Сезонът започва...тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезонът започва...тема за футболни прогнози
20 лева мисля да им сложа.Да прав си ама естонските отбори играят по-силно като гости тва съм забелязал.Примерно Номе Калю който са 1ви направиха равен на Хазар като гост,а у дома паднаха 0-2.Другия представител също падна много у дома 0-5 или 0-4
-
- Контакти:
Когато залагаш не трябва да има емоции и сантименти към даден отбор . Залагай умерено и на премерен риск. 

-
- Контакти:
[quote="Жоржиньо"]20 лева мисля да им сложа.Да прав си ама естонските отбори играят по-силно като гости тва съм забелязал.Примерно Номе Калю който са 1ви направиха равен на Хазар като гост,а у дома паднаха 0-2.Другия представител също падна много у дома 0-5 или 0-4[/qu
Моят съвет е да изиграеш каквото ти е усещането аз лично на твое място бих се доверил за хендикапите на Ред Бул и вечерта на Молде срещу Вентспилс но ако си имаш усещане за Базел играй ги за да не съжаляваш после.Най-важното е да не ви пука ако загубите пари.Запомнете едно пари се изкарват а здраве няма как да си набавиш за да си хабиш нервите за някоя загуба на пари и още един съвет никога ама никога не залагайте последните си пари на хазарт тогава не се мисли трезво.Когато залагате знайте че имате и други пари особено ако гледате семейства.Колкото до колегата дето казва че би се самоубил но няма да сложи 100лв на хазарт значи темата не е за теб и не си хазартна личност.Слагал съм максимум 1000 лева и чувството за 90 минути да изкараш 700лв чиста печалба седейки пред лаптопа е върховно.За това в предните си постове казах всеки да си прави сметка с какви пари разполага и колко може да отдели за хазарт.Аз за щастие не съм зависим от парите но разбирам и другите които не могат да си позволят такива залози защото и аз съм започнал в началото с залози от по 1-2 лева и то някакви безумия се опитвах да забогатея с 1 лев да ги направя 1000 примерно ами няма как да стане.Истината е че пари се печелят с пари.Няма как с 1-2 лева да ги разориш но това е ачалното стъпало играйте с 1-2 лева за печалба 5-10 лева постепенно вдигате залога но намалявайте броя мачове.Мен този тип залози 100 за 160-170 ме устройва идеално защото от всеки 5 такива залога 4 излизат задължително.Простата сметка показва 5пъти по 100лв залог е равно на 500лв. 4пъти да излезе по 160лв печалба(в най-ниския случай) е равно на 640лв печалби или 140лв чиста печалба което пък значи че дори при три от пет познати залога си връщаш парите.Малки коефиценти,малко мачове и да се задоволявате с по малки но повече печалби това е начина за успех
Моят съвет е да изиграеш каквото ти е усещането аз лично на твое място бих се доверил за хендикапите на Ред Бул и вечерта на Молде срещу Вентспилс но ако си имаш усещане за Базел играй ги за да не съжаляваш после.Най-важното е да не ви пука ако загубите пари.Запомнете едно пари се изкарват а здраве няма как да си набавиш за да си хабиш нервите за някоя загуба на пари и още един съвет никога ама никога не залагайте последните си пари на хазарт тогава не се мисли трезво.Когато залагате знайте че имате и други пари особено ако гледате семейства.Колкото до колегата дето казва че би се самоубил но няма да сложи 100лв на хазарт значи темата не е за теб и не си хазартна личност.Слагал съм максимум 1000 лева и чувството за 90 минути да изкараш 700лв чиста печалба седейки пред лаптопа е върховно.За това в предните си постове казах всеки да си прави сметка с какви пари разполага и колко може да отдели за хазарт.Аз за щастие не съм зависим от парите но разбирам и другите които не могат да си позволят такива залози защото и аз съм започнал в началото с залози от по 1-2 лева и то някакви безумия се опитвах да забогатея с 1 лев да ги направя 1000 примерно ами няма как да стане.Истината е че пари се печелят с пари.Няма как с 1-2 лева да ги разориш но това е ачалното стъпало играйте с 1-2 лева за печалба 5-10 лева постепенно вдигате залога но намалявайте броя мачове.Мен този тип залози 100 за 160-170 ме устройва идеално защото от всеки 5 такива залога 4 излизат задължително.Простата сметка показва 5пъти по 100лв залог е равно на 500лв. 4пъти да излезе по 160лв печалба(в най-ниския случай) е равно на 640лв печалби или 140лв чиста печалба което пък значи че дори при три от пет познати залога си връщаш парите.Малки коефиценти,малко мачове и да се задоволявате с по малки но повече печалби това е начина за успех
Аз в последната година се поотказах да залагам....миналата година по това време сложих 50 лв на Сити и Юнайтед над 4.5 за суперкупата и излезе в 90 мин с гола на Нани за 3-2, но после ги набутах сичките дето спечелих на Ливърпул - Суонси 1 и дърварите от Пуул ме издъниха 0-0, та поне съм на 0
иначе сините ще бием сигурен съм ако е 1.60 екстра:twisted:

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Лудогорец-Динамо-1,ХИК Хелзинки-Рейкявик-1,Марибор-Железничар-1 

-
- Контакти:
MyAngel написа:smoothc написа:Един съвет от мен,за хора с по-големи финансови възможности:Левски-Сараево-1-1,50 коеф.,мисля че Илиян Илиев ще мотовира отбора до краен предел,а и разликата в класите е очевидна,така че
Забелязал съм, че отнякъде вадиш статистика колко пари са заложени на дадени мачове. Откъде , ако не е държавна тайна естествено.
P.S. То се е видяло днес няма да се работи. Урааааааааааа
Ето в момента към 14.48 за мача Флора Талин - Базел са приети залози на стойност 5137 евро, а за Дюделанж - Ред Бул 7903 евро това говориме за сайта ..com ако колегата знае други сайтове които следят колко пари са приети за залози на тези събития ще се радвам да сподели
Обаче си мисля,че мачовете ще излезнат това е Шампионска лига все пак и Залцбург и Базел се борят за групите,така че ще искат да бият с разлика още първите мачове и вторите да пуснат резервите.Аз така ги мисля нещата 

-
- Контакти:
Жоржиньо написа:Обаче си мисля,че мачовете ще излезнат това е Шампионска лига все пак и Залцбург и Базел се борят за групите,така че ще искат да бият с разлика още първите мачове и вторите да пуснат резервите.Аз така ги мисля нещата
Има резон в това което мислиш така че ти пожелавам успех.Кажи само като ги изиграеш къде си ги пуснал и на какви коефиценти

Iv4o88 написа:Жоржиньо написа:Обаче си мисля,че мачовете ще излезнат това е Шампионска лига все пак и Залцбург и Базел се борят за групите,така че ще искат да бият с разлика още първите мачове и вторите да пуснат резервите.Аз така ги мисля нещата
Има резон в това което мислиш така че ти пожелавам успех.Кажи само като ги изиграеш къде си ги пуснал и на какви коефиценти
Ми утре вкарвам пари в бет365,там коеф са много по-добри и затова играл съм и на други места,но там е най-добре

- dreben23
- Контакти:
Жоржиньо написа:Обаче си мисля,че мачовете ще излезнат това е Шампионска лига все пак и Залцбург и Базел се борят за групите,така че ще искат да бият с разлика още първите мачове и вторите да пуснат резервите.Аз така ги мисля нещата
Гледах една- две контроли на Базел и определено не са същия отбор в момента, даже бих се радвал да се паднем с тях в някой от етапите на двата турнира. Но пък естонците са на много ниско ниво в момента и виж им резултатите- минимум пет гола . Просто тези мачове ако не излязат, не знам на кои да се довери човек.
Базел беше пометен от Стяуа с 4-2! А когато са били, бият с по един гол разлика и една загуба от Лиеж.

Последна промяна от dreben23 на 16 юли 2012 15:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)