Кипърският футбол...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кипърският футбол...
Къде бяха,а къде са сега!просто се убедих за пореден път тази вечер че хората вървят нагоре,а ние продължаваме да слизаме надолу(за съжаление).две поредни години,два различни отбора,а догодина може да има и трети и няма да е вече нелогично или да се смята като изненада.а тука в България е крайно време да почне да се прави нещо за спорта,а не само празни приказки и обещания....щото това което е в момента,това е истината за съжаление-няма успехи,а и няма причина да ги има,щото всичко е пълен батал-нито бази,нито нищо...да Левски ще играе в лига Европа,Дай Боже и другите два отбора да с класират,но футбола и спорта ни затъва и тва е ясно на всеки!щото ако продължава така може да си мечтаем само за влизане в квито и да е групи....или по скоро до достигане за мачове за влизане някъде! P.S.:Не казвам нещо ново или правя някакво откритие,но дано се оправят нещата в държавата ни!най лесно е да избягаш навън.... 

- maximalniq
- Контакти:
Re: Кипърският футбол...
Ай стига сте гледали в чуждата паница! То се вижда, че другите страни се развиват, а ние все си стоим на същото ниво, така че няма какво да го дискутираме този въпрос повече 

Найстина положението е много зле за Българаския футбол то не само там ама това е друга тема на разговор. Спомням си как преди 5-6години биехме Кипарците и Азарабайжан и Беларус с разлика а сега ...............Вижда се че докато несе оправи положението така ще.След секи мач щесе казва познатото клише # Играхме добре ама пропуснахме свойте положения а те си направиха тяхните# Пожелавам Успех на Цска и на Литекс.И все пак мисля че е пострижение че имаме поне засега един отбор в групите на сичкия халос в който се намира нашата държава
Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сега
поне това гарантирам..

jore1914 написа:Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сегапоне това гарантирам..
Имаш 1 глас от мен

moonlight написа:jore1914 написа:Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сегапоне това гарантирам..
Имаш 1 глас от мен
И от мен

от мен не
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
И от мен не- ще се пропиеш,ще се самозабравиш
Ще крадеш- аз на обещания не вярвам...
За себе си не бих гласувал даже- съмнявам се да не почна да крада- така де, нямам си доверие

Ще крадеш- аз на обещания не вярвам...
За себе си не бих гласувал даже- съмнявам се да не почна да крада- така де, нямам си доверие

- Blue World Order
- Контакти:
същите тия Апоел Левски ги отстрани в УЕФА или в КНК (ше ви излъжа) през сезон 99/2000... после бихме и Хайдук,преди да отпаднем от Юве... сега тия са в ШЛ,братче...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...