Кипърският футбол...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Кипърският футбол...

Мнениеот pajin_84 » 27 авг 2009 01:05

Къде бяха,а къде са сега!просто се убедих за пореден път тази вечер че хората вървят нагоре,а ние продължаваме да слизаме надолу(за съжаление).две поредни години,два различни отбора,а догодина може да има и трети и няма да е вече нелогично или да се смята като изненада.а тука в България е крайно време да почне да се прави нещо за спорта,а не само празни приказки и обещания....щото това което е в момента,това е истината за съжаление-няма успехи,а и няма причина да ги има,щото всичко е пълен батал-нито бази,нито нищо...да Левски ще играе в лига Европа,Дай Боже и другите два отбора да с класират,но футбола и спорта ни затъва и тва е ясно на всеки!щото ако продължава така може да си мечтаем само за влизане в квито и да е групи....или по скоро до достигане за мачове за влизане някъде! P.S.:Не казвам нещо ново или правя някакво откритие,но дано се оправят нещата в държавата ни!най лесно е да избягаш навън.... ;)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Кипърският футбол...

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2009 01:07

България няма бъдеще.Бягайте докато можете... ;)
Изображение

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 27 авг 2009 01:16

Ай стига сте гледали в чуждата паница! То се вижда, че другите страни се развиват, а ние все си стоим на същото ниво, така че няма какво да го дискутираме този въпрос повече ;)

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

Мнениеот Los_Ches » 27 авг 2009 01:33

Найстина положението е много зле за Българаския футбол то не само там ама това е друга тема на разговор. Спомням си как преди 5-6години биехме Кипарците и Азарабайжан и Беларус с разлика а сега ...............Вижда се че докато несе оправи положението така ще.След секи мач щесе казва познатото клише # Играхме добре ама пропуснахме свойте положения а те си направиха тяхните# Пожелавам Успех на Цска и на Литекс.И все пак мисля че е пострижение че имаме поне засега един отбор в групите на сичкия халос в който се намира нашата държава

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 27 авг 2009 01:35

Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сега :lol: поне това гарантирам..

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 27 авг 2009 01:37

jore1914 написа:Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сега :lol: поне това гарантирам..

Имаш 1 глас от мен :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 авг 2009 01:49

moonlight написа:
jore1914 написа:Направете ме президент на другите избори и ви гарантирам че ще дам толкова за футбола колкото за 10 години няма да се дадът пари ако ще държавата ни да пропадне.. футбола ще се качи с класи от това което е сега :lol: поне това гарантирам..

Имаш 1 глас от мен :lol:

И от мен :lol:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 авг 2009 01:56

от мен не
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2009 02:20

И от мен не- ще се пропиеш,ще се самозабравиш :lol:
Ще крадеш- аз на обещания не вярвам...
За себе си не бих гласувал даже- съмнявам се да не почна да крада- така де, нямам си доверие :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 27 авг 2009 03:44

същите тия Апоел Левски ги отстрани в УЕФА или в КНК (ше ви излъжа) през сезон 99/2000... после бихме и Хайдук,преди да отпаднем от Юве... сега тия са в ШЛ,братче...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Върни се в “Футбол - Свят”