Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 16 юли 2012 10:37

Муахахахахахаха...

Тоя още ли не е открил кирилицата?

Абе, пратете на Насето кирилицата на Инжинера.

Муаххаххаааа! То сигурно да не виждат хората, че не е грамотен, и пише на шльокавица...

Уфффф, те, ако бяха младежи, щеше да напише:

Ne v takav smisal be Jore:))) Imam predvid che shtiah da tarsia po opitni igrachi.No sas sigurnost v tazi selekcia ima mnogo dobri igrachi

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 юли 2012 10:41

metodito написа:Муахахахахахаха...

Тоя още ли не е открил кирилицата?

Абе, пратете на Насето кирилицата на Инжинера.

Муаххаххаааа! То сигурно да не виждат хората, че не е грамотен, и пише на шльокавица...

Уфффф, те, ако бяха младежи, щеше да напише:

Ne v takav smisal be Jore:))) Imam predvid che shtiah da tarsia po opitni igrachi.No sas sigurnost v tazi selekcia ima mnogo dobri igrachi

нямате огудия

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 юли 2012 10:45

onegavon написа:Не можеш да изпуснеш нещо което не си имал. Те са знаели , че на тях няма да се разчита и са тръгнали да си уреждат живота.Кактое известно в Левски собствени юноши не играят напоследък. В най- добрия случай щяха да ги преотстъпват по Враца и Етрополе с години. Така пробвай направо в чужбина и каквото стане.Шансът е по- голям.Ето ви мнението и на специалиста Наско още е сърдит.

Наско пак поде тон: Нямаше да взема нито един от новите в Левски

Какво го увърташ, бе момче! Направо дай пример- Румен Трифонов. Колкото до близнаците- почти всички родени в Благоевградско са с розова окраска. Изклюненията се броят на пръсти. Независимо че са тренирали на Герена явно тръпката им е Панчарево. Това, че излъгаха че отиват в Англия при майка си е за тяхна сметка. Някой да е чул нещо за Погон Шчечин? Ако действително са били в Арсенал и не са одобрени задължително трябва да се доверим на техните доказани специалисти. На бегълците съдбата е една и съща. Примери колкото щеш. На сила хубост не става. Ще се върнат от Полша, ще потренират с обърнати джобове и най- накрая ще намерят себе си в Касъмпаша или Карабоюкспор (или как беше там?).
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 10:53

Nuke написа:Значи, дядо Ангелов ти е любимецът от новите? Няма какво да коментираме повече футбол с теб.
Само да добавя-един Марсиньо е няколко пъти по-добър футболист, а и по-млад дори.

Дядо Ангелов би бил най-полезен , тъй като е поливалентен футболист , та от тази гледна точка наистина го смятам за най-ценния трансфер , за който Левски не плати нито една стотинка .

ПП Преди да напишеш нещо , помисли защото миналата година бяха Търнава , а тази може да са Зад–Търнава.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2012 10:55

Е, Милене, каква угодия?!

Ако Наско влизаше в този форум и пишеше все на шльокавица, ти като модератор, какво щеше да направиш?

Използването на шльокавицата е неуважение към езика. А и тези, които пишат на шльокавица знаем обикновено какво казват...
Нищо, нали?

Ангелов е супер футболист, но дано го използват в средата на терена.

Ще се върнат от Полша, ще потренират с обърнати джобове и най- накрая ще намерят себе си в Касъмпаша или Карабоюкспор (или как беше там?).

Добре, че не говориш за продукт на любимия си клуб. То и Фабрегас е слаб футболист, щото са го шитнали на Арсенал Барса на времето без пари, нали?
Последна промяна от metodito на 16 юли 2012 10:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 юли 2012 10:55

zlobul написа:
Nuke написа:Значи, дядо Ангелов ти е любимецът от новите? Няма какво да коментираме повече футбол с теб.
Само да добавя-един Марсиньо е няколко пъти по-добър футболист, а и по-млад дори.

Дядо Ангелов би бил най-полезен , тъй като е поливалентен футболист , та от тази гледна точка наистина го смятам за най-ценния трансфер , за който Левски не плати нито една стотинка .

ПП Преди да напишеш нещо , помисли защото миналата година бяха Търнава , а тази може да са Зад–Търнава.

Много добре виждам, че ти си един от хората, които чакат с нетърпение Левски да се провали и да започнат да се правят на познавачи. Много силно се надявам да не стане така.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 11:03

Nuke написа:Много добре виждам, че ти си един от хората, които чакат с нетърпение Левски да се провали и да започнат да се правят на познавачи. Много силно се надявам да не стане така.

Грешиш момче , аз ще се радвам наравно с всички които обичат Левски . Разликата между тебе и мене е само . ..че аз съм гледал мачове с Аалст , Ференцварош , Люцерн , Вележ Мостар , Офи и т.н и знам какво означава да имаш в центъра на отбраната тролей като Иванов например . То не бяха Сашо Марковци , Калин Банковци , Иван Василевци , Мурлевци и т.н . Та в тази връзка мачове , като тези с Търнава ми идват малко в повечко , защото при 90 % от провалите в Европа сме имали "Милийки" или "Ивановци" в защитата.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 юли 2012 11:05

Нормално е да има критики. Нормално е да има неща, които не се харесват на всички фенове. Нормално е да има и някакво недоволство. Аз съм недоволен от защитата на отбора, например. Не е нормално, обаче, да се напада ожесточено ръководството, да се искат оставки и глупости, при положение, че хората градят, а не рушат. Няма как Левски да стане Челси за една година, освен ако не го купи арабски шейх. Дори тогава няма да стане. Какво става в Анжи? Имат милиарди, купуват звезди, но не става от раз тая работа. Има странични фактори.
@zlobul, отново прибързваш с оценките. Не ме познаваш, съответно не знаеш на колко години съм и какво съм гледал аз.;)
Последна промяна от Nuke на 16 юли 2012 11:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 юли 2012 11:06

Поради изопачените ми думи в някои медии,относно селекцията в ЛЕВСКИ,трябва да кажа,че никога не съм казал,че не ми харесва???Напротив,смятам че има много добри играчи.Може би трябва да се вземе още един класен,централен защитник.Пожелавам от все сърце,успех на момчетата,и на Илиан!!!Всичко друго е спекулации.

Nasko Sirakov
преди 5 минути от Dragalevtsi, Grad Sofiya
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 11:11

Nuke написа:Нормално е да има критики. Нормално е да има неща, които не се харесват на всички фенове. Нормално е да има и някакво недоволство. Аз съм недоволен от защитата на отбора, например. Не е нормално, обаче, да се наоада ожесточено ръководството, да се искат оставки и глупости, при положение, че хората градят, а не рушат. Няма как Левски да стане Челси за една година, освен ако не го купи арабски шейх. Дори тогава няма да стане. Какво става в Анжи? Имат милиарди, купуват звезди, но не става от раз тая работа. Има странични фактори.
@zlobul, отново прибързваш с оценките. Не ме познаваш, съответно не знаеш на колко години съм и какво съм гледал аз.;)

Отбор се гради от защитата -за стотен път го пиша . С добра защита мача е 0-0 и една точка . С "милийки " отзаде , мача почва от 0-1 .
Писна ми да играем "хендикап" заради бездарници .

ПП Един левскар виинаги ще намери за какво да се бори . Три години "спамих" против гонзо , сега цяло лято ще "спамя" докато не вземем качествени централни защитници. А ако паднат от некъв още по измислен отбор заради защитата сериозно ще се усъмня или в качеставата на Илиан или в добронамереността ма Тоньо и Доньо .

Върни се в “Левски”