Левски-Сараево - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сараево
Бъдете спокойни Йовов няма да е титуляр.Вчера им гледах тренировката и тея ,които бяха с жълти потници ще са титулярите, Йово не беше сред тях 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Жоржиньо написа:Някой хора казваха,няма да го пускат почти.Е като гледам пак си го пускат и то ляв халф не знам какво става не виждат ли,че тоя не може да ходи вече.И сега ще дойдат да го защитават пак някой хора,колко много ни бил дал бля бля.Омръзна ми вече от тва
Ама ти кво, да не би да си видял някъде стартовия състав

А па Стефчо да беше гледал някой мач на Левски Внимателно - Райков също е опция, тъй като е способен да вкара доста скорост в атаката на тима,

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re:
ralka_levskarka написа:Жоржиньо написа:Някой хора казваха,няма да го пускат почти.Е като гледам пак си го пускат и то ляв халф не знам какво става не виждат ли,че тоя не може да ходи вече.И сега ще дойдат да го защитават пак някой хора,колко много ни бил дал бля бля.Омръзна ми вече от тва
Ама ти кво, да не би да си видял някъде стартовия състав? Я го метни насам.
А па Стефчо да беше гледал някой мач на Левски Внимателно - Райков също е опция, тъй като е способен да вкара доста скорост в атаката на тима,- че той ако може да внесе скорост, не знам Опоку сигурно трябва да лети
Де от Гонг пишат вече колкото да напишат нещо че много е бедно на теми за Левски
ако влезе Йовов или пък "бързият" Райков ...
-
- Контакти:
Райков ако се научи и да центрира, цена няма да има...Футболът не е само скорост, ако беше така вкарваме националния по лека атлетика и ги смазваме.
Странно как Гонг дават 8 ясни играча Спортал 9 .... ама и там някакви врътки нападатели защитници защитници нападатели....
- lastsentinel
- Контакти:
Подробни анализи за срещата между Левски и Сараево на който му е интересно може да прочете на този АДРЕС
Не мога да разбера що за левскари сме и толкоз ли мрем от скука, че каквото и да стане, тук се пише ПРОТИВ Ицо Йовов?!?!?! Оставям настрана, че е ветеран, не помните ли, че за такива мачове се залага на по-опитни, дето знаят за какво става дума и няма да им омекнат краката с първия съдийски сигнал? Никой не говори Йовов да играе цял мач или да бъде най-бързото ни крило! Но има и ЛОГИКА той да е вътре с опита си и най-вече с това, че почти никой не умее като него да я подава пустата топка... Кой ни е плеймейкърът, ако бразилецът по някаква причина не участва? Кой?! Гаджев, дето е с около 7-8 години по-малд от Йовов , а също толкоз бавен и даже по-дървен?!?!?
Стига сте плюли и заканвали по един от най-големите левскари!
Иначе в четвъртък - всички на стадиона!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Bobby1177 написа:Не мога да разбера що за левскари сме и толкоз ли мрем от скука, че каквото и да стане, тук се пише ПРОТИВ Ицо Йовов?!?!?! Оставям настрана, че е ветеран, не помните ли, че за такива мачове се залага на по-опитни, дето знаят за какво става дума и няма да им омекнат краката с първия съдийски сигнал? Никой не говори Йовов да играе цял мач или да бъде най-бързото ни крило! Но има и ЛОГИКА той да е вътре с опита си и най-вече с това, че почти никой не умее като него да я подава пустата топка... Кой ни е плеймейкърът, ако бразилецът по някаква причина не участва? Кой?! Гаджев, дето е с около 7-8 години по-малд от Йовов , а също толкоз бавен и даже по-дървен?!?!?
На Йовов краката му са "омекнали" отпреди една година,бе,братчет!!!Нали му видях "твърдите крака" в контролата,дето от 5м на празна врата...
Ти срещу Сараево ТОВА ли искаш да гледаш?Пусни си го на плейстейшъна и си направи отбор от 10 Йововци!
Не мога да разбера ДОКОГА името на "надбягващия се с костенурки" Йовов,ИЗОБЩО,ще се спряга като НЯКАКЪВ в отбора на Левски???

- evgenimilenov
- Контакти:
blue avalanche написа:Bobby1177 написа:Не мога да разбера що за левскари сме и толкоз ли мрем от скука, че каквото и да стане, тук се пише ПРОТИВ Ицо Йовов?!?!?! Оставям настрана, че е ветеран, не помните ли, че за такива мачове се залага на по-опитни, дето знаят за какво става дума и няма да им омекнат краката с първия съдийски сигнал? Никой не говори Йовов да играе цял мач или да бъде най-бързото ни крило! Но има и ЛОГИКА той да е вътре с опита си и най-вече с това, че почти никой не умее като него да я подава пустата топка... Кой ни е плеймейкърът, ако бразилецът по някаква причина не участва? Кой?! Гаджев, дето е с около 7-8 години по-малд от Йовов , а също толкоз бавен и даже по-дървен?!?!?
На Йовов краката му са "омекнали" отпреди една година,бе,братчет!!!Нали му видях "твърдите крака" в контролата,дето от 5м на празна врата...
Ти срещу Сараево ТОВА ли искаш да гледаш?Пусни си го на плейстейшъна и си направи отбор от 10 Йововци!
Не мога да разбера ДОКОГА името на "надбягващия се с костенурки" Йовов,ИЗОБЩО,ще се спряга като НЯКАКЪВ в отбора на Левски???![]()
![]()
Първо в дадената контрола .... положението не само ,че не беше на "празна врата" а и не беше на "5 метра" ... беше зад дуспата ( а дуспата е на колко метра ? ) !
Стига сте плюли , квот пусне Илиян това ще е ....! Аз искам Опоку пък ... ама кой ме пита мен , както и вас ?
- london_hools
- Контакти:
Само не и Йовов титуляр
тези тренери не разбраха ли,че с него играем с човек по-малко всеки мач
Да го ползват като пом. треньор и това е.