kartago написа:greenandwhite написа:nakamura написа:Другата година си връщаме Жиката и Патев от Нафтата и си праим само Бургаски отбор
Съмняваме от създаването ви през 2005 до сега само някъкви африканци взимате сигурно над 100 негърчета са минали през вашия клуб.Просто това е вашата "европейска политика". А питай Жиката дали му се играе в вашето клубче. В момента си му е много добре в Нафтата радва се чe ще може да играе за родния си бургаски клуб.
Къв си ти бе, нацист? Ариец някакъв ли си? Кой си ти? В "Нефтохимик" винаги са играли пичове и мъже, а заради такива боклуци като тебе се караме бургазлии! Ела на мен да ми обясниш къв зелен фен си! Хайде да те видя! Играл съм и за двата отбора и да се самоубия ли?! И да не съм само аз, а? Ако още веднъж си позволиш да изцапаш този форум ще имаш много дълга почивка! Когато си заслужим да си имаме форум, тогава можем да пишем, а сега, като сме на гости, трябва да бъдем учтиви, това е! Иначе, не обичам боклуците!
Къф съм аз ли? Ами аз съм обикновен човек. Нито съм нацист нито пък съм ариец и за сведение никога не съм обиждал някои заради неговия расов произход. Никои няма вина какъв се е родил. А ти като си модератор това какво право ти дава да ме обиждаш.Да си видял да съм те обидил някъде? Боклук съм бил. Нито ме познаваш нито нищо от къде знаеш какъв съм що съм? Голяма работа сте станали като сте модове и вече може колите и бесите да триете мнения които не ви допадат. Добре хайде това е под форума на Ч-Ц трябва да се съобразявам прав си все пак тука съм гост както се казва. Ама вие тази цензура е налагате в всички под форуми и не съм само аз този недоволния. Погледни в под форума на Ботев сам ще се увериш за какво ти говоря.