Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:45
@Casper: Попитай Славия защо бях премахнат като мод. Бях "виновен" за това, че реагирах срещу негово своеволно действие във форума, който към онзи момент ми беше поверен? И при това реагирах СЛЕД като го предупредих по Скайп, че прави глупости, и че не желая да се меси във форума, камо ли пък обединява теми на парче и на едро, без дори да се опита да разбере какво прави и защо го прави. Алтернатив защо се махна? След десетки провокации и плюнки по него в "Заседание" от страна на "Света Троица от ВСИ"? Защо беше оставена тема, закачена, написана от тогавашния мод "пловдив19*6", въпреки че в нея ни наричаше селяни, докарани с каруците и прочее обиди? Защо бе оставен, въпреки ужасната провокация на тази тема, да наложи десетки банове на канари?
Попитай Славия, ако е достатъчно пич и му стиска, какво ТОЧНО исках от него и кое той НИКОГА не прие? Исках едно-единствено нищо - да не се месят глобални в нашия форум!!! Когато бях мод нямаше спам, нямаше десетки повтарящи се теми, налагах банове на ПРОВОКАТОРИТЕ с линк към мнението, заслужаващо бан, но въпреки всичко това бях премахнат по лично усмотрение на слависта, след като беше омазал ЦЕЛИЯ подфорум с десетки обединения, които той, фен на чужд отбор, беше (не знам по какви принципи) решил, че не трябва да съществуват, дори и да са на 30 страници назад...
Попитай го, и после нека си поговорим пак за "локалните ви модове са виновни"! Слависта и Картаго трият ВСИЧКО, което показва тяхната некадърност като модове, и после представят нещата както им е изгодно на другите... И това не е от вчера, а се точи с години.