Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:28

Rivaldo10 написа:[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube][/center]

Страхотен е ;) !!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:29

И още нещо ...напрежението около локомотивския парашутист ще започне с мачовете около ЛЕ , познай защо ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2012 12:30

zlobul написа:
ПП За разлика от повечето тук които са напомпани с фалшив оптимизъм , аз си казвам каквото мисля . дори ще ти кажа , че това си има и предимство . Такива като мен не се изненадаха от срамното отпадане от търнава дори го предвдиха . Сега пак няма да съм изненадан от едно евентуално отпадане , от още по смешен отбор . Та нали почнахме да взимаме футболисти играли в такива отбори . Кое те кара теб например да си оптимист след като защитата е същата като тая дето излезе срещу търнава ? ..същата тая дето няма мач дето да не пуснат евтин гол .

Няма как и да си се изненадал, ти победи от Левски рядко очакваш, не знам дали изобщо се и надяваш на такива. :lol:
Нашият футбол има много проблеми от много години! Можеш да кажеш много неща по въпроса и за доста ще си прав, но пропускаш незабравими изживявания срещу отбори като Калмар, Лил, АИК, Гент, които изкара едва ли не едни от най-слабите отбори в Европа... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:31

zlobul написа:
Stanislav_Ivanov написа:
zlobul написа:Колкото и да не ми се иска да го кажа , си мисля , че с тоя отбор в момента ще сме лесна плячка дори за отборчета , които не са и от нашата черга . Ще правят по две три контраатаки на мач и ще ни вкарват и после пак ще гоним "Михаля" . Нагледах се вече на такива мачове . То не бяха батета , които с половин ъглов удар в мача вкараха , не беше жилина дето с един удар вкараха , не бяха тия ботушари от търнава дето и те самите не разбраха как ни отстраниха , не беше дори гент дето в софия имаха две положения и двете ги вкараха .
Някой ще си сложи ли ръката на сърцето да каже , че ако не беше Гарата , ние висяхме още в мачовете с Калмаар (2 гола в София) и после АИК с които се измъкнахме на косъм .

Случвало ли ти се е на теб да кажеш едно позитивно мнение за Левски ?

Доста пъти , но това беше отдавна ! Плюс това , нали трябва да има и такива като мен , които да свалят малко хората на земята .
Ето и пример : Марсиньо вкара един гол на Донецк при който цялата им защита ми се струва че спаха и веднага повечето тук си помислиха , че сме взели "Марадона".

ПП За разлика от повечето тук които са напомпани с фалшив оптимизъм , аз си казвам каквото мисля . дори ще ти кажа , че това си има и предимство . Такива като мен не се изненадаха от срамното отпадане от търнава дори го предвдиха . Сега пак няма да съм изненадан от едно евентуално отпадане , от още по смешен отбор . Та нали почнахме да взимаме футболисти играли в такива отбори . Кое те кара теб например да си оптимист след като защитата е същата като тая дето излезе срещу търнава ? ..същата тая дето няма мач дето да не пуснат евтин гол .

Представям си, ако играчите нямаха никаква вяра в себе си, така, както ти не им вярваш леле ;)) Добре че сме ние с "фалшивия оптимизъм".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:40

Абе пич не ме следиш . Казах че всеки един от тези отбори ни вкара гол , някои и по два . Писах го преди сега пак ще го повторя : защитата ни е трагична , а Гарата вече го няма . Колкото и тъпо да звучи , без малиеца ние изобщо нямаше да стигнем до мачове с АИК , да не говорим за гент и лил .
Погледни ги отзаде кви са измислени ....как да кажа на черното , бяло ? Старокин , Иванов , Милията и раколебания Мюлдер още са в отбора ......за кво говорим ? .....ми ние в първия случай в който ни поставят под натиск ще почнем да правим глупости отзад . То тва не би трябвало да го казам аз , защото се вижда от луната . Как да бъда оптимист . Дай ми една причина . Тоньо -директо , а селекцията ти я прави Доньо ...аре няма нужда . Освен да ни превърнат в локомотив , друго няма какво да направят .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2012 12:47

Аз като чета форума, на Барса им слаба защитата, на Реал, на Манчестър, на Байерн, има ли силни защити изобщо?
Пияния тролей номер 5 и аз не мога да го гледам, вероятно ще имаме не малко проблеми в защита, но да отпиша сезона още преди да е започнал, малко смешно и несериозно ми звучи...
Аз с каквото мога ще помогна на отбора на 19-ти! Ако повече помагат, а не пречат, може и да имаме някакви успехи след време... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:48

Ралке ,
повече от половиния отбор на Левски в момента си нямат вяра на самите себе си , та камоли аз да им имам .
Мюлдер- не си вярва , че може да даде един голов пас освен , ако не е пълна случайност .
Иванов -отзаде повече прилича на посадено борче в центъра на защитата. Бавен , тромав и тактически неграмотен . От сега нататък ли ще става футболист ?
Милията - пълен дядо Мраз , с едната разлика че раздава подаръци не на децата , а на противниковите състезатели .
Старокин - един мач играе (срещу непретенциозни отбори) , 5 мача не знае къде се намира .
Йовов- при всичките ми уважения , вече не става за Левски.
Гаджев -драстичен спад ...освен да върти задника в центъра на терена и да забавя евентуални контраатаки , нищо не прави .
За тия отпреде - не съм ги гледал още в официален мач (изключвам Рамос и Райков). Дано да се справят.

ПП Нов бардак със стари жрици на любовта , няма как да стане !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2012 12:50

И аз не съм изпълнен с невероятен оптимизъм, но както има слаби страни, върху които трябва да се работи, така има и доста положителни неща!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:52

zlobul написа:Абе пич не ме следиш . Казах че всеки един от тези отбори ни вкара гол , някои и по два . Писах го преди сега пак ще го повторя : защитата ни е трагична , а Гарата вече го няма . Колкото и тъпо да звучи , без малиеца ние изобщо нямаше да стигнем до мачове с АИК , да не говорим за гент и лил .
Погледни ги отзаде кви са измислени ....как да кажа на черното , бяло ? Старокин , Иванов , Милията и ракол****ия Мюлдер още са в отбора ......за кво говорим ? .....ми ние в първия случай в който ни поставят под натиск ще почнем да правим глупости отзад . То тва не би трябвало да го казам аз , защото се вижда от луната . Как да бъда оптимист . Дай ми една причина . Тоньо -директо , а селекцията ти я прави Доньо ...аре няма нужда . Освен да ни превърнат в локомотив , друго няма какво да направят .

В Старокин има подобрение и се вижда! "Милията" не знам къде го слагаш, като той сигурно ще влиза в игра срещу отбори, като Ботев Враца и Монтана. Мюлдер си играе много добре даже ;) А Иванов Илиан знае какво да прави. Пууу все с рогата напреде!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:54

Освен привличането на Илиан и Пелето , няма на какво да се зарадвам . Надявам се да отстраним сараево въпреки защитата , а за по нататък не ми се мисли . Като видях Одеса , кво направиха с Иванов , Старокин , Мюлдер и Пелето не искам изобщо да си представям какво може да стане , ако ни хванат някои други .

Върни се в “Левски”