Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
На него чак злобата му пречи някой път.Така се ядосва,че се развика на съдията и си изкара някакъв смешен картон.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Гаджев вместо да псува по съдията - да играе! И Илиан да ги стегне малко тия футболисти. Трябва дисциплина. Как ще недоволстваш срещу съдията? Ми нали ще те изгонят или ще ти се натрупат жълти картони и от това губи целия отбор.

- Синьо сърце
- Контакти:
Гаджев да се измита от Левски, че мача с Миньор няма да забравим... Kак пък го харесса Илиан и го реанимира в отбора, не е истина... Този срам не знам с какво се измива, е-ако го измие е друга работа! Но аз мисля, че е грешка този да е в Левски, дано не съм прав...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Гаджев да се измита от Левски, че мача с Миньор няма да забравим... Дееба и лайното мръсно, как пък го харесса Илиан и го реанимира в отбора, не е истина... Този срам не знам с какво се измива, е-ако го измие е друга работа! Но аз мисля, че е грешка този да е в Левски, дано не съм прав...
Да ти напомня ли че Гаджев е и национал което говори много добре за нивото на националния ни отбор

- metodito
- Контакти:
Не се заяждам, но ... ще ви припомня думите ви, когато сипете дитирамби за него след като ни вкара в Европа след поредната си тупалка тази година.
Някой ще се обърка, ще пльосне 100 пъти "Владо Гаджев (фен тема)" нищо, че има. Ще има и такива, които няма да искат да си признаят какво е Владо за "Левски". Ще има хора, които ще обясняват, как, видите ли, те винаги са знаели, че Владо е пич, че е най-добрият син български футболист в последните 4 години и, че не друг, а той трябва да е титулярният капитан...
А никой, разбира се, не вижда топките, които отнема, нали? А някой знае ли, че дълго време той тичаше най-много километри? Не, разбира се!
И се замислете, защо не е продължил кариерата си от Панатинайкос в някой слабак от опашката в елита на Гърция? Където щеше да получава повече пари. Това, колко се обявява, че се дава на футболистите, не го вярвайте! Млад футболист на ПАО, всеки в Гърция ще вземе. И, че въпреки, че са го натирили от "Левски" навремето без да му дадат шанс, той се е върнал.
За мен Владо е най-трудолюбивия футболист на "Левски".
Забравили сте явно и когато влезе контузен за супер-купата и се докунтузи, че не в един мач е играл с контузия, и че отнема най-много топки. Този тип футболисти ние не ги забелязваме никога, нали? И при първата грешка: "КРАЙ!", Разпни го!
Много ми падна в очите с тази реплика, човек. Не ти прави чест, така да се изразяваш.
+1!
Някой ще се обърка, ще пльосне 100 пъти "Владо Гаджев (фен тема)" нищо, че има. Ще има и такива, които няма да искат да си признаят какво е Владо за "Левски". Ще има хора, които ще обясняват, как, видите ли, те винаги са знаели, че Владо е пич, че е най-добрият син български футболист в последните 4 години и, че не друг, а той трябва да е титулярният капитан...
А никой, разбира се, не вижда топките, които отнема, нали? А някой знае ли, че дълго време той тичаше най-много километри? Не, разбира се!
И се замислете, защо не е продължил кариерата си от Панатинайкос в някой слабак от опашката в елита на Гърция? Където щеше да получава повече пари. Това, колко се обявява, че се дава на футболистите, не го вярвайте! Млад футболист на ПАО, всеки в Гърция ще вземе. И, че въпреки, че са го натирили от "Левски" навремето без да му дадат шанс, той се е върнал.
За мен Владо е най-трудолюбивия футболист на "Левски".
Забравили сте явно и когато влезе контузен за супер-купата и се докунтузи, че не в един мач е играл с контузия, и че отнема най-много топки. Този тип футболисти ние не ги забелязваме никога, нали? И при първата грешка: "КРАЙ!", Разпни го!
Дееба и лайното мръсно, как пък го харесса Илиан и го реанимира в отбора, не е истина...
Много ми падна в очите с тази реплика, човек. Не ти прави чест, така да се изразяваш.
Той има толкова злоба във себе си (във футболен аспект),че реши ли да играе със хъс трудно някой ще го ''бие'' по желание на терена.
+1!
-
- Контакти:
Гаджев си пасваше добре с Грийн, когато Грийн беше в добра форма и играеше с желание. Грийн играеше по-дефанзивно, гонеше докрай , спираше доста атаки, докато Гаджев по-скоро раздаваше пасовете и организираше(като разбира се не иде реч за последния пас). Сега, когато няма кой да гони и да отнема, Гаджев е доста по-малко полезен. Все си мисля, че ни трябва играч като Ричард, като Грийн, който при опасност, прави велик спринт и отнема, който играе със спокойствие пред защитата. Гаджев не е този футболист, това си е мое мнение, де.... Креативността, пасовете, шутовете и т.н. Ето това са му основни качества, а не да отнема всяка топка. Справя се, но не чак толкова добре. А това, че се сърди и обижда, може и да има право да си го мисли, но не и да го демонстрира на терена. Това, че доста хора са недоволни от него, означава, че много се разчита на него. Той имаше слаб сезон - факт, но остава при нас, а Илиев едва ли е малоумен, че го е оставил... Отделно, има колко още хора, към които може да имаме даже по-големи претенции. Започвам ги! Мюлдър как играеше миналия сезон? Иво Иванов и Милиев как играха? Старокин как игра? А Тасевски, той игра ли изобщо? Грийн игра ли? А Йовов, о Боже, Йовов.......... Когато нещо не вървеше, тия не се ли криеха до един??? А Гаджев го изкарахте тука лумпен, че е креснал на "горкото младо момче", което едвам ще го преживее...... В много мачове игра супер зле, но то кой ли не игра? Лошата форма си е лоша форма, но освен Йовов, който в момента е ... без коментар, само Гаджев е заслужил малко уважение, поне от мен. Няма да забравя как игра, когато дойде. Няма да забравя как игра преди контузията. Няма да забравя и как се възстановяваше от нея и всеки ден беше във фитнеса, за да се върне по-бързо. Няма да забравя какви мачове правеше в евро турнирите. Това ми е достатъчно, поне засега. Нека бъде здрав, да няма контизии и да се сърди по-малко, защото това много му пречи!
Никой не се съмнява в качествата на Гаджев, въпроса е че предаде отбора на мача с МП ,заедно с още няколко боклука ,които вече си заминаха 

- blue avalanche
- Контакти:
konvoec написа:Гаджев си пасваше добре с Грийн, когато Грийн беше в добра форма и играеше с желание. Грийн играеше по-дефанзивно, гонеше докрай , спираше доста атаки, докато Гаджев по-скоро раздаваше пасовете и организираше(като разбира се не иде реч за последния пас). Сега, когато няма кой да гони и да отнема, Гаджев е доста по-малко полезен. Все си мисля, че ни трябва играч като Ричард, като Грийн, който при опасност, прави велик спринт и отнема, който играе със спокойствие пред защитата. Гаджев не е този футболист, това си е мое мнение, де.... Креативността, пасовете, шутовете и т.н. Ето това са му основни качества, а не да отнема всяка топка. Справя се, но не чак толкова добре.
Човека,който търсиш се казва Прохазка!Просто му трябва малко време.
ПП.Не забравяй в колко мача Гаджев беше за ЧК и само по милоста на реферите оставаше на терена.И тогава какви топки щеше да "отнема" и какви пасове да "раздава"?
Точно,когато Лудогорец падна от Славия,а ЦСКА бяха вече паднали от Черноморец и бяхме на ЕДИН МАЧ да излезем на ПЪРВО място в класирането,Гаджев,Йовов и Тасевски имаха НАГЛОСТТА да паднат от Миньор насред София!!!
А вие сте седнали да ми обяснявате какъв готин пич бил Владо!

- Синьо сърце
- Контакти:
За предателите точно така ще се изразявам, даже съм много мек!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Преди много харесвах Владо ,но след като предаде Левски мисля ,че няма място в отбора...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64