Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2012 20:02

Председателят на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов коментира пред Sportal.bg декларацията на ръководството на червените, която по-рано днес бе публикувана на официалния сайт на футболния клуб. Припомняме, че вчера от 13-ия събор на привържениците на ЦСКА (състоял се на 13, 14 и 15 юли при Хасковските минерални бани) поискаха от българските държавници да съдействат за намирането на нов собственик на 31-кратния шампион. Ето какво сподели Дучето пред нашата медия:

Г-н Ангелов, как ще коментирате днешната декларация на ръководството на ЦСКА?
- Първо искам да кажа, че всички, които обичаме ЦСКА, питаем най-голяма благодарност към Спас Джевизов, Стойчо Младенов, Димитър Пенев, Георги Димитров - Джеки, Георги Велинов - Джони и действащите играчи Апостол Попов, Иван Бандаловски и капитана Тодор Янчев. Онова, което е поставено над подписите им в декларацията, няма да промени моето отношение към тях. Те са служители на ЦСКА и трябва да изпълняват трудовите си договори. Не коментирам истински ли са тези подписи, знаели ли са какво подписват, знаели ли са под какво ще им сложат подписите. Работа на медиите е да разберете дали тези хора застават зад това, което е подписано с имената им. Убеден съм, че текстът в тази декларация е продиктуван от един господин, който не желае да застане с името си под нея. Защото ще трябва да доказва твърденията си.

Прави ли Ви впечатление някоя по специална дума във въпросната декларация?
- Наречен съм рекетьор. Този господин, който е диктувал декларацията, знае отлично значението на думата рекетьор от 90-те години в Перник, но по отношение на мен бърка значението. От неговата уста думата рекетьор е като богословия и значи човек, обичащ ЦСКА, и искащ да не се срива балона на децата. Човек, искащ ЦСКА да е шампион, искащ собственикът да е на мача с Левски, да е в Перник, когато отборът пада с 0:2. Човек, който иска собственикът да е и в Разград, когато ЦСКА се бори в пряк двубой за титлата. Защо загубихме 9 точки, след като водихме с 8? Кога ще имаме база, стадион и условия? Кога публиката на ЦСКА ще престане да чете всеки ден, че ЦСКА дължи пари. Кога ще прочетем, че клубът е изряден? През 2000 година Васил Крумов Божков подаряваше 10% от акциите на ЦСКА на фенклуба. Ние обаче отказахме да ги вземем. През 2008 Александър Томов каза на Димитър Ангелов: "Ще те направя богат". Още не съм богат. През 2010 един човек дойде на рождения ми ден и ми каза: "Не протестирай утре на мача с Рапид Виена и ще си милионер. Аз обаче протестирах и не съм милионер, както той казваше. Това е господинът, който разви географските познания на феновете на ЦСКА. Покрай него разбрах за Кюрасао.

Кажете няколко думи за този събор при Хасковските минерални бани.
- Преди 3-4 месеца планувахме това събитие и нямаше как да го отменим и да присъстваме на контролата в София. В официален мач обаче винаги сме подкрепяли любимия си отбор. Отидохме на събора, защото обичаме ЦСКА. Момчетата, които бяхме там, не сме пропуснали мач. Подкрепяме отбора и вярваме в треньора Стойчо Младенов. Нека този, който е диктувал на пресаташето на клуба, да каже на мача с Левски на каква трапеза е бил! Нека каже за мачовете в Перник и Разград на трапеза с какви екстри е бил! Този, който е бил на тези трапези, той знае. Има Фейсбук, има снимки. Има 20-30 групи в интернет за ЦСКА. Там пише всичко за тези трапези и който се поинтересува ще узнае отговорите на тези въпроси. Вижте и по форумите и групите дали писмото от събора се подкрепя от феновете! До 10-15 дни ще се види колко човека ще го подкрепят това писмо. Ще имаме подкрепа.

В декларацията се говори за кетъринг?
- На някой любовта минава през носа и джоба, аз не употребявам едното, а джобовете ми не са пълни. През 2010 година ако бях взел парите на рождения си ден, днес нямаше да съм рекетьор. Момчетата от Хасковските минерални бани са прави в искането си за промяна на собствеността и че снемат доверието си на 100% от собственика. Защо се занимават с мен? Текстът на писмото от събора ще бъде внесен където трябва и когато трябва. Срещу Левски, в Перник и Разград не бях в дискотека или на караоке. Онова, което беше на масата на събора беше здравословно. Не беше опасно за здравето. На събранието ни имаше юристи, водеше се протокол. Събранието бе водено от адвокат Георги Гайдаров. По време на него на масата нямаше нищо друго освен онова, което е разрешено на водачите на МПС и нищо, което е забранено и вредно за здравето на хората. Менюто, което е в декларацията на собственика, не отговаря на истината. Нас не ни интересува на каква маса и разкладка е бил той при загубите от Левски, Миньор и Лудогорец. Интересува ни само защо вождът на Армията, капитанът на кораба, генералът на войската, собственикът на клуба не беше до момчетата си да ги подкрепи, а дезертира. Доволен ли е, че онзи ден имаше 500 души на стадиона? На представянето на отбора през 2005 година срещу Лутън имаше към 15 000 привърженици. А сега хем съм сам, хем съм дръпнал публиката от мача.

Споменати са също и хореографиите на ЦСКА. Какво е Вашето мнение по тази тема?
- Онова, което правихме с хореографиите когато клубът на привържениците се занимаваше, бе оценено от агитката на Рома, която ни аплодираше на "Олимпико". Собственикът на Порто аплодира хореографията на ЦСКА в Лига Европа. Какво се е давало, какво не се е, резултатът е в полза на публиката на ЦСКА, а арбитърът не е някой български журналист, не е собственикът, а са чужденци. И то свързани с доказани марки като Рома и Порто. Омерзен съм. Днес за n-ти път онзи показва, че не е достоен за този клуб. За него ЦСКА е бизнес. Държавата му дава 200 милиона от сметопочистване, само защото е собственик на ЦСКА. Какво даде той на ЦСКА? Какво? Безконечни съдебни спорове? Спас Джевизов ли ще подпише тази декларация? На когото балонът се срина и само късмет бе, че се случи през нощта и нямаше жертви. Защо този човек бута други хора пред амбразурата? Бяхме на събора, направихме курбан за здраве, за успехи на ЦСКА. Пяхме песни на този събор. Не сме ги пели, защото има бира на масата. Пяхме, защото обичаме ЦСКА. Защо се разделят хората, които са на стадиона и на събора. И едните подкрепят отбора, и другите също. Ще се видим в Словения. Ще сме заедно. Кой не иска силен Сектор Г? Онзи, който се страхува от Сектор Г? А кой се страхува от Сектор Г? Това е този, който не иска силен. Този, който няма доверие в собствената си публиката.

"Да обичаш ЦСКА не означава да получаваш пари", се казва в клубното становище. Как ще коментирате?
- Аз обичам ЦСКА и не съм богат. Живея си в двустаен апартамент от 1989 година. Имам семеен бизнес, жена ми управлява един пункт. Имам син, който работи в столична община. Достоен син, с който с гордея. Без пороци. Той не се нуждае от 200-300 лева на ден, за да не трепери. Гордея със семейството си. Мен не ме влачат от кръчмите. Пак се връщам на събора. Защо говорят само за Дучето? Там имаше хора с големи фирми. Имаше представители най-големите фенклубове от България. Аз нямам против нито една фракция от агитката. За мен всеки, който обича ЦСКА е като брат. А те скачат лично на мен. Вместо ръководството да мисли как да оправи клуба, как да оставят треньора да работи, то… За ЦСКА и за истината ще отида на всякъде. В съд, в телевизия, където кажат ще отида. Който е продиктувал тези две декларации, той работи против ЦСКА. За да може да прави каквото си иска. Ръководител, който иска отборът да е шампион и да има шанс да играе в Шампионската лига, няма как да не иска да бъде в Разград с публиката и отбора си. И то при условие, че му трябват две точки за титлата. Същата е историята и за мача с Миньор, където ни трябваше една победа и всичко свършваше.
Последна промяна от danko_sot на 16 юли 2012 20:40, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Свобода или смърт за ЦСКА! Дучето в атака!

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2012 20:03

Браво, Дуче! Голям си! Вече няма място за отстъпление! Или НИЕ или Титан!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 юли 2012 20:08

Ако питаш мен и Титан и Дучето. И двете злини трябва да са далеч от футбола, не знам какво толкова го харесвате този КИНТИпиец.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2012 20:11

Bourgas написа:Ако питаш мен и Титан и Дучето. И двете злини трябва да са далеч от футбола, не знам какво толкова го харесвате този КИНТИпиец.

Може да е всякакъв Дучето, но той обича ЦСКА и не е някоя марионетка като оня Гугунката и Златин преди това. Единственото, за което го обвинявам Дучето е, че чак сега реши да атакува с тежката артилерия Титан. Това трябваше да стане още по-рано. Хайде Армейци, да изринем боклука от Армията един път завинаги!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 юли 2012 20:12

Една след друга следват нечовешки фрази
доста по-оригинална от предишната е тази 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 юли 2012 20:14

Че Дучето да не е "Дуче", че да разрешава и забранява някакви действия? То и Костадинов милее за ЦСКА, ама къде го той сега?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2012 20:15

Bourgas написа:Че Дучето да не е "Дуче", че да разрешава и забранява някакви действия? То и Костадинов милее за ЦСКА, ама къде го той сега?

Абе глей си работата пък ти ве! Кво те бърка тебе ЦСКА и Дучето а? Аз пак казвам: Дуче зад теб сме!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 юли 2012 20:16

Bourgas написа:Че Дучето да не е "Дуче", че да разрешава и забранява някакви действия? То и Костадинов милее за ЦСКА, ама къде го той сега?

Той има да взема кинти от Титан :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 16 юли 2012 20:20

С всичко се съгласих, Титаните са зле и т.н. и т.н., ама само едно не разбрах, Дучето ли ще дава пари да съществува отбора или? То е лесно да викаш "вън", ама дай алтернативата, доведи инвеститор, предложи решение...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2012 20:21

gld_84 написа:С всичко се съгласих, Титаните са зле и т.н. и т.н., ама само едно не разбрах, Дучето ли ще дава пари да съществува отбора или? То е лесно да викаш "вън", ама дай алтернативата, доведи инвеститор, предложи решение...

Никой не го интересува вече! Ако ще и във В група да ходим, Боклуците да се махат! Тва е положението! Вън Боклуците от ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”