Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот dreben23 » 15 юли 2012 19:20

blue avalanche написа:
шивача написа:
Red Warrior написа:Португалчето и той е дефанзе, а вече подписа договор. Какво ще ги правим тези хора не знам. :roll:

ами, ако се контузят трима, а други трима ги накажат, пак ще ни останат само трима за игра.

Само да не пиете сиропчета,ей... :idea:

Тоя път ще пием компот, не се притеснявай! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ЦСКА-ИЛИ-УМРИ
Контакти:

ЦСКА оставя бразилския нападател

Мнениеот ЦСКА-ИЛИ-УМРИ » 15 юли 2012 19:46

Игралият във вчерашната контрола срещу Дрита за около 20 минути бразилски нападател Лукас Винисиус Силва ще остане в ЦСКА. Играчът дойде на пробен период, като преди контролата имаше само една тренировка с „червените”.

На този етап Лукас Силва ще бъде със състава на Стойчо Младенов поне още две седмици, след което ще се реши окончателно неговата съдба – дали ще бъде в тима за новия сезон или ще бъде преотстъпен на друг тим у нас.

Лукас Винисиус Гонсалвеш Силва, както е пълното му име е изиграл три мача с екипа на младежкия тим на Атлетико Мадрид преди няколко седмици във второто издание на Копа Либертадорес за тимове под 20 години.

Турнирът се състоя в столицата на Перу – Лима с участието на 15 тима от Южна Америка и един покакен от Европа – в лицето на младежката формация на Атлетико Мадрид.

Именно там е бил включен Лукас, като трите мача, които младите „дюшекчии” изиграват, преди да отпаднат още в своята група, са и нещо като пробен период за футболиста. На 17 юни бразилецът е титуляр в мача срещу Ривър Плейт, след три дни също остава 90 минути на терена срещу младежкия тим на Коринтианс, а в последната среща с колумбийския Атлетико Джуниър влиза като резерва.

През пролетта той е играл във втора португалска дивизия с екипа на Портимоненсе, като отбора изпада в третия ешалон на Португалия.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: ЦСКА оставя бразилския нападател

Мнениеот Joni_ » 15 юли 2012 19:48

Ако остане Стойчо, този няма да го бъде в отбора !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 юли 2012 20:04

Joni_ написа:Ако остане Стойчо, този няма да го бъде в отбора !

Не си прав, вчера ясно се видя, че момчето имам адски много качества, висок е , физиката му е уникална и е бърз за футболист с тези габарити!
За 20 минути на терена, разпиля защитата на Дрита, която е смешна и затова му се дава още време. Стойчо не им цепи басма на връзкарчета, така че ако остане , то ще е по негово желание .

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 15 юли 2012 20:44

Beck's написа:

Не си прав, вчера ясно се видя, че момчето имам адски много качества, висок е , физиката му е уникална и е бърз за футболист с тези габарити!
За 20 минути на терена, разпиля защитата на Дрита, която е смешна и затова му се дава още време. Стойчо не им цепи басма на връзкарчета, така че ако остане , то ще е по негово желание .

Винаги съм уважавал Стойчо и се радвам, че се върна, но да сложи сина си(който до преди месеци играше) на пост,но явно тук взема повече пари..... :oops:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 юли 2012 21:07

Beck's написа:

На мен лично не ми хареса, около мен хората също не бяха очаровани от него, а и Стойчо не се изказа добре за него.
Според мен е пътник, но времето ще покаже.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 юли 2012 22:20

Пълни глупости говориш.Тоя за 20 мин показа много повече качества от някои които играят от 1-2 години в ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 15 юли 2012 22:24

Нещо нови трансфери има ли, че не следя темата от 2-3 дена. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 15 юли 2012 22:31

Empty написа:
Beck's написа:

Винаги съм уважавал Стойчо и се радвам, че се върна, но да сложи сина си(който до преди месеци играше) на пост,но явно тук взема повече пари..... :oops:

Приятел, не Стойчо го е назначил....наясно си за което

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 юли 2012 22:44

Червени_шампиони написа:Нещо нови трансфери има ли, че не следя темата от 2-3 дена. :lol:

Борим се с Реал М за подписа на испанец бе, къв бразилец ме гони :lol: с името Лукас! :lol: :lol: ;) Не кой да е отбор... :mrgreen:

[offtopic]Искам такъв химн! :lol:http://mp3uz.mobi/search/?q=%D0%B3%D0%B8%D0%BC%D0%BD+%D1%84%D0%BA+%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”