Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева
не се излагайте че някой ви пречи, докато беше Илия Павлов, ви поддържаше стадиона значи не е пречело,Черапа също, ако толкова години някой беше поискал да сключи свестен договор за наем срещу поддръжка не е имало проблем, просто никой не си е направил трудна
stannn написа:Djack_84 написа:Извадете вие документи за учредяването на отбора ви![]()
![]()
![]()
![]()
Чакаме да намерите указа. Нали партията ни е създала.Nikona написа:Като чета такива глупости и ми се иска "Господ да ме убие с тежък камък".... "школата на цска" извинявай ти от София ли си и ако си явно не си минавал покрай тази школа иначе щеше да те е срам да я наречеш така .....деца с фанелки на арсенал, МЮ и тн ритат на сгурия на врати без мрежи .....ако това ви е взел ББ .......
Вие сте марзеливи и мрънкащи същества Герена преди години беше същото състояние като армията зеленясал и мръсен, от ръководството помолиха феновете да помогнат за да не играем на В.Левски повече......за 1 седмица доброволен труд от фенове го изчистихме, махнахме "джунглата" и боядисахме.....
Вместо да пишете глупости да ви се смеят хората оня дебелак Мучето да организира кликата около него да помогне да стегнете стадиона.....правите го за себе си не за нас....
П.П.Сори мразя да пиша в тоя раздел, че не ми е тука мястото ма тва е пародия вече..
И какво направихте преди години? С метла и четка в ръка и Герена стана Ноу Камп. Айде не се излагай. При вас никога не е имало пречки да модернизирате каквото и да било по стадиона. Да ти припомня ли отговора на Петър Диков когато искаха да правят затревен терен на Армията? И върви ми пиши простотии после как за една седмица, 2 кофи с боя и 20 метли сте оправили Герена.
Да направихме го Ноу Камп.....кой сега пише глупости? Прочети пак какво съм написал "изчистихме, махнахме "джунглата" и боядисахме"....Гледайте си мачовете с трева до кръста и в боклуци тогава и не се оплаквайте.....вас се ви спират иначе досега да сте направили 86 затревени игрища и стадион за 100 хиляди.....а през това време и малкото което е ваше се руши....

И кое е наше, че ми стана интересно? Всичко е на държавата. А тя не ни е подарила нищо за разлика от на други отбори на които и стадиони им подари, и спонсори им търси.
[center]
[/center]

- Синьо сърце
- Контакти:
Ние наистина свършихме бая работа тогава, имаше даже и случай от ремонта направо се качихме на рейсовете за Благоевград...Трябваше да се сколаса с А сектор преди мача с Литекс. Но както каза и колегата, тая работа за нас я правим, не за този и онзи и не за пари или награда...А това, че от клуба донесли минерална вода и няколко каси бира си е в реда на нещата. Ама вие как пък еднаж не се събрахте 20 човека поне пред входовете да заметете, с нещо да помогнете! Само мрън-мрън до безкрай...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Captain Stottlemeyer
Nikona написа:stannn написа:Щом сте имали стадион извадете документи? Къде са ви документите за тая земя най -малкото. Както Борисов направи паркинг на залата на мястото на школата на ЦСКА, така и на вас са ви взели хипотетично нещо което не е било ваше. Или за вас всичко трябва да се дава, а за другите това не важи. Типично комунистическо мислене.
Като чета такива глупости и ми се иска "Господ да ме убие с тежък камък".... "школата на цска" извинявай ти от София ли си и ако си явно не си минавал покрай тази школа иначе щеше да те е срам да я наречеш така .....деца с фанелки на арсенал, МЮ и тн ритат на сгурия на врати без мрежи .....ако това ви е взел ББ .....
"Червеният" клуб никога не е държал на своята школа, защото е свикнал да взима години наред под бащинските грижи на Партията готови, изградени футболисти от другите отбори, ползвайки привилегията си на "военен" клуб. Реално погледнато, единствените големи футболисти, излезли от тяхната ДЮШ, са Иван Зафиров, Емил Костадинов и Любослав Пенев.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
stannn написа:И кое е наше, че ми стана интересно? Всичко е на държавата. А тя не ни е подарила нищо за разлика от на други отбори на които и стадиони им подари, и спонсори им търси.
Ти сериозно не вдяваш за какво говорим....каква държава какви 5 лева те тресат да не мислиш, че като ходихме да помагаме на Герена питахме на кой е стадиона и какво ни е дала държавата аз отидох защото обичам този стадион и ако ще на Муньо от таджикистан да е по документи там съм прекарал едни от най хубавите моменти в живота си и е като да си отива у дома. Тука говорим да отидете да помогнете за да ви е добре на вас .......ма явно като няма пари за Дуче, муче, муфанзива и секви други дето се бият в гърдите колко обичали армията и цска никой не се наема за 5 мин работа да свърши.
П.П. А нали преди седмици ви дадоха стадиона за 20 години или нещо такова за кво беше тоя зор да го вземат като погледнах оня ден контролата сектор Г приличаше на Багдад след американска бомбандировка.
Последна промяна от Nikona на 16 юли 2012 12:31, променено общо 1 път.

ЦСКА-ИЛИ-УМРИ написа:питам просто
Защо пускаш малоумни теми ?
Просто питам .

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- dreben23
- Контакти:
Безсмислена тема- аз стадион без трева не съм видял никъде по света, пък да е и изкуствена! 
Само в ДЮШ-а нема трева, говоря за всички отбори. И кви футболисти ще станат тия, като първия им досег с тревно игрище е при дебюта им в мъжкия отбор.
Колкото съм си стъргал и аз наколенките, не сте и сънували!
Размотават те по разни ми ти там сгурии, а всичко отгоре нема и работещ душ да речем- мизерия!
Спомням си, че теренът на Ботев- старша възраст беше покрит със сено да е мекичко като паднеш! 

Само в ДЮШ-а нема трева, говоря за всички отбори. И кви футболисти ще станат тия, като първия им досег с тревно игрище е при дебюта им в мъжкия отбор.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
ЦСКА-ИЛИ-УМРИ написа:питам просто
На чакъл или пясък да играят ?
Що се джафкате за глупости? Ако искате да видите що е това тренировачна база, разходете се до Разград. Новата база на Лудогорец е нещо уникално за България. Миналата седмица, когато минах оттам, игрищата бяха готови и работеха върху балона. Както го е подкарал Домусчиев в обозримо бъдеще няма кой да го измести от първото място. Sorry за ЦСКА и Левски, но това е реалността.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...