Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Middlesbrough » 17 юли 2012 09:51

Гаджев и трудолюбие :Д , та той едвам потичква по терена , мързи го и в червата , никой не отрича футболните му качества !

Офтопик:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2012 09:53

Играл е зле в мача с Миньор, да, но не съм сигурен, че умишлено е играл така. Ако е така, разбира се, че няма прошка. Просто от време на време има мега слаби мачове на всеки отделен футболист, а на мен, някак си, не ми се ще да повярвам, че човек би направил такова нещо, като това да продаде мач... Особено пък играч на Левски...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 юли 2012 09:55

След случилото се на мача с Миньор Гаджев няма място на "Герена". Друг е въпроса, че чисто футболни качества той ги има, въпроса е, че все по-рядко вече ги показва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2012 10:28

В някои случаи, една лъжа, повторена 100 пъти, пак не става истина.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 17 юли 2012 10:32

Въобще не е лъжа това което направи.Качествата си ги има, но след онзи мач и след думите му след мача с Лудогорец предпочитах да го продадем.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2012 10:41

Мхм, така си е, ама това са предположения. Предал е отбора....
А онази малка маймунка, която мета тениски, какво направи? Видиш ли, на Гонзо и Батков показвал, ама не се изгаври с тях, а с всички. Като аз и още двама човека започнахме да го храниме, тука ни изкараха к'ви ли не... Тоя с някакви преференции ли е? Щото е чужденец - може, а? Всеки си има мнение, окей, щом така мислите за Гаджев - ваше право си е. Аз също съм разочарован от Гаджев, но имаше И ИМА няколко други, които трябва да напуснат преди него, защото са смешни и жалки с играта си...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 10:50

metodito написа:Не се заяждам, но ... ще ви припомня думите ви, когато сипете дитирамби за него след като ни вкара в Европа след поредната си тупалка тази година.

Някой ще се обърка, ще пльосне 100 пъти "Владо Гаджев (фен тема)" нищо, че има. Ще има и такива, които няма да искат да си признаят какво е Владо за "Левски". Ще има хора, които ще обясняват, как, видите ли, те винаги са знаели, че Владо е пич, че е най-добрият син български футболист в последните 4 години и, че не друг, а той трябва да е титулярният капитан...

А никой, разбира се, не вижда топките, които отнема, нали? А някой знае ли, че дълго време той тичаше най-много километри? Не, разбира се!

И се замислете, защо не е продължил кариерата си от Панатинайкос в някой слабак от опашката в елита на Гърция? Където щеше да получава повече пари. Това, колко се обявява, че се дава на футболистите, не го вярвайте! Млад футболист на ПАО, всеки в Гърция ще вземе. И, че въпреки, че са го натирили от "Левски" навремето без да му дадат шанс, той се е върнал.

За мен Владо е най-трудолюбивия футболист на "Левски".

Забравили сте явно и когато влезе контузен за супер-купата и се докунтузи, че не в един мач е играл с контузия, и че отнема най-много топки. Този тип футболисти ние не ги забелязваме никога, нали? И при първата грешка: "КРАЙ!", Разпни го!

Дееба и лайното мръсно, как пък го харесса Илиан и го реанимира в отбора, не е истина...

Много ми падна в очите с тази реплика, човек. Не ти прави чест, така да се изразяваш.

Той има толкова злоба във себе си (във футболен аспект),че реши ли да играе със хъс трудно някой ще го ''бие'' по желание на терена.

+1!

Отделно Влади е мъжкар, и може а е един от лидерите на този отбор. Или си като Гонзо и Топчо или не си останалото се учи. Той е като тях, разбира се има още какво да учи, времето е пред него

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2012 10:52

Вижте, не съм подминал репликата му, но има някои неща, които е добре да се вземат предвид. Може би най-важното е, че футболистите не са особено интеУигентни и не си мерят приказките. Не мислят много-много и за това е добре да се придържат към клишета. Там няма къде да сбъркат.

Другото, което е, че често "виждат" крайните семкаджии, които освен да ги "хранят" друго не знаят и не виждат сякаш, че феновете на едиин отбор не са само идиотите. Всеки отбор си има фенове идиоти, но те винаги са МАЛЦИНСТВО. Но малцинството в случая е по-гръмогласно.

И не на последно място, темперамента. Особено пък веднага след мач. Никой не спомена извинението му след това, нали?

Това е за мен истината.

А конкретно за мача... бе не съм добър, ма мен няма да ме мине онова момче с тоя бабешкия финт, както Диамутен бе излъган. Просто той го направи като баба. Аз го видях, че се подготвя за финт камо ли Сюлейман.
Да не говорим за Милийчо.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 юли 2012 11:03

Само не ми сравнявайте Гаджев с Гонзо и Топчо.По времето на Кокала, Гонзо имаше една страшна суша.Толкова много го псуваха ,но той си мълчеше.Накрая се отпуши точно срещу Цска, въпреки обидите по негов адрес той се хвърли в Сектор Б.Йовов в последно време колко много хора го хранят за пропуските му ,за слабата му игра...да сте го чули да казва нещо?
При , първото недоволство от публиката Гаджев се разсърсди и почна да говори глупости.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 11:11

flo написа:Само не ми сравнявайте Гаджев с Гонзо и Топчо.По времето на Кокала, Гонзо имаше една страшна суша.Толкова много го псуваха ,но той си мълчеше.Накрая се отпуши точно срещу Цска, въпреки обидите по негов адрес той се хвърли в Сектор Б.Йовов в последно време колко много хора го хранят за пропуските му ,за слабата му игра...да сте го чули да казва нещо?
При , първото недоволство от публиката Гаджев се разсърсди и почна да говори глупости.

Помня головата суша на Гонзо, тогава само където си не изпросих боя на Герена когато обяснявах на люлин бойс да го остават на мира, и че той ще вкара когато е най-необходимо.
Йовов за сметка на Гонзо и Гаджев никога няма да споменат публиката и някой друг да им е виновен просто заради вродената им интелигентност.

Върни се в “Левски”