Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Мнениеот greenandwhite » 14 юли 2012 21:34

kartago написа:
greenandwhite написа:
nakamura написа:Другата година си връщаме Жиката и Патев от Нафтата и си праим само Бургаски отбор ;)

Съмняваме от създаването ви през 2005 до сега само някъкви африканци взимате сигурно над 100 негърчета са минали през вашия клуб.Просто това е вашата "европейска политика". А питай Жиката дали му се играе в вашето клубче. В момента си му е много добре в Нафтата радва се чe ще може да играе за родния си бургаски клуб.

Къв си ти бе, нацист? Ариец някакъв ли си? Кой си ти? В "Нефтохимик" винаги са играли пичове и мъже, а заради такива боклуци като тебе се караме бургазлии! Ела на мен да ми обясниш къв зелен фен си! Хайде да те видя! Играл съм и за двата отбора и да се самоубия ли?! И да не съм само аз, а? Ако още веднъж си позволиш да изцапаш този форум ще имаш много дълга почивка! Когато си заслужим да си имаме форум, тогава можем да пишем, а сега, като сме на гости, трябва да бъдем учтиви, това е! Иначе, не обичам боклуците!

Къф съм аз ли? Ами аз съм обикновен човек. Нито съм нацист нито пък съм ариец и за сведение никога не съм обиждал някои заради неговия расов произход. Никои няма вина какъв се е родил. А ти като си модератор това какво право ти дава да ме обиждаш.Да си видял да съм те обидил някъде? Боклук съм бил. Нито ме познаваш нито нищо от къде знаеш какъв съм що съм? Голяма работа сте станали като сте модове и вече може колите и бесите да триете мнения които не ви допадат. Добре хайде това е под форума на Ч-Ц трябва да се съобразявам прав си все пак тука съм гост както се казва. Ама вие тази цензура е налагате в всички под форуми и не съм само аз този недоволния. Погледни в под форума на Ботев сам ще се увериш за какво ти говоря.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 юли 2012 22:48

greenandwhite написа:

Ами сцепвай се от смях. Да видим другата година кой ще се сцепва от смях. Като ние влезем в "А" а вие изпаднете в "Б" група. Не виждаш ли че нямате отбор продавате си легендите Атиф и Азис вашите идоли за да може да изчистите малко дълговете че Събеф яко забатачил отбора ви. Сега привличате някакви анонимници където никои не ги знае от кои плажове са ги докарали с корабите с банани. Извънземния ви беше последната надежда за спасение ама явно е говорил с зелените човечета и те са го отказали да идва в Бургас. :mrgreen:

Ква А,ква Б група,бе пич ?? За разлика от вас ние виждаме по-далече от носовете си и знаем какво е състоянието на отбора. Ако е Б ше е Б(как звучи само :mrgreen: ),а вие с добър бюджет за Б група нищо не направихте миналата година. Какво те кара да мисли,че сега ще успеете ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 юли 2012 00:44

greenandwhite написа:
cena62 написа:
greenandwhite написа:Сега привличате някакви анонимници където никои не ги знае от кои плажове са ги докарали с корабите с банани.

Аатиф,Жужу и другите със статус на какви дойдоха? На супер легенди национали ли?

Аатиф и Жужу са школувани в Франция но понеже там има прекалено добри футболисти и не може да са наложат в техните си състави. Атиф преди да дойде при вас е играл в Нанси http://en.wikipedia.org/wiki/Aatif_Chahechouhe а Жужу е бил в Гингам. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0% ... 1%83%D0%BD

П.С А хайде сега ми намери къде са играли новите ви звезди Жубири, Хасан и Филип?

Приятел, ето ти отговора:
Национал на Джибути в Черноморец

Черноморец може да подпише договор с национала на Джибути Исмаил Ахмед Кадер Хасан. 25-годишният ляв халф има и френски паспорт. В последните 4 години той е играл за словашкия Дунайска Стреда.
176-сантиметровият футболист е юноша на Лил, но не успява да се наложи в тима и изкарва две години в четвьртодивизионния френски Лескун, след което преминава в тима от Словакия. Именно с изявите си там става национал на Джибути и изиграва четири срещи в световните квалификации за първенството в ЮАР през 2010 г. 25-годишният Исмаил Хасан е впечатлил Херо с това, че умее да играе на всеки един пост в халфовата линия и може да борави с топката и с двата крака.

Херо намери заместник на Жужу

28-годишен алжирски халф ще изкара проби в Черноморец, след като тимът стартира лятната си подготовка на 25 юни (понеделник). Става дума за 180-сантиметровия Белкасем Зубири, който за последно е носил екипа на френския Амиен.
Зубири е офанзивен полузащитник с нюх към гола, който може да играе и по двата фланга на атаката. Наподобява много на сънародника си Жужу, който стана едно от откритията на Димитър Димитров - Херо и бе продаден през зимата на турския Карабюкспор.
През последните два сезона Зубири е твърд титуляр за Амиен и изиграва 76 срещи с 15 гола. Алжирският халф идва със статут на свободен агент и при евентуално одобрение от Херо ще подпише с Черноморец.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 юли 2012 01:15

Съставът на Черноморец от контролата: Колев, Филипов, Терзиев, Николов, Фо-Поре, Цонков, Паланков, Жубири, В.Христов, Хапан, Боли (Георгиев, Димов, Дянков, Балтанов, Асис, Балджийски, Йорданов, Стоянов, Филип).
Разсъждавам на основата на журналистическите писаници. Второто полувреме е сменен целия отбор, без Колев. Ако Колев играе цял мач, значи Янко Георгиев не е влязъл на терена. Кой е тогава този Георгиев? Даже с него стават 9 човека, а според мен, Черноморец играе с 10 полеви футболиста. Пита се кой е десетия? А ако този Георгиев е Янко и не е играл второто полувреме, трябва да се търси кой е и деветия? Последно, кой е Филип, знае ли някой? Може журналистите да са го подали с личното му име, а не с фамилията. За Жубири и Хапан вече се ориентирахме - Зубири и Хасан. Ако са черпили информацията от Златко Янков, ситуацията е нормална, ако ли не .........., тежко ни с такива журналисти.

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 15 юли 2012 01:17

subzero написа:
greenandwhite написа:

Ами сцепвай се от смях. Да видим другата година кой ще се сцепва от смях. Като ние влезем в "А" а вие изпаднете в "Б" група. Не виждаш ли че нямате отбор продавате си легендите Атиф и Азис вашите идоли за да може да изчистите малко дълговете че Събеф яко забатачил отбора ви. Сега привличате някакви анонимници където никои не ги знае от кои плажове са ги докарали с корабите с банани. Извънземния ви беше последната надежда за спасение ама явно е говорил с зелените човечета и те са го отказали да идва в Бургас. :mrgreen:

Ква А,ква Б група,бе пич ?? За разлика от вас ние виждаме по-далече от носовете си и знаем какво е състоянието на отбора. Ако е Б ше е Б(как звучи само :mrgreen: ),а вие с добър бюджет за Б група нищо не направихте миналата година. Какво те кара да мисли,че сега ще успеете ??

Какво ме кара да мисля че ще влезнем в "А" група ли? Ами караме това че си запазихме състава от миналата година с които завършихме след Ботев и Етър сега тях ги няма. И не виждам ако нашите го вземат за цел кой ще ни спре. А и взехме най добрите млади момчета от Поморие които съм сигурен че ако имаха стабилен спонсор зад гърба си можеше да влезнат в елита без проблем. Повече от 50% от сегашния ни отбор са наши момчета Бургазлии те много добре знаят за какво играят и какво означава Нефтохимик за тях и за както и за нас привърженици. Те са млади амбицирани повечето вече имат и опит в "Б" група. А сега ти кажи ми защо си мислиш че не можем да влезнем в елита този сезон? Заради липсата на пари ли ? Ако е за това лесна работа пари се намират.
Последна промяна от greenandwhite на 15 юли 2012 01:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 15 юли 2012 01:24

k.dimitrov написа:Приятел, ето ти отговора:
Национал на Джибути в Черноморец

Черноморец може да подпише договор с национала на Джибути Исмаил Ахмед Кадер Хасан. 25-годишният ляв халф има и френски паспорт. В последните 4 години той е играл за словашкия Дунайска Стреда.
176-сантиметровият футболист е юноша на Лил, но не успява да се наложи в тима и изкарва две години в четвьртодивизионния френски Лескун, след което преминава в тима от Словакия. Именно с изявите си там става национал на Джибути и изиграва четири срещи в световните квалификации за първенството в ЮАР през 2010 г. 25-годишният Исмаил Хасан е впечатлил Херо с това, че умее да играе на всеки един пост в халфовата линия и може да борави с топката и с двата крака.

Херо намери заместник на Жужу

28-годишен алжирски халф ще изкара проби в Черноморец, след като тимът стартира лятната си подготовка на 25 юни (понеделник). Става дума за 180-сантиметровия Белкасем Зубири, който за последно е носил екипа на френския Амиен.
Зубири е офанзивен полузащитник с нюх към гола, който може да играе и по двата фланга на атаката. Наподобява много на сънародника си Жужу, който стана едно от откритията на Димитър Димитров - Херо и бе продаден през зимата на турския Карабюкспор.
През последните два сезона Зубири е твърд титуляр за Амиен и изиграва 76 срещи с 15 гола. Алжирският халф идва със статут на свободен агент и при евентуално одобрение от Херо ще подпише с Черноморец.

Интересно като търсих инфо за някои от двамата не можах да намеря нищо. :) Явно не съм търсил където трябва. А добре значи от тези двамата може да излезе нещо добро. И те като жужу и Аатиф идват от Франция. Особено този Хасан си мисля ще ви бъде новата звезда през новия сезон. Излиза от школата на Лил а и е национал. А този Филип от къде идва или е само на проби при вас?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 юли 2012 01:56

greenandwhite написа:[Интересно като търсих инфо за някои от двамата не можах да намеря нищо. :) Явно не съм търсил където трябва. А добре значи от тези двамата може да излезе нещо добро. И те като жужу и Аатиф идват от Франция. Особено този Хасан си мисля ще ви бъде новата звезда през новия сезон. Излиза от школата на Лил а и е национал. А този Филип от къде идва или е само на проби при вас?

Този Филип или е грешка на журналистите, или е току-що дошъл. Херо е харесал и оставил за още проби и родения в Буркина Фасо нападател Юсуф Куатара. 23-годишният Куатара е типичен 183-сантиметров таран с изключителна физика. Той е гласен да засили конкуренцията в атаката. Юсуф Куатара е на­ционал на Буркина Фасо и пос­ледно е играл също във Фран­ция – в Ним. По-голямата част от кариера­та на 23-годишния футболист преминава в Португалия, къде­то носи екипите на Униао Лейрия и Трофензе, след което се мести в Ним. Ненавършил още 20 години, той дебю­тира за националния тим на родината си при победата с 2:1 на Тунис в световна квали­фикация.

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 16 юли 2012 17:24

Белкасем Зубири
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h-C2elHErGA[/youtube]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2012 18:58

jabcho0 написа:Белкасем Зубири

Ти да видиш.Някой май се прави на умр яла лисица. :) Никой от каращите проби " не хващали око".Истинска лисица е този Херо.Ти да видиш.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 17 юли 2012 12:31

ivan56 написа:
jabcho0 написа:Белкасем Зубири

Ти да видиш.Някой май се прави на умр яла лисица. :) Никой от каращите проби " не хващали око".Истинска лисица е този Херо.Ти да видиш.

:shock: Въй Въй Въй! Кво е това чудо, което виждат очите ми?! Тоя е страхотен - голям поглед върху играта има...наблюдавах мн внимателно какви пасове, кога и къде ги раздава. Мн интересен играч, определено, как го финтира единия на клипчето...Херо, ах ти Херооооо, мушенннннннннннннннннннник такъъъъв ;) :mrgreen:
п.п. Май ще имаме ново откритие в родния футбол...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”