Гара Дембеле :D.

П.П. Morgause.
Последна промяна от ЦСКА-р на 17 юли 2012 18:04, променено общо 1 път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 юли 2012 18:04

Шврнц Тпрунков написа:[offtopic]Аз, ако съм на мястото на "зелените" те правя моментално парт. секр... съжалявам, модератор! Те бленуват за това от години, и никога не срещат разбиране. И ето, сега един потребител подема инициатива, която ще позволи на модовете най-накрая да се наспят след близо 3 години къртовски труд.[/offtopic]

Не не искам никакви права, идеята ми е че заедно потребителите ако ограничим малоумията си можем да направим форума едно добро място за дискусии ;)

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 17 юли 2012 18:04

Искам да почна една така да се каже инициатива Да направим форума едно по приятно място за дискусии. Не казвам примерно да няма шеги и закачки между феновете, но поне да ограничим грубата простотия в форума. Да спрем едни на други да си викаме цигани, турци, комунисти, лефскари, другарки, приятелки, говеда, прасета, жълтури, буфери и всякакви такива обиди Вие ги знаете, защото всички сме ги използвали и ги знаем.
Да спрем поне малко тъпите провокации към противниковия отбор, да водим ползотворни дискусии без обиди и така нататъка.
Лично аз съм пускал много пъти провокативни теми за ЦСКА, отнасял съм за тия три години във форума поне 20 бана може и повече за обиди и простотии към съперника за по 1 ден, седмица, 2 седмици, 1 месец, 2 месеца даже и за кво за простия, да обидя нещо, което друг човек го радва и милее за него.. Тъпо нали ?
Днес пуснах първата си положителна тема за ЦСКА - тази за Мораес и от там ми хрумна за тази инициатива, след като се замислих над тия работи. Все пак какво ни пречи да уважаваме противника, аз винаги съм уважавал ЦСКА, Локо, Ботев и така нататъка, но съм провокирал или съм се оставял да бъда провокиран. Повечето сме големи хора има и малки деца, с такива теми и агресия само насаждаме омраза, която е напълно излишна. Нека повече си гледаме отборите и се радваме на вече все по малките си успехи вместо да се държим като пубери

Може и да ми се смеете на темата, да ме обиждате и така нататъка, но ако един човек, като мене, който е обиждал и е търсел провокации се промени поне малко, тази тема(инициатива) би си струвала.

Братле,ако си искрен-БРАВО!Не съм от най-редовно пишещите,но пък постоянно чета темите и мога да кажа,че си напълно прав!

+1
Последна промяна от pepo на 17 юли 2012 18:06, променено общо 1 път.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юли 2012 18:05

Ти нямаш сърце бе човек! На модераторите, хляба ли искаш да изядеш? :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 юли 2012 18:07

ЦСКА-р написа:Да не си се напушил? :lol: Бъзик, снощи и аз малко изригнах заради вас, отнесох бан на другия аккаунт, дреме ми. Никога не съм провокирал никой в този форум, но когато видя излишен спам в нашия форум, и някой си който изобщо не му е еня за моя клуб да ми се прави на много остроумен, няма как да не излезеш извън нерви. Иначе инициативата е добра, Сър Гара Дембеле :D.

П.П. Morgause.

Да знаех си че ще се засегне и това признавам имах още два ника Гарра Дембеле и Сър Гара Дембеле и двата са с пернаментни банове за простотии :lol: , нито вече ще съм с тях нито смятам да получавам банове за глупости и да провокирам, e може и да пускам шегички, но всичко в границите на добрия тон без обиди и накърняване на честта на противников отбор :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 юли 2012 18:14

Levskar_90 написа:Искам да почна една така да се каже инициатива :) Да направим форума едно по приятно място за дискусии. Не казвам примерно да няма шеги и закачки между феновете, но поне да ограничим грубата простотия в форума. Да спрем едни на други да си викаме цигани, турци, комунисти, лефскари, другарки, приятелки, говеда, прасета, жълтури, буфери и всякакви такива обиди Вие ги знаете, защото всички сме ги използвали и ги знаем.
Днес пуснах първата си положителна тема за ЦСКА - тази за Мораес и от там ми хрумна за тази инициатива, след като се замислих над тия работи. Все пак какво ни пречи да уважаваме противника, аз винаги съм уважавал ЦСКА, Локо, Ботев и така нататъка, но съм провокирал или съм се оставял да бъда провокиран. Повечето сме големи хора има и малки деца, с такива теми и агресия само насаждаме омраза, която е напълно излишна. Нека повече си гледаме отборите и се радваме на вече все по малките си успехи вместо да се държим като пубери :)

Със тази си тема се надявам поне малко всички, да се замислим и да не се обединяваме само при национални трагедии като примера Катуница, ами поне малко да бъдем човечни един към друг, защото преди всичко сме българи ;)

Едва ли ще стане това,което искаш,но аз предлагам в тая тема да няма обиди и провокации и да дискутираме в нормален цивилизован тон събитията около двата ни отбора ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 юли 2012 18:15

Човек днес да не ти е паднала някоя саксия на главата. Направо не мога да те позная :lol: Попринцип като видя твое мнение или тема не искам да ги чета, защото или е някоя провокация или обида, но дано си се променил и дано всички в този форум се променим за да може не постоянно да се обиждаме, а да общуваме нормално. :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Свободна зона”