Колега,я се обоснови защо Стоичков НЕ Е ТЪП И ПРОСТ,а пък току-виж... може и да ти повярваме.

Със сигурност е видял повече свят от теб. Със сигурност го уважават и ценят повече хора от теб. Със сигурност има в портфейла няколко милиона повече от теб. Е щом това е прост човек... Предполагам ти си завършил Сорбоната

Хайде сега кажи теб кой те познава, кой те уважава и с какво ще те запомним теб г-н Анонимен хейтър?[/quote]
Футболните качества на Стоичков са безспорни,но аз говоря за човека Стоичков,ама на тебе май не ти стига багажа горе ли,напекло те е слънцето ли,не знам,но НЕ МОЖА да разбереш идеята ми.Както и да е.

Обосновавам се на приятели,които са контактували със Стоичков или са били близо до него и мога да кажа,че поведението и отношението на Стоичков е МНОГО ДАЛЕЧЕ от общоприетите правила и етиката.
Абстрахирам се от футболните му изяви.Гаскойн,Вини Джоунс,Шустер и други,бяха лудаци на терена,но това го разбирам.Абстрахирам се и от съмтаймс люн(колкото и да е смешно) и интервюто му на някакъв странен руски диалект,като беше в Ростов(и там бе уникален майтап).Та,един човек с МАЛКО ПИПЕ В ГЛАВАТА,никога няма да се изложи по този начин.
П.П.Мисля,че ме разбра.
Не те разбрах, защото ти самият не се разбираш! Опитваш се да съдиш някой, който е от друга галактика. И доста умело се измъкваш от въпроса ми: Кой си ти, кой те познава, кой те уважава, къде си ходил и кой с какво ще те запомни? Колко ти е заплатката и чувстваш ли се реализиран човек? И като ми отговориш на тези въпроси ще видим дали си нещо по-значимо от Стоичков, независимо дали говорим за Човека или Футболиста (едното спомага и оформя другото). Говориш за някакви твои приятели, които уж познавали Стоичков. И как точно го познават, като му носят стиковете или топките за голф?

Той си беше и си остава най-големият футболист на всички времена. А какъв му е английският и как се отнася с нашите завистливи псевдо-журналисти си е лично негов проблем! За общоприети правила и етика говориш... Я сега ми отговори ти най-хрисимият християнин ли си? Никога ли не си се карал с ваще, с приятели, с учители, с непознати? Винаги ли си плащаш данъците? Всеки път ли си дупчиш билет в трамвая. Никога нищо ли не си откраднал през целият си живот? Това са само част от правилата и нормите, за които говориш. Ти наистина ли ги спазваш стриктно??
Всеки с неговото име и положение има право да постъпи както прецени. Като сбърка, нека го осъдят. Не съм чул да е убил някой, ти ако си чул-сподели. Един човек с "МАЛКО ПИЛЕ В ГЛАВАТА" няма как да е богат, значим и уважаван.
Човекът Христо Стоичков е един от най-големите дарители и данакоплатци в България. Има школа и развива таланта на много деца. Ти дал ли си поне 2 лева на някой просяк? Пуснал ли си поне 1 дарителски смс?
И пак да се върнем на въпроса..."тъпак" казваш бил?

Евала брато, хитрец ще дойдеш, ама форумен!