И миналата година беше подобно нетърпението преди мачовете с Търнава ... И отиде та се невидЕ.

Мач като мач ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Стига с това припиране бре ...![]()
И миналата година беше подобно нетърпението преди мачовете с Търнава ... И отиде та се невидЕ.![]()
Мач като мач ...
turbogena написа:Зажаднели сме за футбол ,ЖореОще повече ,че е първи мач и то Европейски.
Също така има голям интерес към официалният дебют на Илиан и това да видим голяма част от новите играчи
THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Зажаднели сме за футбол ,ЖореОще повече ,че е първи мач и то Европейски.
Също така има голям интерес към официалният дебют на Илиан и това да видим голяма част от новите играчи
На мен идеята ми е да не се пренавиваме ...![]()
Дано такава бъде и нагласата във футболистите.
Че доста сме си патили от прекономерното желание да се докажем.
Аз лично не очаквам нищо от мача.
Междудругото, абсолютно същото "очакване" имах и при онази кампания, дето попиляхме двата шведски тима и в последствие се представихме добре в групата ...![]()
Ест. тогава имахме Гарра-та, а сега Базил ... Ама ще видим.
THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Зажаднели сме за футбол ,ЖореОще повече ,че е първи мач и то Европейски.
На мен идеята ми е да не се пренавиваме ...![]()
Дано такава бъде и нагласата във футболистите.
Че доста сме си патили от прекономерното желание да се докажем.
Аз лично не очаквам нищо от мача.
Междудругото, абсолютно същото "очакване" имах и при онази кампания, дето попиляхме двата шведски тима и в последствие се представихме добре в групата ...![]()
Ест. тогава имахме Гарра-та, а сега Базил ... Ама ще видим.
ultrasblue написа:Някой да знае дали ще има организирана екскурзия до Босна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта