Ако искате хората да ви уважават , е време и вие да вземете подобно решение и да си заслужите името на ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ОТБОР (за какъвто имате претенции) а не да чакате подаяния от някой !
Офанзива със съобщение до феновете на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Отворено писмо на привържениците на ЦСКА !
А значи да ви помогнат
На нас всички ни се смяхте че си извадихме отбора от А група ! Всички писаници бяха ,как сме се съсипали и сме нямало да видим повече голям футбол ! Е противно на очакванията , ние пак сме там където ни е мястото ! Отново в големия футбол , и заредени повече от всякога с положителни емоции
Ако искате хората да ви уважават , е време и вие да вземете подобно решение и да си заслужите името на ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ОТБОР (за какъвто имате претенции) а не да чакате подаяния от някой !
Когато чета за ''комунистите''и ми става гадно...колко мъка има на тоя свят.МВР не бяха ли комунисти???...кои не бяха??? Системата беше такава,режимът такъв..политиката...не знам защо се дъвчите на тая тема.И кои пишат...15-30 годишни.Вие знаете ли какво беше тогава или сте чували нещо? За всички имаше работа,никой нямаше проблем да си плати тока или водата...всяко предприятие и завод си имаше почивна станция за работещите и почти всеки ходеше най-малко веднъж в годината на почивка.Сега съм 8 години в завод и нямам и един ден отпуск...просто не дават.Заплатата ми е от средните за страната,но какво можеш да направиш с нея...само да изкараш до другия месец.
iohan.law написа:Приятели, по какъв точно начин искате Държавата да ви помогне - с директива, указ или... Ако вярвате, че вашия клуб е добра стока, "разтичайте" се и намерете купувач. Титаните с удоволствие ще продадат на добра цена... И още нещо - обръщение, писмо и т.н. се пишат до конкретни лица, а не до институции - Председателя на НС, М-р Председателя, Президента и т.н.... Не вярвам, но успех в начинанието ви и дано се отървете от Титаните...-
Стойчо да седне да напише още една докладна.
СПУКАНОГЪРНЕ
Както винаги - свикнали държавата да ги държи за ръката. За това никога няма да избягате от комунистическите си корени. Самото ви мислене е такова. Че винаги трябва да ви помага някой, че винаги трябва да сте на първо място, другите отбори едва ли не да ви подаряват играчите си. Точно както едно време. Само дето сега няма партия, чиято власт и възможности да демонстрирате
И агитката ви е горе долу същата. Само дето няма наредени в редица воиници от червената армия.
Аз не знам защо не си направите 1 първенство да си играете само с Литекс, те да си ви дават мачовете и да сте шампиони всяка година, та да сте щастливи.
Аз не знам защо не си направите 1 първенство да си играете само с Литекс, те да си ви дават мачовете и да сте шампиони всяка година, та да сте щастливи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Призиви за честност и почтеност, ами защо се радвате на Анисе тогава? Най-напред на дело се противопоставяйте на собствениците, както феновете на Ботев Пд. Започнете от "В" група, както си му е редът и тогава започнете да се учите на морал, честност и почтеност. Всъшност това отворено писмо да не е дело на Тройчо Директивата.
- Синьо сърце
- Контакти:
Това писмо е абсолютна глупост, написано е неграмотно, поставят се странни искания за държавна намеса в частен клуб, и въобще е обида за феновете на ЦСКА!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
На вас Бойко не ви ли прати Цоцорков?Обаче цукалото си мислеше да му харчи парите за всичко друго само не и за отбора.Да сте доволни и на стоте хилки които ви даде.След подобно осиране кой би се ангажирал пак да ви търси спонсор?
СПУКАНОГЪРНЕ
Колеги левскари, оставете привържениците на ЦСКА да правят каквото си считат за редно ( както и да изглеждат делата им в нашите очи ). Ние си имаме достатъчно неща, на които да обърнем внимание. 
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
rsk написа:Както винаги - свикнали държавата да ги държи за ръката. За това никога няма да избягате от комунистическите си корени. Самото ви мислене е такова. Че винаги трябва да ви помага някой, че винаги трябва да сте на първо място, другите отбори едва ли не да ви подаряват играчите си. Точно както едно време. Само дето сега няма партия, чиято власт и възможности да демонстриратеИ агитката ви е горе долу същата. Само дето няма наредени в редица воиници от червената армия.
Милиционерите не са ли под строй? И държавата на кого помага?
Всичко което е създадено от комунизма по-изкуствен начин рано или късно загива !