Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот drakon » 14 юли 2012 21:31

Muscarin написа:Получих бан за това, че подадох сигнал за обида към моята личност! И това ако е модериране! Пълен бойкот казвам аз.

+1912

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 юли 2012 21:31

sky1 написа:http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=lokopl&Number=59315&page=26&view=collapsed&sb=5
Според мен няма значение къде е писано-тук или в друг форум.Щом ти идва на главата да го напишеш ,значи така мислиш.Ако се зачетеш ще видиш колко други глупости е написал.Според теб такъв морално деградирал (все пак призовава за унищожение) може ли да модерира форум като Гонг.И да ми говориш за обективно мнение. :!:

хахах пак да питам как точно доказва ,че го е писал модератора .

П.П. стелт ,изплашима :x
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:32

v.s. написа:
Casper написа:
sky1 написа:Каспър за какво обективно модериране казваш от хора,които призовават за унищожение на "жълтите".Това ли се нарича обективност.И то от хора поставени да следят раздел "Футбол България" :?:
ПС:Бях баннат понеже г-н Панджаров извади лъжлива статистика за юношеските формации.И аз написах,че скоро модераторите ще заметат глупостите му.Бях баннат с пречина-коментар на модераторско мнение :)

Вижте сега. Аз не мога да отговарям конкретно за всяко действие или бездействие на конкретен модератор. Така или иначе нещата са минали , а и някой от сигналите за които казвате са изтрити (т.е. няма доказателства). Нека се разберем , ако желаете така: Модератор Ботев Пд ще модерира от сега вашият форум, като аз ще му помагам когато има нужда. Дайте му за сега някакъв кредит на доверие и ще видим как ще тръгнат нещата. За сега няма да има друга намеса и ако има накакъв сериозен проблем относно "двоен аршин" или модераторски своеволия можете да ми пишете на ЛС. Така мога да взема някакви мерки. Трябва да имате в предвид, че не винаги съм на линия , но и в по-късен час да е, ще обърна внимание на всеки сигнал.

А,ако не желаем Модератор Ботев Пд,имаме ли друг вариант.

Има - същия човек си прави нов акаунт и пак ви е модератор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:33

vaskonti написа:Понеже и аз вече съм модератор тук, имам към вас един прост въпрос - какво всъщност питате в тая тема - какво се е случвало до сега в тоя форум или какво ще се случва? До сега харесваше ли ви форума? Ако да, защо недоволствате от досегашното му модериране? Ако не, защо сте недоволни от тази "нетипична" промяна в модерирането му? Не виждам логика да съдите бъдещето, гледайки миналото!
Какво значение има за вас кой точно е Модератор Ботев Пд? Ще си позволя да издам нещо за него, въпреки, че не трябва - човекът е от години във форума и е един от най-уважаваните и точни хора. Дайте му шанс, както и на мен - в края на краищата нали самите вие искате промяна?

А защо например вашия форум не се поеме изцяло от модовете на Славия и Локомотив Пловдив например !
Според теб ще има ли проблем ?
Ама честно ми отговори !
Последна промяна от Stealth на 14 юли 2012 21:34, променено общо 1 път.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 21:34

http://prikachi.com/images/46/5015046N.jpg
Кубик ако не го познаваш да ти кажа и името му Светозар Георгиев.Казах ти,чета форуми от времето на лафчето и бг плей.А там той се открояваше с глупостите си.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:35

vaskonti написа:Понеже и аз вече съм модератор тук, имам към вас един прост въпрос - какво всъщност питате в тая тема - какво се е случвало до сега в тоя форум или какво ще се случва? До сега харесваше ли ви форума? Ако да, защо недоволствате от досегашното му модериране? Ако не, защо сте недоволни от тази "нетипична" промяна в модерирането му? Не виждам логика да съдите бъдещето, гледайки миналото!
Какво значение има за вас кой точно е Модератор Ботев Пд? Ще си позволя да издам нещо за него, въпреки, че не трябва - човекът е от години във форума и е един от най-уважаваните и точни хора. Дайте му шанс, както и на мен - в края на краищата нали самите вие искате промяна?

Искаме, когато някой обижда феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ, да си получи наказанието, както феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ пишещи тук, биват наказвани за същото.Искаме Модератор Локо ПД да не влиза с втория си никнейм-White Snake с цел провокации!Искаме еднакъв аршин за всички! В момента не е така! Има и много други неща, но това ако стане пак ще е добре! Така ясно ли е?
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 21:38, променено общо 1 път.

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 14 юли 2012 21:36

Говоря от свое собствено име. Аз нямам нищо лично нито против теб, нито против "Модератор Ботев Пд". Просто искаме едно елементарно нещо - човекът да е НАШ. Такъв, който да е от нашата "кръвна група". Не вярвам, че това е кой знае какъв каприз, тъй като е нещо, което имат всички във форума с изключение на нас!!!
На въпроса " какво всъщност питате в тая тема ". Питаме защо отношението към нас не е като към останалите и защо нас ни "мерят" с друг аршин?
Защо нашите модове ги отстраняват заради доноси за постове в други форуми, а такива като тоя Айриш, както и Мод Локо Пд, който влиза с друг ник, за да провокира и обижда, не понасят НИКАКВИ последствия, при все, че срещу тях също са подавани сигнали?

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:38

Stealth написа:

А защо например вашия форум не се поеме изцяло от модовете на Славия и Локомотив Пловдив например !
Ама честно ми отговори !

Васко , много държа да отговориш тук пред всички , но все пак не се чувствай задължен .

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 14 юли 2012 21:38

sky1 написа:http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=lokopl&Number=59315&page=26&view=collapsed&sb=5
Според мен няма значение къде е писано-тук или в друг форум.Щом ти идва на главата да го напишеш ,значи така мислиш.Ако се зачетеш ще видиш колко други глупости е написал.Според теб такъв морално деградирал (все пак призовава за унищожение) може ли да модерира форум като Гонг.И да ми говориш за обективно мнение. :!:

Съгласен съм до там, че щом си го написал значи го мислиш, но как ще ми докажеш кой въпросният потребител! Как мога да съм сигурен след като никовете са съвсем различни?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:39

Stealth написа:

Ама честно ми отговори !

Мен не са ме сложили тук с едничката цел форума ви да се модерира от чужд фен и да ви прави сечено. В нашия форум не помня някога да е имало оплаквания, че има проблем с модерирането, поне от 2-3 години насам няма такъв случай. Защо? Поради някаква причина точно във вашия форум имаше някакъв проблем с модераторите, най-вече локалните. Дали те са виновни или друг, мен не ме интересува, всеки си има своя истина. Но, факта си е факт - при вас оплакванията от модерирането като цяло е много по-голямо от средното за останалите подфоруми. Поради тази причина се взе решение за тази промяна. Нищо кой знае какво не е станало, гледайте си отбора, радвайте му се, спазвайте правилата на форума, останалото оставете на нас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”