cska_vd написа:terata написа:j0rka7aa написа:Добре де вие всички се правите, че всичко знаете, но май всъщност нищо не знаете. Хората от НАП изкараха документи, че ЦСКА няма задължение, но вие понеже всичко знаете си твърдите вашето. Хайде обясни ми подробно откъде знаеш за дълговете към НАП, видя ли документи, каза ли ти някой, хайде кажи де.

Темата залитна в съвсем друга посока вече. Ставаше въпрос конкретно за задълженията по трансфери. Тук става въпрос за задълженията по трансфера на Платини - платили ли сте? НЕ. Точка по въпроса. НАП никой не го намесва в спора
ПОКАЖИ МИ ДОКУМЕНТ С КОЙТО ДОКАЗВАШ ТЕЗАТА СИ !!
ПОКАЖИ МИ ДОКУМЕНТ С КОЙТО ОБОРВАШ ТЕЗАТА МИ!! Така отговора ми задоволява ли те? На тъп въпрос, тъп отговор. Редица сайтове публикуваха договора на Платини и там ясно ги има датите на падежите. Разрови се в темата за Анисе и сам ще ги видиш. И като искаш документи, я ти тогава ми покажи такива за погасени задължения към Черноморец, към НАП, към Грило, Виданов, Тибони и т.н?
Кат всичко ви е изрядно, защо още не сте изпълнили предписанията за стадиона? Нали вече са ваши? За там че нищо не правите документи ще ми искаш ли или ще вярваш на очите си? Кат нямате проблеми, защо драпахте парите за Мораеш да бъдат платени по най-бързия начин?