Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
UltraBlue. написа:Аз лично не намирам никво обяснение да не ги вземе на лагера.. 2-ра или 3-та година ги взимат сега се появи Илиян и реши , че не става а взе некви други дето чуваме за 1-ви път.. според мен имаше хляб в тях и най-много да стане нещо като с И. Попов..
djambaza написа:Съгласен съм! Имат телевизори и ДВД-та в съпблекалните, нека им пускат преди големите мачове подобни клипове, има доста! Да се заеме някой от фенклуба, например гугутката и да придума Илиан.
UltraBlue. написа:Аз лично не намирам никво обяснение да не ги вземе на лагера.. 2-ра или 3-та година ги взимат сега се появи Илиян и реши , че не става а взе некви други дето чуваме за 1-ви път.. според мен имаше хляб в тях и най-много да стане нещо като с И. Попов..
Още рано днес го бях линкнал подобно нещо но се надявам да не е истина
Ако идат в 2ра полска девизия ще бъде голяма глупост и предателство .... за Англия ги подкрепям но Полша....
metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=283725
Наливаме от пусто в празно. Най-важните промени, които трябваше да направим, по-важни от намирането на свестна девятка беше да се вземат двама класни централни защитници.
Еми, няма да стане така!![]()
Ако не се направят промени в центъра на защитата, помнете ми думата Илиан е до зимата. И съм сигурен, че не е виновен той да не се вземат футболисти на тези позиции до сега. И не той ще е виновен, ако падаме, като талпи.
За деветка може криво-ляво с Карвальо или Арш, но със защитници като тези - не става. Интересно, ако Ели се контузи, какъв им е плана? А ако Дъстли влезе в лазарета?
Кого ще тикнат на негово място? Башлията, дето не е мирисал терен в официален мач от...
На Гонзо му продадоха Жо и Гарра в най-важният момент. Сега махнаха Грийн, Тасевски, Йовов и оставиха същите централни защитници.
Немам думи. Няма начин това да не е нарочно!!!
Жалко и за Пламен.
Жалко и за Илиан. Все едно му казват - нема пари, действай.
То хубаво в Берое се получи без пари, ма те за какво се бориха беройци, и за какво "Левски"?!
А след скандала и с близнаците...
Защитата изяде главата на Ратко, на Гонзо, на Ясен, на Костов. Сега идва ред на Илиян.
А Тонев вместо да изелезе и да каже: "криза е. Не очаквайте чудеса", и ала-бала. Той говори празни приказки и някакви високопарни измишльотини. Пет футболиста за 500 000 евро.
Ако беше казал честно нещата, феновете щяха да посмърдят, посмърдят, пък да се успокоят, докато сега не го вииждам...
А това с ВТБ, почва да ми смърди на някоя от игричките на Батко, като рубинената далавера...Още рано днес го бях линкнал подобно нещо но се надявам да не е истина
Ако идат в 2ра полска девизия ще бъде голяма глупост и предателство .... за Англия ги подкрепям но Полша....
Какво предателство, човек? Ти сериозен ли си? Че нали на тея години, те, ако ги харесат в Полша, ще ги вземат в Екстракласа. А от Полша до Германия, ей го де е!
Кой ще ги гледа на изкуственото игрище на Герена?
Да стоят и да похабят и малкото, което имат? Замисли се за друго:
Първо: защо няма да вземем никакви пари за млади таланти. Те трябва да са по-скъпи даже от някой придошъл, понеже в тях са инвестирани кинти с години.
И второ: Що за политика води този клуб, че малките бягат през глава и защо го правят?
Щото са "безродници", "предатели"? Помислете пак. Другаде е заровено кучето.
blue avalanche написа:UltraBlue. написа:Аз лично не намирам никво обяснение да не ги вземе на лагера.. 2-ра или 3-та година ги взимат сега се появи Илиян и реши , че не става а взе некви други дето чуваме за 1-ви път.. според мен имаше хляб в тях и най-много да стане нещо като с И. Попов..
Абе хора...Те изчезнаха още ПРЕДИ лагера!Как се взимат на лагер хора,дето ги няма???
UltraBlue. написа: Не ми е направило впечатление с какви имена са да не би ти да се от тези , защото никъде до сега не беше споменавано , че близнаците са избягали , а само ти си на мнение , че те са избягали още преди лагера? Днес излезе новината и всички говорят , че се избягали щото не са ги взели.. ако не е така , сори тогава грешката е моя