Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот terata » 16 юли 2012 17:04

alexveselinov написа:На мен ми е интересно по голямата част от фновете на ЦСКА чия страна ще заемат ,тази на Титан или тази на Дучето :?:

Дучето може да не е цвете за мирисане, но едва ли има разумен фен на ЦСКА, който да застане на страната на титаните

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 16 юли 2012 17:04

Никога не съм обичал Дучето, но този път той написа истината в декларацията си за разлика от съчинените от някой декларации на ръководствата. Дучето не споменава Динамо Москва и даже аз бях забравил този тотомач и ето ти гузен негонен бяга. Единственото правилно действие на Дучето и сектор "Г" е да действат по примера на Ботевистите от Пловдив и да си заслужат нов изчистен ЦСКА.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 юли 2012 17:04

alexveselinov написа:На мен ми е интересно по голямата част от фновете на ЦСКА чия страна ще заемат ,тази на Титан или тази на Дучето :?:

Хората не харесват Дучето, но това което прави с Титан с ЦСКА е неизмеримо, тези хора съсипват отбора и никой (освен работещите за тях) не иска те да имат нещо общо с ЦСКА !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 16 юли 2012 17:04

allez_les_blues написа:Добър ден, закриха ли чорбата? :mrgreen:

Разляха я !!!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юли 2012 17:05

Кажете ми как да се работи с такъв клуб? Изпратили сме писмо до УЕФА. ЦСКА няма място не само в Европа, но и във вътрешното първенство. Как този клуб взима лиценз не ми е ясно! Но така ще бъде, докато БФС си затваря очите и прави компромиси спрямо тях. Не съм изненадан от ЦСКА, при тях това е начин на работа - да лъжат и да не плащат. Още повече, че са под финансов мониторинг, а една от причините е именно неизплатеният транш за Мишел Платини. Надявам се да има развитие, защото не може така да продължава. Ако ние бяхме на мястото на ЦСКА, дали щяха да ни допуснат до Европа?! Дори грандове като Бешикташ и Глазгоу Рейнджърс изгърмаха, защото не спазват правилата и нормите, та какво остава за ЦСКА. Пуснали сме факса до УЕФА, чакаме решение", добави още Киряков.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 юли 2012 17:05

bianchi написа:ЦСКА СОФИЯ вьн от А група и вьн от Европа до кога ще тьрпим това?КОЙ БЯХА ТЕЯ? ПЛАТИНИ НЯМА ПАРИ?откраднаха Анисе ? Парите за Младежки Национал не са дадени още това го сьобщи Атанас Узунов до кога Става Вьпрос за Пламен Крачунов ?Дьлжат пари кьм НАП?С най много задьлжения от всички Бг клубове до момента

абе братле ще си правим квото искаме седи мирен ти и се прибирай обратно в подфорума
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юли 2012 17:05

bianchi написа:ЦСКА СОФИЯ вьн от А група и вьн от Европа до кога ще тьрпим това?КОЙ БЯХА ТЕЯ? ПЛАТИНИ НЯМА ПАРИ?откраднаха Анисе ? Парите за Младежки Национал не са дадени още това го сьобщи Атанас Узунов до кога Става Вьпрос за Пламен Крачунов ?Дьлжат пари кьм НАП?С най много задьлжения от всички Бг клубове до момента

Те още си мислят че сме комунизма и всеки трябва да дава на тях а те на никой

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2012 17:05

Кви са тия глупости ''най много задължения''?
В цял свят в момента клубовете имат проблеми!И на ЦСКА не плащат!!!
Що не скачате на Сливен,на Черноморец,на Мерсин за задълженията им,а?Щот така ви е най лесно!
Последна промяна от delqnski47 на 16 юли 2012 17:06, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2012 17:05

И на мен ми е интересно....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 17:07

Тази на ЦСКА! Кашчей е виновен - само засягаше темата, нищо чудно да е изпратил и писмото до УЕФА! :lol: :lol: Толкова го е яд на ЦСКА, че не би ме учудило и той да е подателят! :lol:

[offtopic]Важното е, че няма да е на вашето, дори да не играем в Европа- титан няма да плати! Даже беше излязла информация, че били платили- платили дръжки! :lol: Във вашите отбори ако има излишни пари, в нашия няма! :) Както се вика цепим еврото на две! :lol: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 16 юли 2012 17:08, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”