delqnski47 написа:Ралке,лошичка си понякога!![]()
Я у ФБ,я у скайпа на подписа понякога
Деляне ти па и ти знаеш, че се бъзикам

[offtopic]забрави ме

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Ралке,лошичка си понякога!![]()
Я у ФБ,я у скайпа на подписа понякога
danko_sot написа:Тя е цесекарка под прикритие. Виждал съм я на мачове НА цска ДА ПИЯТ БИРА С дУЧЕТО
ralka_levskarka написа:шивача написа:ralka_levskarka написа:
Аз? С лошо? ха - ха, ще му кажа
ами така ми се стори, че си леко злобничка, но вероятно бъркамнадали ако се разровя в постовете ти, ще намеря стотина злобни коментара по наш адрес, надали
Аз злобнаДори хора от вашите са ми казвали, че съм добричка по душа
явно нещо си се объркал.
ralka_levskarka написа:над 5000е не това ме разби
![]()
Ти нормален ли си?
Във вашия подфорум ако се събират 300 мнения ще е добре
![]()
![]()
П.С. повечето мнения са ми от СПАМ темата ама говори си
ralka_levskarka написа:И събрани с неговите пак не са толкова, ама все "Лавината" ви е в устата даже и като го няма, като види това да не мислиш, че няма да пише![]()
хаехах
![]()
Оставям те да си броиш мненията
Аз с моята злоба охохоох оохохохохохх
![]()
![]()
шивача написа:ralka_levskarka написа:И събрани с неговите пак не са толкова, ама все "Лавината" ви е в устата даже и като го няма, като види това да не мислиш, че няма да пише![]()
хаехах
![]()
![]()
![]()
виж, на мен не ми пречи, но не ми отговори на елементарен дори и за теб въпрос?! Иначе лавината ме кефи, аз обичам да общувам с и с по-прости хорица, забавни са ми, както виждаш и на теб ти обърнах внимание! Злобата и да е отричаш, тя се вижда, както казах и без очила!
ralka_levskarka написа:шивача написа:ralka_levskarka написа:И събрани с неговите пак не са толкова, ама все "Лавината" ви е в устата даже и като го няма, като види това да не мислиш, че няма да пише![]()
хаехах
![]()
![]()
![]()
виж, на мен не ми пречи, но не ми отговори на елементарен дори и за теб въпрос?! Иначе лавината ме кефи, аз обичам да общувам с и с по-прости хорица, забавни са ми, както виждаш и на теб ти обърнах внимание! Злобата и да е отричаш, тя се вижда, както казах и без очила!
А аз не мога да разбера как казваш, че съм злобна при положение, че не ме познавашНе знаех, че пишейки си ме опознал
шивача написа:извинявай, ама може ли да ми отговориш на елементарния въпрос, насочен към теб!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта