Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот McLovin » 16 юли 2012 19:57

Не разбирам какво се оплаквате от ТИТАН? Та както уж бяхте разпасана команда и разбити в момента имате изключително приличен отбор за България!!! От кое сте недоволни? Стойчо си ви тренира, имате Джей Ар, Платини, Присо, Шеридън, Янев и Янчев, Анисе, новото португалче, Бандата, добра защита... Имате прекрасен състав и треньор любимец! Какво искате?!? С тези играчи сте претенденти за титлата! Вън боклуците, та вън боклуците...

percival написа:
Синьо сърце написа:
percival написа:Абе момчета, какво има за крадене ,че толкова роми са се събрали в тая тема ?

Ще крадат на Симитлията положителния баланс срещу Левски...

Левски е един и той умря за България през 1883г. Такива които се крият зад името на Апостола ,не искам и да ги коментирам !
Ама вземете се разкарайте ,че взе да смърди !

А можеш ли да ми кажеш в момента ЦСКА какво общо има с армията?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2012 19:57

percival написа:
Синьо сърце написа:
percival написа:Абе момчета, какво има за крадене ,че толкова роми са се събрали в тая тема ?

Ще крадат на Симитлията положителния баланс срещу Левски...

Левски е един и той умря за България през 1883г. Такива които се крият зад името на Апостола ,не искам и да ги коментирам !

През коя и за какво всъщност е умрял Левски знаеш ли?

Ще го кажеш ли същото и на хлапетата от ФК "Левски"2002, които не са в София?А на жителите на град Левски.. и те ли се крият зад името на Апостола?А вие зад какво се криете, като абревиатурата ви нищо не означава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юли 2012 20:01

Кой бе, тоя на черешата отива с тази 1883 година, това си е в бисери и подписи директно!
Учител по българска история, че чак и ми надига как Левски умрял за България...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 юли 2012 20:01

ти що си мислиш че някой от нас ви приема теб под името на апостола. колкото си българин ти толкова съм и аз. за мен Васил Левски е свято име. не бъркай дякона с отборчето ви. ако нямаш кво да кажеш по темата знаеш, както се отнася и за останалите
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 16 юли 2012 20:03

terata написа:
mirodes написа:Този дебелак да престана да се отъждествява с всички привърженици на ЦСКА.Ще дам един пример колко е "загрижен" за феновете на отбора.През 2003г гостувахме в Истанбул на Галатасарай.И част от феновете нямахме билети.Тогава турските полицаи ни казаха,че няма проблем наши представители да купят от касите билети за други сектори и с тях да влезем в нашия сектор.Естествено за наш представител определихме Дучето и аверите му.Та въпросния господин закупи билети по 1 милион турски лири и ги продаде на феновете по 10 долара.Тогава 1 милион лири се равняваха на около 1 лев,а 10 долара бяха около 19-20 лева.Т.е Дучето ни продаде билети 20 ПЪТИ ПО-СКЪПО отколкото ги е закупил.Сами си направете извода за какъв човек става въпрос.

[offtopic]Сигурен ли си, че сметките ти са правилни? Щото излиза че билетите ви са били по 0,50 евроцента, което май няма как да се е случило, и то на мач от евротурнирите[/offtopic]

Абсолютно съм сигурен.Даже ако се разровя мога и да намеря билета.Ясно си пише 1 милион лири.Не се учудвай,че цената е толкова ниска.Първо мача се игра на стадион"Кемал Ататюрк",който е доста отдалечен от центъра на Истанбул-сигурно на над 30 километра и придвижването дотам е доста трудно.Второ пак беше лято и много хора бяха в отпуск.Трето точно тогава турците бяха решили да пуснат и евтини билети,за да напълнят стадиона.Далеч не всички билети са били на тази цена.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 юли 2012 20:06

разбирам те, чустваш се ущетен, за което си в правото да имаш такова мнение. ти от тези фенове ли си. които често ходят на мач и често патуват организирано с отбора ?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2012 20:08

mirodes написа:
terata написа:
mirodes написа:Този дебелак да престана да се отъждествява с всички привърженици на ЦСКА.Ще дам един пример колко е "загрижен" за феновете на отбора.През 2003г гостувахме в Истанбул на Галатасарай.И част от феновете нямахме билети.Тогава турските полицаи ни казаха,че няма проблем наши представители да купят от касите билети за други сектори и с тях да влезем в нашия сектор.Естествено за наш представител определихме Дучето и аверите му.Та въпросния господин закупи билети по 1 милион турски лири и ги продаде на феновете по 10 долара.Тогава 1 милион лири се равняваха на около 1 лев,а 10 долара бяха около 19-20 лева.Т.е Дучето ни продаде билети 20 ПЪТИ ПО-СКЪПО отколкото ги е закупил.Сами си направете извода за какъв човек става въпрос.

[offtopic]Сигурен ли си, че сметките ти са правилни? Щото излиза че билетите ви са били по 0,50 евроцента, което май няма как да се е случило, и то на мач от евротурнирите[/offtopic]

Абсолютно съм сигурен.Даже ако се разровя мога и да намеря билета.Ясно си пише 1 милион лири.Не се учудвай,че цената е толкова ниска.Първо мача се игра на стадион"Кемал Ататюрк",който е доста отдалечен от центъра на Истанбул-сигурно на над 30 километра и придвижването дотам е доста трудно.Второ пак беше лято и много хора бяха в отпуск.Трето точно тогава турците бяха решили да пуснат и евтини билети,за да напълнят стадиона.Далеч не всички билети са били на тази цена.

[offtopic]Може, незнам. Просто ми се видя супер ниска цената за такъв мач[/offtopic]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 юли 2012 20:10

labbrador3 написа:По темата: Заставам зад Дучето(макар и да не го харесвам), защото зная какво изгнание очаква ЦСКА, ако останат Титаните!
Към "драгите батковисти" и "коко-циганетата" имам следния въпрос:.По добре ли ще е ЦСКА да не играе в А група, а там да играят отборчета като Краварна и Трескавица...нивото на футбола ли ще е по високо, или ще е сиво! Навярно вашите отбори ще са на по-високо в класирането и във висините, за това, че сте победили Трескавица.
Вярно ли е че, утре има сбирка на фен клубовете в София под ръководството на Дучето и ще се обсъждат въпроси, като подкрепа на националния отбор, охрана на агитките при гостуванията, набелязване на мерки срещу хулиганите, хореографии и др.

А може ли един въпрос към феновете на Селтик. По-добре ли е във Висшата лига на Шотландия да не играе Глазгоу рейнджърс, а отборчета като Дънди?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 16 юли 2012 20:10

[
Ама вземете се разкарайте ,че взе да смърди ![/quote]
Кога е умрял Левски?:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юли 2012 20:14

obi-wan kenobi написа:[

Кога е умрял Левски?:shock: :shock: :shock:[/quote]
Аз за какво говоря? На тях даже не им прави впечатление написаната дата на смъртта му! Срамна работа, не мога да слагам всички червени фенове под общ знаменател, но ето такива са жив ташак! Българи...Пфу!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”