Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:15

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:Съветвам те наистина първо да попиташ човека точно за това нещо, пък после помисли дали заслужавам псувня. Повярвай ми - запознат съм в пъти по-добре от теб, sorcererals може да го потвърди.

Дали заслужаваш или не псувни, си е за твоя сметка. Ти си тук да търсиш отмъщение, и да го търсиш срещу канари.

Написах 1000 думи за какво точно иде реч, но това, което получавам е или мълчание, или "питай сорсър".

Та, да се върнем към основната причина да си тук.

Да те псувам ли или ще сложиш бан по други причини?

Ами честно казано другия основен проблем ви е, че навсякъде виждате врагове. Ти сериозно ли мислиш, че съм ходил да се моля да ме сложат модератор при вас с едничката цел да отмъщавам за нещо? На ВАС? :shock: Нещо си се объркал.
Аз ти казвам, че съм много по-запознат от теб за някои неща. И точно за това ти казах да питаш сорсъра. Да ти каже той - твоя човек, на когото вярваш, за въпросните 1000 думи и по-конкретно за цитираното нещо по-горе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 22:18

Абе , господа служебни модератори на подфорум Ботев , предайте на Модовете на Локо ПД и ''безпристрастия'' глабален Салвия Завинаги , че тоя път се омазаха яко !
Да не започнем да ''хвалим'' форума , като направим група във Фейсбук :!:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:19

vaskonti написа:Ами честно казано другия основен проблем ви е, че навсякъде виждате врагове. Ти сериозно ли мислиш, че съм ходил да се моля да ме сложат модератор при вас с едничката цел да отмъщавам за нещо? На ВАС? :shock: Нещо си се объркал.
Аз ти казвам, че съм много по-запознат от теб за някои неща. И точно за това ти казах да питаш сорсъра. Да ти каже той - твоя човек, на когото вярваш, за въпросните 1000 думи и по-конкретно за цитираното нещо по-горе.

Бла-бла-бла... и нищо конкретно. Одеве ме обвини в липса на конкретика, дадох ти. Прочети и мнението ми към Каспър, както и предишни мои по темата, за да намериш конкретика. От теб получавам "бла-бла-бла" и разни простотии от типа "какъв е проблема".

Ако е имало проблем със сорс, реши си го ти с него. И не за всичко си "запознат повече от мен", момченце, защото аз помня как точно беше изринат Майк, кой го изрина, и какво се случи за да се стигне до там всякаква сволоч да става мод в разлини форуми, и как бяха изгонени потребители с по 3000+ мнения, и всякаква подобна комсомолска инициативност.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 14 юли 2012 22:19

westside написа:Много добре разгледайте снимката:
Изображение
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1342292735m.jpg
Bижте какво не се трие и даже се поощрява от модератор.Ето я темата:http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=10&t=31151&p=542865&hilit=%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8#p542865
Двойния аршин е ясен ,само вие не го виждате и увъртате нещата. Cлед като сте позволили фенове
да модерират други форуми ,защо тук това да не е възможно ,откъде накъде хора които анатемосват
всичко жълто на този свят ще има власт да ме модерира след като е предубеден??? Вие най-после ще разберете ли
че ние искаме едно единствено нещо ДА СМЕ РАВНИ ,как така едни ще има двама модератори болни фенове
на отбора си ,а ние няма да имаме дори един??? Такъв филм няма ,сами си вкарвате автогола и той е решаващ в 90-тата минута!

Браво! А случайно да си погледнал датата? 31 Окт 2009 12:01 Има няма три години. То бива да се дърляте , ама вашето няма граници за време и място!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 22:21

Каспър какво стана пита ли дали това е Заро или не?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:23

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:Ами честно казано другия основен проблем ви е, че навсякъде виждате врагове. Ти сериозно ли мислиш, че съм ходил да се моля да ме сложат модератор при вас с едничката цел да отмъщавам за нещо? На ВАС? :shock: Нещо си се объркал.

Бла-бла-бла... и нищо конкретно. Одеве ме обвини в липса на конкретика, дадох ти. Прочети и мнението ми към Каспър, както и предишни мои по темата, за да намериш конкретика. От теб получавам "бла-бла-бла" и разни простотии от типа "какъв е проблема".

Ако е имало проблем със сорс, реши си го ти с него. И не за всичко си "запознат повече от мен", момченце, защото аз помня как точно беше изринат Майк, кой го изрина, и какво се случи за да се стигне до там всякаква сволоч да става мод в разлини форуми, и как бяха изгонени потребители с по 3000+ мнения, и всякаква подобна комсомолска инициативност.

И кога съм казал, че за всичко съм запознат по-добре? Я ми прочети мноооого бавно предното мнение! Дали няма да откриеш израза "за някои неща"?
Аз проблем със сорсъра нямам. Но и няма аз да казвам какво е казвал той относно собственото си модерарине. Нека той самият каже, защото е ясно, че на мен няма да повярваш.
[/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 14 юли 2012 22:24

Casper,зададох въпрос към модовете,моля за отговор!(Знам колко правила нарушавам,но държа да получа отговор)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:26

vaskonti написа:
Шврнц Тпрунков написа:

И кога съм казал, че за всичко съм запознат по-добре? Я ми прочети мноооого бавно предното мнение! Дали няма да откриеш израза "за някои неща"?
Аз проблем със сорсъра нямам. Но и няма аз да казвам какво е казвал той относно собственото си модерарине. Нека той самият каже, защото е ясно, че на мен няма да повярваш.

Въобще не ме интересуваш ти, дерибействай си на воля. Искаше обосновано мнение, получи го, зададох въпроси, никой не отговаря, явно е, че всичко е ала.бала и мижи да те лажим.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:27

Ок, задай си въпроса на сорсъра, но да знаеш, че ще получиш доста любопитни и неочаквани отговори.
[/center]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:30

vaskonti написа:Ок, задай си въпроса на сорсъра, но да знаеш, че ще получиш доста любопитни и неочаквани отговори.

И, да се върнем на темата, как ще ми сложиш бан? По желание или да ти дам повод да се оправдаеш на солташаците си в Заседание?

[offtopic]Кажи им, че си баннал онзи гадния мод, дето беше Модератор Ботев, после Mod 1912, пишеше и като Fallen_Angel от преди година и нещо, и ще получиш потупване по рамото... Ще тръгнеш с летящ старт в кариерата си на мъдератур[/offtopic]
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 14 юли 2012 22:33, променено общо 2 пъти.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Архив”