Може би най-възпитания човек който е идвал да играе в А група !!!
Всички чалгаро-звездолини в наще отбори трябва да се замислят за това какво възпитание и морал имат !!!
А Мораес на всичко отгоре е чужденец и допреди година нямаше нищо общо с отбора !!!
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Браво на Мораес
Явно много съм се превъзбудил, но ако ни го отнемат, все едно ми взимат нещо адски лично и то без да искам да го дам !!!!!!!!!!!
- arekusanderu
- Контакти:
Всичко е за пари,но жалкото е че незнайни отбори ни взимат звездите .Скоро няма да дойдат можещи футболисти като Жо,и Мораеш. 

FORZA CESENA !!!
- Captain Stottlemeyer
RIR написа:Аз трудно вярвам в искреността на подобни изказвания. И не го казвам, защото човека е от ЦСКА, а аз не.
Може да не съм прав, може просто живота и ежедневието да са ми изродили мисленето, но ми е трудно да повярвам, че някой може толкова много да си обича работодателя, че да мисли повече за него, отколкото за себе си.
Защото ЦСКА си е работодател и поради същите практични причини, не вярвам, че Мораес толкова много се е привързал към ЦСКА заради фенове или други подобни - та той дори не е изиграл нито един мач пред пълен стадион...
Та така, невярната ми душица просто смята, че това е някакво театро - или ЦСКА не могат да се разберат с Металург или Мораес нещо не харесва на условията им. Както и обяснението във вярност от страна на Гаджев към Левски - просто не го е пожелал никой отбор, който да му харесва.
Все едно да ми се обади някой и да ми каже - ела да работиш при мен за 3000 лв. на месец и такива и такива бонуси. Ами аз си харесвам работата и фирмата и работя тук от почти 6 години, ама... Щипвам веднагически.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- baerba1995
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:RIR написа:Аз трудно вярвам в искреността на подобни изказвания. И не го казвам, защото човека е от ЦСКА, а аз не.
Може да не съм прав, може просто живота и ежедневието да са ми изродили мисленето, но ми е трудно да повярвам, че някой може толкова много да си обича работодателя, че да мисли повече за него, отколкото за себе си.
Защото ЦСКА си е работодател и поради същите практични причини, не вярвам, че Мораес толкова много се е привързал към ЦСКА заради фенове или други подобни - та той дори не е изиграл нито един мач пред пълен стадион...
Та така, невярната ми душица просто смята, че това е някакво театро - или ЦСКА не могат да се разберат с Металург или Мораес нещо не харесва на условията им. Както и обяснението във вярност от страна на Гаджев към Левски - просто не го е пожелал никой отбор, който да му харесва.
Все едно да ми се обади някой и да ми каже - ела да работиш при мен за 3000 лв. на месец и такива и такива бонуси. Ами аз си харесвам работата и фирмата и работя тук от почти 6 години, ама... Щипвам веднагически.
+1Ти уби ентусиазма, вярата в доброто, дядо Коледа и непорочното зачатие на всички деца, пишещи във форума, които все още си мислят, че всичко което хвърчи, се яде...
![]()
![]()
сини приятелки, никога няма да имате нещо повече от наемници! ТАКАВА е вашата природа....
baerba1995 написа:Captain Stottlemeyer написа:RIR написа:Аз трудно вярвам в искреността на подобни изказвания. И не го казвам, защото човека е от ЦСКА, а аз не.
+1Ти уби ентусиазма, вярата в доброто, дядо Коледа и непорочното зачатие на всички деца, пишещи във форума, които все още си мислят, че всичко което хвърчи, се яде...
![]()
![]()
сини приятелки, никога няма да имате нещо повече от наемници! ТАКАВА е вашата природа....
Такава е вашата съдба ..............
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
сагата приключи. продаден е
[wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1342517521i.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1342517521i.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Captain Stottlemeyer написа:+1Ти уби ентусиазма, вярата в доброто, дядо Коледа и непорочното зачатие на всички деца, пишещи във форума, които все още си мислят, че всичко което хвърчи, се яде...
![]()
![]()
До колкото знам и съм чел мненията ти, ти си човек на възраст, но пък мислиш точно като някое дете и постоянно се чудиш как да се заядеш. Аз не виждам лошо т.нар. от теб "деца" да пишат във форума и не виждам защо трябва да се заяждаш всеки си има мнение и ти не можеш да промениш това, дори и да обясняваш как "децата си мислели, че всичко което хвърчи се яде".
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Мораес е и умен не само възпитан а и може би се цели по-високо от Металург Д.
С ЦСКА ще играе в ЛЕ и много по-лесно би направил доста по-голяма крачка (заплата, по-силен клуб)
отколкото ако подпише в Украйна. Освен това подписвайки за 3 години в Украйна за 2 млн. Е трансфер това автоматично
изстрелва бъдещата му цена в орбитата на 2/3/4 пъти отгоре (т.е. 4 /6/8 млн. Е примерно)!!!
Според мен мисли правилно и ако има късмет да влезе в групите на ЛЕ с ЦСКА то зимата може да отиде в по-голям клуб
за повече пари и доста по-лесно защото от ЦСКА едва ли ще му искат цена над 2,5 млн. Е.
Украинците в момента много клубове от Европа им искат играчи, най-вече бразилци и аржентинци (Шахтьор,Металург,Вроксла,Металист)
и цените които искат украинските клубове са доста често м/у 10 и 20 млн. Е !!!!
С ЦСКА ще играе в ЛЕ и много по-лесно би направил доста по-голяма крачка (заплата, по-силен клуб)
отколкото ако подпише в Украйна. Освен това подписвайки за 3 години в Украйна за 2 млн. Е трансфер това автоматично
изстрелва бъдещата му цена в орбитата на 2/3/4 пъти отгоре (т.е. 4 /6/8 млн. Е примерно)!!!
Според мен мисли правилно и ако има късмет да влезе в групите на ЛЕ с ЦСКА то зимата може да отиде в по-голям клуб
за повече пари и доста по-лесно защото от ЦСКА едва ли ще му искат цена над 2,5 млн. Е.
Украинците в момента много клубове от Европа им искат играчи, най-вече бразилци и аржентинци (Шахтьор,Металург,Вроксла,Металист)
и цените които искат украинските клубове са доста често м/у 10 и 20 млн. Е !!!!
j0rka7aa написа:Captain Stottlemeyer написа:+1Ти уби ентусиазма, вярата в доброто, дядо Коледа и непорочното зачатие на всички деца, пишещи във форума, които все още си мислят, че всичко което хвърчи, се яде...
![]()
![]()
До колкото знам и съм чел мненията ти, ти си човек на възраст, но пък мислиш точно като някое дете и постоянно се чудиш как да се заядеш. Аз не виждам лошо т.нар. от теб "деца" да пишат във форума и не виждам защо трябва да се заяждаш всеки си има мнение и ти не можеш да промениш това, дори и да обясняваш как "децата си мислели, че всичко което хвърчи се яде".
Годините вече не са от значение, какво имаш в кратуната , може да си на 20 и да си изпреварил в много отношения хора с по дълъг опит, а ти както виждаш се случва често