Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 14 юли 2012 21:25

Hardi написа:tsonpen аз мога да говоря само относно пътуването за финала за купата, но тогава пътуването си беше организирано перфектно. Не знам защо приказваш така, все едно е станала катастрофа или някакви поразии са ставали.

Макар и малко преувеличен разказа, разбирам, че не е било приятно пътуването. Определено това, че не са спряли на подходящо място за почивка е сериозен проблем, както и че не са имали достъп по стоки от първа необходимост.
Както и да е, нямам преки наблюдения, така че се извинявам, ако е прозвучал неуместно коментара ми.
[center]Изображение[/center]

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 14 юли 2012 22:36

ЛУДОГОРЕЦ -ДУНАВ 3-1

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 14 юли 2012 22:56

d345 написа:ЛУДОГОРЕЦ -ДУНАВ 3-1

кой е играл? кой е вкарал?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 юли 2012 23:03

Ми то си пише кой е играл..

Лудогорец - Дунав (Русе) - контрола
0:1 - Иванов
1:1 - Барт
2:1 - Александров
3:1 - Бакалов
Последна промяна от Viv.Brooke на 15 юли 2012 15:23, променено общо 1 път.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 14 юли 2012 23:07

tsonpen написа:
Hardi написа:tsonpen аз мога да говоря само относно пътуването за финала за купата, но тогава пътуването си беше организирано перфектно. Не знам защо приказваш така, все едно е станала катастрофа или някакви поразии са ставали.

Макар и малко преувеличен разказа, разбирам, че не е било приятно пътуването. Определено това, че не са спряли на подходящо място за почивка е сериозен проблем, както и че не са имали достъп по стоки от първа необходимост.
Както и да е, нямам преки наблюдения, така че се извинявам, ако е прозвучал неуместно коментара ми.

Не мога да кажа че е неуместен , но стоки от първа необходимост.... ние да не сме ходили на война. Верно че на отиване не спряхме до някой магазин и спряхме само веднъж за по един фас , но все пак никой и един лев не е дал за превоза. Който е искал по добро пътуване да е отишъл с кола.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 юли 2012 12:17

Следващата фен тема трябва да е за:

- Е.Гъргоров;
- И.Стоянов;
- С.Дяков;
- Л.Гулдан;
- М.Иванов;
- А.Барт;
- М.Александров;
- Друг;
- Не трябва да има следваща?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 15 юли 2012 12:41

Всеки един от гореспоменатите заслужава да има своя фен тема. Мисля си обаче че приоритет трябва да има капитанът Емо.
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 юли 2012 12:38

Пиша тук, защото другата тема е пълна с хейтърчета, а това, което искам да кажа е за вас, а не за тях:

За съжаление всичко, което споделих преди началото на мача се оказа вярно, с изключение на това, че голът им не дойде от далечен удар, а от центрирание. Това, че един фен е знаел какво ще се случи не говори никак добре за треньора. Петев взима елементарни решения. След гола - тотален провал от тактическа гледна точка. Нито едно вярно решение на треньора. И разбирам да ни се случва за пръв път а това е точно четвърти подобен мач. Колко още трябва да загубим, за да разбере Петев, че така няма да стане? Не може да владееш инициативата, да отбележих, да ритнеш топката в краката на противника и да му кажеш "Айде играй, ние ще се пазим". Недопустимо! Същото стана срещу "Славия", същото стана срещу "Левски" и "ЦСКА". Разбирам нашите да бяха добре организирани в защита, а те са по-зле и от "Светкавица"! Тях да бяхте пуснали, нямаше да им отбележат гол, просто защото са свикнали да играят така, за разлика от нас. От въпросните 4 мача, 1 загубихме, 1 равен и 2 победи. Да отчетем, че при победите само спортният шанс беше с нас. Значи или не трябва да приемаме играта след гол или Петев трябва да ги научи как да го правят!
Трябва да отчетем добрата работа на Петев и треньорският щаб в останалите аспекти от играта. Отборът продължава да доизглажда стила си и когато играе своята си игра е доста стабилен. Тук няма какво да се критикува. Единствено решенията, които се взимат при отбелязване на гол.

За шансовете - точно 20, макс 30% си бяха. Може да сме играли добре, това знаех че ще е така, но също така знам какъв ни е манталитетът и какъв ни е треньорът. Късмет беше, че не ни отбелязаха по-рано, но все пак много заболя след като го направиха в 93-тата мин. Знаех, че ще ни отбележат гол и това ще ни тежи много. На реваншът шансовете ни са минимални - не повече от 10%. Трябва да се случи чудо! И както писах в другата тема, ако Петев реши отново да играе както срещу "Левски" ще ни разбият, най-малко 2-3 гола разлика и това ще съсипе настроението в отбора и дълго време няма да можем да си стъпим на краката. Да си опича акъла Петев и ако видиш ли първи отбележим в Загреб, пак да ги върне отзад...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 юли 2012 12:53

D.Georgiev, нещата не са толкова черни.
Голът дойде след колективна грешка и всеки един от поне трима играчи можеше да го предотврати. Това говори, че по-скоро е имало отпускане.
Отчетено със задна дата, шансът ни е бил огромен. Освен крайния резултат, напълно възможни бяха резултати 1:0 и 2:0 и то само с още малко концентрация, нищо повече!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 19 юли 2012 18:46

Според мене след контузията на Светльо Дяков , Петев не трябваше да мърда Гулдан в полузащитата. Така се развали баланса междо Барт и Гулдан, а се видя че с Моци още я няма тази сработка. Пример за такава грешка беше и на мача на Левски с Лил май беше, когато Грийн бе мръднат в полузащитата а Иво Иванов влезе в защитата и веднага си отбеляза автогол.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”