Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Stealth » 15 юли 2012 01:03

Интерсно как ''бялата змия'' или Славията не се вкючват в дискусията , май яко са се наакали ?
Моля предайте в ''заседание'' на stenly да си прегледа ЛС и да вземе незабавни мерки !

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 15 юли 2012 01:44

Casper написа:
1912plovdiv написа:
И към въпросите на Шейкъра искам да добавя :

Докога ще се трият мнения на фенове на Ботев извън подфорума :?: Говорим за съвсем обективни и аргументирани мнения , без обиди и ругатни . Веднага давам пример за тема касаеща пловдивския футбол , пусната от фен на Ботев в раздел Футбол - България . Темата естествено е кой отбор в Пловдив може да се счита за наследник на Спортклубъ . В последствие темата беше прехвърлена в раздел Локомотив Пловдив (ЗАЩО ??? ) , а почто всички мения / НАЙ-ВЕЧЕ АРГУМЕНТИРАНИТЕ / бяха изтрити от модераторите на Локо Пд , а останаха само мненията на феновете на Локо Пд :?: В последствие следва някаква дивашка истерия в черно-бяло : вижте как затапихме жълтите , нямат какво да кажат ....

ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ЕДИН ФОРУМ :?: И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТАЗИ ПРАКТИКА :?: :?:

Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н. :?:

Въпросът ми е към някой от новите модератори или към Каспър.

Не съм наясно с конкретния случай. Възможно е прехвърлянето на темата да е направено по предлог, че се отнася само за един отбор (в случая Локомотив Пд) и за това да е подадена там. Предположение , че Мод Локо е по-запознат с историята на клуба. А това , че са изтрити нормални мнения наистина е недоказуемо в случая.
Ще си позволя и един съвет. Нека за в бъдеще да не си вадите "кирливите ризи" без значение в кой под форум, а обърнете повече внимание на собствените си отбори. Ботев няма да стане по-силен, ако се докаже че Локомотив е създаден миналата година. По-скоро любовта към собствения отбор прави един фен щастлив и отбора силен, от колкото омразата и унижението към неговия противник.

Това важи и за твоя колега Славията, който като виден провокатор пуска тема след тема, че Славия била най-старият клуб в България. И по-интересното е, че само той е твърд в своите убеждения и си позволява своеволия. Останалите фенове на Славия никога не са си позволявали да ни обиждат, да ни провокират и нещо подобно. А точно модератор го прави. Бях модератор за около 6 месеца в нашия подфорум и много добре знам как стоят нещата, един невероятно точен модератор като Алтернатив беше изгонен по най-долния начин и повече не се появи във форума, а и много други като него. Аз също спрях да пиша в подфорума на Ботев тук, защото гаврата е пълна и не ми се хвърлят напразни нерви, достатъчно хвърлих, когато бях мод. И от къде на къде Коцето ще ми премахва всяка кандидатура за нов модератор само, защото имал проблеми с него преди да не би той да е собственика на форума или главния мод не е. Трябваше да се стигне до одобрение на Модератор Локо Пд и чак след това се назначаваше нов мод. В Заседание се държеше сметка за банове само на модераторите на Ботев, а за банове от по седмици и месец всички си затваряха очите.

Имам и въпроси. Защо трябваше тази тема да бъде заключена и чак след това бъде пусната отново? Кой заключи темата и каква е била причината да направи това? Нямат ли права феновете на Ботев да разберат какво става в техния подфорум? И най-важното форумът не е ли за феновете, а не на модераторите?

Сasper сега прочетох част от някои твои твърдения. И не мога да се съглася с това, че ние модераторите не сме си свършили работата. Аз свърших много работа махнах много теми и когато имаше в съседния форум теми и мнения за нас при нас нямаше нищо за съседките. Гледахме си само нашия форум и си имахме теми и горе долу всичко вървеше добре. Същото се отнася и за Алтернатив, соръса и Стийл, с които си партнирахме при модерирането и всичките свършиха много работа. Имаше доста провокации, но чашата преля точно на 12 март за 100-годишнината, когато славията и картаго решиха да се направят на интересни и обединиха всички теми в една. Лично тогава Славията ми заяви Няма да видиш в форума на Славия различни теми за 100 годишнината ни следя изкъсо, но съм сигурен, че няма да изпълни обещанието си.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 15 юли 2012 02:03, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 15 юли 2012 01:45

Не съм наясно с конкретния случай. Възможно е прехвърлянето на темата да е направено по предлог, че се отнася само за един отбор (в случая Локомотив Пд) и за това да е подадена там. Предположение , че Мод Локо е по-запознат с историята на клуба. А това , че са изтрити нормални мнения наистина е недоказуемо в случая.
Ще си позволя и един съвет. Нека за в бъдеще да не си вадите "кирливите ризи" без значение в кой под форум, а обърнете повече внимание на собствените си отбори. Ботев няма да стане по-силен, ако се докаже че Локомотив е създаден миналата година. По-скоро любовта към собствения отбор прави един фен щастлив и отбора силен, от колкото омразата и унижението към неговия противник.[/quote] А защо трябва да стоим и да гледаме как се лансират откровени лъжи или се изопачават факти и с това да се примиряваме. Нали целта е да излезе истината каквато и да е тя.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 15 юли 2012 02:49

Жалко, че хората отговарящи за поддръжката на една уважавана от мен медия и един следен редовно от мен форум показват двоен аршин спрямо феновете на Ботев. Спирам да влизам в този форум и в сайта на Гонг докато не разбера, че има промяна.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 15 юли 2012 07:26

Още веднъж искам да обърна внимание на Каспър и Стенли, кой точно е кукловода на Белия, благодарение на чиито доноси нашите модератори биват сменяни през месец-два и те да си съставят мнение дали и доколко клеветите му са на място и обективни.

--> http://prikachi.com/images/32/5016032f.jpg

Отделно искам да попитам отново, кога в подфорум Локо Пд също ще бъдат поставени "неутрални" модове, тъй като сегашните очевидно не покриват никакви елементарни условия за безпристрастност и очевидно демонстрират "несправяне със ситуацията" като раздават неправомерно банове без никаква причина.
Единият влиза през друг ник, за да провокира и обижда на "помаци, депесари, неградски, селяни от родопската яка", а на другия т.нар. "модератор", който ни нарича публично "жълта мърша", му прилагам част от свободните съчинения от други форуми.

--> http://prikachi.com/images/28/5016028L.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 15 юли 2012 08:01

El Brujo написа:Още веднъж искам да обърна внимание на Каспър и Стенли, кой точно е кукловода на Белия, благодарение на чиито доноси нашите модератори биват сменяни през месец-два и те да си съставят мнение дали и доколко клеветите му са на място и обективни.

--> http://prikachi.com/images/32/5016032f.jpg

Отделно искам да попитам отново, кога в подфорум Локо Пд също ще бъдат поставени "неутрални" модове, тъй като сегашните очевидно не покриват никакви елементарни условия за безпристрастност и очевидно демонстрират "несправяне със ситуацията" като раздават неправомерно банове без никаква причина.
Единият влиза през друг ник, за да провокира и обижда на "помаци, депесари, неградски, селяни от родопската яка", а на другия т.нар. "модератор", който ни нарича публично "жълта мърша", му прилагам част от свободните съчинения от други форуми.

--> http://prikachi.com/images/28/5016028L.jpg

Това са монтажи чуек! Туй не е вярно! Как смееш! Те са толкова мили, учтиви и възпитани!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 15 юли 2012 08:48

Защо продължавате тази безсмислена и безумна дискусия :?:
Очаквате гризачите коце-моце, къртаго и подобните им да се включат, да дадът обяснение, да се покажат като мъже..., а те са се изпокрили в дупките си и треперят, защото осъзнават, че ще изгубят минимум 10% от потребителите на форума и за това ще им се потърси сметка.

В дивия за целия форум и за целия гонг!
Ние без тях можем, те без нас са нищо :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 15 юли 2012 09:09

bulgaro написа:Защо продължавате тази безсмислена и безумна дискусия :?:
Очаквате гризачите коце-моце, къртаго и подобните им да се включат, да дадът обяснение, да се покажат като мъже..., а те са се изпокрили в дупките си и треперят, защото осъзнават, че ще изгубят минимум 10% от потребителите на форума и за това ще им се потърси сметка.

В дивия за целия форум и за целия гонг!
Ние без тях можем, те без нас са нищо :!:

:)
Канарче!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 15 юли 2012 09:22

Пичове, казвайте ако няма да ползваме този форум повече. И аз забелязвам че нещата са се променили отпреди.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 15 юли 2012 09:45

И как са се променили? :(

Махнаха нашите модове?! :shock:

Белия, още си е зелен?! :shock:
Тоя явно има голям чадър... Но мисля, че това е нормално, щом си позволява такива своеволия.

Никой не може да ти забрани да използваш форума на Гонг, но можеш да се ограничиш с посещенията тук, както направих аз.
Все пак не можем да оставим "историците" да подменят футболната история на Пловдив и да стрелят с лайномета по ПФК"Ботев"Пд.

Върни се в “Архив”