Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2012 00:16

McLovin написа:
paceto написа:И каква е гаранцията, че като звъннеш на 112 и дойде гражданска защита те няма да го убият :mrgreen:

Няма, но поне са го сторили хора, които уж знаят какво правят и как да действат в подобна ситуация...
То няма и гаранция като си викнеш ел. техник да ти направи инсталацията, че няма да ти се запали къщата, но все пак е по-малко вероятно от колкото ако си я направиш сам :lol:

А докато дойдат, смокът вързан ли да го държат или да го следват в тревата?Ако го вържат, не е ли пак жестокост?А те дали са знаели , че е смок когато са го видели?Тук твърде много специалисти по рептилиите се извъдихте-всеки втори познава смок в тревата и само се навежда да го погали, защото яде мишки!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 16 юли 2012 00:18

За пореден път се обеждавам че форума е пълен с болни мозъци!!! Смока не бил опасен....а уплахата???? Човек може да умре само при вида на змия!!!По вашата логика дайте утре да ги пускаме смоците и в домовете ни????? Вместо да се замислите колко много е упаднала нашата държава че змийте се припичат там където си играят децата ни!!! вие ми се обеснявате как не бил опасен смока?????!?!?!?! Само че съм сигурен че 99% от тези които се правите на защитници при вида на змия каквато и да е било ще избягате по най-бързия начин,иначе тук сме силни как едва ли не смока бил национален герой!!!!!! Трябва да се направи нещо да се спре това с нашествието на змийте!!! Не може да се допускат да стигат до детски площадки. Наскоро четох че в центъра на Кюстендил човек си паркира колата и на другия ден тръгва за работа и какво да види в колата си - УСОЙНИЦА!!! Сигурно и тя е полезна за населението???!??!!? Пълни глупости!!!!!

П.П. това че са изяли смока наистина е ужасно но че са го убили напълно правилно!!!!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 юли 2012 00:28

Кашчей написа:
McLovin написа:
paceto написа:И каква е гаранцията, че като звъннеш на 112 и дойде гражданска защита те няма да го убият :mrgreen:

Няма, но поне са го сторили хора, които уж знаят какво правят и как да действат в подобна ситуация...
То няма и гаранция като си викнеш ел. техник да ти направи инсталацията, че няма да ти се запали къщата, но все пак е по-малко вероятно от колкото ако си я направиш сам :lol:

А докато дойдат, смокът вързан ли да го държат или да го следват в тревата?Ако го вържат, не е ли пак жестокост?А те дали са знаели , че е смок когато са го видели?Тук твърде много специалисти по рептилиите се извъдихте-всеки втори познава смок в тревата и само се навежда да го погали, защото яде мишки!

Разбрал си ме погрешно :lol: Определено няма да го галя, още повече тая анаконда на снимката :lol: Каквото могат - правят хората. Не знам каква им е била ситуацията, не ги съдя. Просто казвам, че е по-добре да се довериш на специалисти :P
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 16 юли 2012 00:36

Червени_шампиони написа:
bez-nick написа:Това ако стане в нормална законова държава ще си полежат в затвора някоя и друга годинка тези тинейджъри, предполагам сте гледали програми като Анимъл Планет, Дискавъри и тн и знаете как не се толерира и се наказва в нормалните страни - жестокостта под каквато и да е форма над животни.

Професоре, змиите се ядат по селата и т.н. ;) Охлювите като се ядат какво да не би да ме осъдиш?

Аз и риба ловя и си я ям...и ко прайм....за затвора ли съм??? :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 юли 2012 00:39

Кво сте се загрижили за някъв смок ??? Ей такива като вас хранят бездомните кучета, а ония ядат хората после. Спрете с това съчувствие, защото животните не изпитват такова нещо към хората !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 16 юли 2012 00:42

Кашчей написа:
way написа:
Ти, ако си на 5-6-7 години и както си играеш на площадката видиш 2 метра змия, дали ще разбереш веднага, че не е опасна?Аз имам жив спомен от такова преживяване в подобна възраст.После със страх отивах на това място, където я видях( не беше детска площадка, а стопански двор на къща).

И аз като малак сам имал такива преживявания и то не 1 или 2 ама кво да правя стискам зъби и си минавам през това място всеки ден ...

Браво, герой![/quote]
:lol: :lol: :lol:

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юли 2012 00:44

AnalBreaker написа:Кво сте се загрижили за някъв смок ??? Ей такива като вас хранят бездомните кучета, а ония ядат хората после. Спрете с това съчувствие, защото животните не изпитват такова нещо към хората !

Как какво съчувствие колко хиляди видове са изчезнали заради хората ама ти си нямаш никаква представа....

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 16 юли 2012 00:46

bezpanika написа:Бря , бря , изяли змия. Кучезащитниците , пак нервни , пак с разстройство. А кой да защити нещастните прасенца за пържоли , теленца и кокошки дето тази вечер сте си ги хапнали. Аз преди малко хапнах един нещастен домат с 200 гр. баба грозданка.

:lol: :lol: :lol: +1

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2012 00:46

pirinblg2 написа:Наскоро четох че в центъра на Кюстендил човек си паркира колата и на другия ден тръгва за работа и какво да види в колата си - УСОЙНИЦА!!!

Те за туй умниот човек излиза за работа преди да се събуди жена му :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”