Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: Ултрасите на Сараево се заканиха: Ще срутим София

Мнениеот emilio » 14 юли 2012 21:25

навремето на мача с Оксер във Френските вестници пишеше за нас, че идва най-дивата агитка от Източна Европа даже и снимки бяха постнали и в Оксер полицията (жандармерията)беше в снаряжение като за война , но като видяха, че всичко е нормално в края на мача вече бяха в летните си униформи !
Та мисълта ми е, че журналята изопачават нещата и с тези си писания насаждат агресия сред по-крайните фенове :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 юли 2012 21:30

emilio написа:навремето на мача с Оксер във Френските вестници пишеше за нас, че идва най-дивата агитка от Източна Европа даже и снимки бяха постнали и в Оксер полицията (жандармерията)беше в снаряжение като за война , но като видяха, че всичко е нормално в края на мача вече бяха в летните си униформи !
Та мисълта ми е, че журналята изопачават нещата и с тези си писания насаждат агресия сред по-крайните фенове :evil:

Така беше , но ние бяхме с малко публика на мача в Оксер .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски-Сараево

Мнениеот santiliana » 14 юли 2012 21:32

ralka_levskarka написа:Ей сега поспах два часа и аз също имах един сън :oops: Помня само, че сънувах, че хиляди хора в синьо се радват, след което пред лицето ми излезе резултат Левски - Сараево 4:0 и когато сините подеха още една атака за 5 гол и съдията свири краят на мача и аз се събудих :roll: :oops:

ако ти излезе верен съня- те водя на почивка в Анталия за една седмица...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 14 юли 2012 21:34

Абе тия смешници от Загреб, сега и от Сараево за какви се мислят.Тука да не е джунгла да си проявяват животинските черти.Такива у нас бързо ги оправят.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2012 21:36

Тези сериозно ли си мислят, че могат да направят нещо ? Първо Левскарите ще ги спукат от бой, а после и полицаите.
Гледам на някой места, че и цскарите са се надъхали да ни помагат ако стане нещо. Но абсолютно нищо няма да стане. Ще са кротки като агънца.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юли 2012 21:40

Nikona написа: поредните журналистически тъпотии...

Абсолютно! Хората още не са дошли в страната ни и медиите са уредили боя. Жалка история, не по-малко жалко е, че като гледам болшинството приема това предизвикателство и ще си търсят най-вероятно "авантюри" извън стадиона.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 14 юли 2012 21:46

BLUE CHAMPIONS написа:

Абсолютно! Хората още не са дошли в страната ни и медиите са уредили боя. Жалка история, не по-малко жалко е, че като гледам болшинството приема това предизвикателство и ще си търсят най-вероятно "авантюри" извън стадиона.

Тъпото е, че побертетите като видят такава статия и си мислят за глупости, а тия кенефи журналистите го правят само за да има сензации.....

Същото беше и преди години в Унгария .... в Будапеща ако четяхме пресата война щяхме да имаме .....разхождахме се 2 дни с фанелки на Левски и никой даже не ни обърна внимание.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2012 21:50

Ние сме Левскиииии, ние сме Левскиии, ние сме Левски Софияяяя.....ооооо,ооооооо, оооо оооо ооо ооооооооо оо ооо ооооо

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2012 22:07

santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Ей сега поспах два часа и аз също имах един сън :oops: Помня само, че сънувах, че хиляди хора в синьо се радват, след което пред лицето ми излезе резултат Левски - Сараево 4:0 и когато сините подеха още една атака за 5 гол и съдията свири краят на мача и аз се събудих :roll: :oops:

ако ти излезе верен съня- те водя на почивка в Анталия за една седмица...

Тогава си запомни обещанието ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2012 22:13

BLUE CHAMPIONS написа:

Според мен, не. Сините привърженици, за разлика от фенове с други цветове в голямата си част са хора разсъдливи.
А и тези, които се интересуват, знаят, че това е "отбора на народа". Би ли тръгнал срещу фен, който е част от агитката на клуб славещ се с това, че е "отбор на на народа"?

Върни се в “Архив”