Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Мнениеот Btovfan80 » 15 юли 2012 19:40

bez-nick написа:Какво ти приказвам, ти пак нищо няма да разбереш, не му е мястото на смока там естествено, ако сме нормална държава, сигнализира се, идват и го прибират и толкова, да вземат и кучета и котки да ядат не искаш ли, понеже не можеш да спиш?

И аз колкото и да ти приказвам, нищо не ти влиза в главата. Отговори ми - животът, безопасността и спокойствието на хората ли са по-важни или на животните. Видели са смока, убили са го, в момент на паника така се действа. Това, че са решили да го изядат толкова показно и аз не го оправдавам! Но пък и не се сещам смоците да са застрашен вид, че да надигаш толкова пушилка! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 15 юли 2012 19:42

Червени_шампиони написа:
bez-nick написа:Това ако стане в нормална законова държава ще си полежат в затвора някоя и друга годинка тези тинейджъри, предполагам сте гледали програми като Анимъл Планет, Дискавъри и тн и знаете как не се толерира и се наказва в нормалните страни - жестокостта под каквато и да е форма над животни.

Професоре, змиите се ядат по селата и т.н. ;) Охлювите като се ядат какво да не би да ме осъдиш?

Вече ми омръзна да обяснявам, в нашата страна и насилието над животни не се наказва, гледай малко повече Натионал Джиографик, Дискавъри, Енимъл Планет и други подобни програми, да обогатиш общата си култура по тези въпроси вместо да приказваш колкото да не заспиш.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 юли 2012 19:42

пълни глупости! Смоковете хапят много рядко, предимно бият с опашка, плюс това те не нападат хора! Напълно достатъчно е да се обадят на 112, да сигнализират и да изчакат екипа който ще премести змията! За това деяние трябва да им се търси отговорност!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 19:46

Не се правя на самарянин, аз ходя на риболов по реките и има смоци, с които се знаем по физиономия! :) Макар, че в зоната се оглеждам къде стъпвам, гаранция никога няма, но смокът определено усеща присъствието на човек и се измъква навреме. Те по брега ходят за мишки и жаби, та си се засичаме, но инцидент нямам, надявам се и занапред да нямам... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 юли 2012 19:46

Jorkorazporko написа:пълни глупости! Смоковете хапят много рядко, предимно бият с опашка, плюс това те не нападат хора! Напълно достатъчно е да се обадят на 112, да сигнализират и да изчакат екипа който ще премести змията! За това деяние трябва да им се търси отговорност!

+1
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юли 2012 19:47

Има си специализирани органи, трябваше да им се обадят и да си свършат работата.
Като минава куче по пътя трябва ли да го убия и изям, защото може да нападне някой човек ?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 юли 2012 19:47

:lol:

Така е ! При управлението на ГЕРБ всеки се изхранва кой, с каквото може .... :lol: Глад майка ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 юли 2012 19:49

Jorkorazporko написа:пълни глупости! Смоковете хапят много рядко, предимно бият с опашка, плюс това те не нападат хора! Напълно достатъчно е да се обадят на 112, да сигнализират и да изчакат екипа който ще премести змията! За това деяние трябва да им се търси отговорност!

Ми дай да търсим отговорност и от ловците, които убиват зайци и глигани и ги ядат! :lol: :lol: :lol: Вас не ви слушат главите!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 15 юли 2012 19:51

bez-nick написа:
Червени_шампиони написа:
bez-nick написа:Това ако стане в нормална законова държава ще си полежат в затвора някоя и друга годинка тези тинейджъри, предполагам сте гледали програми като Анимъл Планет, Дискавъри и тн и знаете как не се толерира и се наказва в нормалните страни - жестокостта под каквато и да е форма над животни.

Професоре, змиите се ядат по селата и т.н. ;) Охлювите като се ядат какво да не би да ме осъдиш?

Вече ми омръзна да обяснявам, в нашата страна и насилието над животни не се наказва, гледай малко повече Натионал Джиографик, Дискавъри, Енимъл Планет и други подобни програми, да обогатиш общата си култура по тези въпроси вместо да приказваш колкото да не заспиш.

Инвестигейшън Дискаварейшън и ХисторУ Чаннел няма ли да ми предложиш да гледам? Или по-добре Еуроспорт ЕйджДи, а може и Ал Джазира Спорт? :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 19:53

Btovfan80 написа:Ми дай да търсим отговорност и от ловците, които убиват зайци и глигани и ги ядат! :lol: :lol: :lol: Вас не ви слушат главите!

Ловните дружинки, преди да идат да стрелят, правят и други неща. Грижат се за дивеча, строят хранилки за зимата, сенце слагат и буци сол на пръчка, пазят майките и прочее... Рибарите ( поне аз) пускат обратно малките и женските с хайвер, заделят по някоя сума за зарибяване на тази или онази река, късат мрежите на бракониерите и прочее... Примерът е тъп и неуместен!
Последна промяна от Синьо сърце на 15 юли 2012 19:56, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”