Според клубните коефиценти
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Според клубните коефиценти
Много се извинявам , Черно Море какви традиции има в ЕКТ?? И какво сте играли достойно? Само чист късмет ви спаси първия мач от разгром , а втория мач цяло полувреме с човек повече и нищо ? За капак освиркват Манолев.Но това си е българска работа.Някой успял и айде да го смажеме.Е Манолев ще си играе в Лига Европа, Левски също. Надявам се утре ЦСКА и Литекст също да го направят , най-малкото защото вече са били там и имат манталитет да го направят.Черно Море е перспективен отбор, но не знаете кога да млъкнете.А и ще видите , че Дебрецен няма да се представи никак слабо във ШЛ.
Те и Локо Пд са с голям коефициент.
- levskarinvt
- Контакти:
Sagittarius написа:Цифрите,простите цифрички![]()
ПСВ - 75,83![]()
Дебрецен+Динамо М+ФК Баку+БАТЕ+Дери Сити+Санта Хулия(всички взети заедно) - 32,1
![]()
Към колосите с които играят Левски и ЦСКА(и срамят България) прибавям и БАТЕ,да увеличи малко цифрата!Заедно,всички заедно не го докарват и на половината от ПСВ-то!Но нищо,кои са ПСВ?Дебрецен-ааааа,класа,класа,Динамо - гранд - хахахахахахахахахахаха![]()
АЗ ПОВЕЧЕ НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА
Eми не си много прав пич.Преди 3-4 години когато Левски играеше за цяла България и прочу цяла България и вдигна главоломно коефициента на страната ни,което и до момента си оказва влияние никой нищо не казваше,включително и твоето жалко отборче.А сега ейй таквиз усти отворихте.Неблагодарници!

- Sagittarius
al_ex1 написа:Така си го написал все едно, че сте били ПСВ.
Не,че сме били ПСВ.Но ако Дебрецен е класен отбор и отвя с лекота Левски,то ПСВ е тогава някакъв глактически свръхгигант,който баяяяяя зор видя с Черно Море и клизми имаше-в Холнадия,че и тука.
аз пък мога да ви кажа че ако не беше точно Левски допринесъл с коефицента за държавата , черно море щяха да са играли в европа най много с някой румънски отбор на турнира в албена , много бързо забравихте че преди играеха 2 отбора за уефа
Много бързо забрави,че до 1994-1995 България имаше 4 отбора в ЕКТ,които благодарение на "страхотни" мачове срещу Люцерн,Аалст и т.н.,отпадания още на старта - се сви квотата.Или не помниш времената,когато и Локо Пд и Ботев играеха в УЕФА?Пирин игра,Сливен игра,България имаше по 4 отбора,преди да започне евроидиотизма

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Много глупава тема без никакъв смисъл.То по твойта логика и Лацио са с никакъв коеф.,защото не са играли в европа не са отбор.Абе вместо да сме единни ние сме всеки срещу всеки.
POPCORN написа:Sagittarius написа:Цифрите,простите цифрички![]()
ПСВ - 75,83![]()
Дебрецен+Динамо М+ФК Баку+БАТЕ+Дери Сити+Санта Хулия(всички взети заедно) - 32,1
![]()
Към колосите с които играят Левски и ЦСКА(и срамят България) прибавям и БАТЕ,да увеличи малко цифрата!Заедно,всички заедно не го докарват и на половината от ПСВ-то!Но нищо,кои са ПСВ?Дебрецен-ааааа,класа,класа,Динамо - гранд - хахахахахахахахахахаха![]()
АЗ ПОВЕЧЕ НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА
и кво от това.ти да не си мислиш, че тия ПСВ осовбено в софия си даваха зор след гола ?Не разбирам скъсаха ви шортите
Кога ПСВ са играли в СФ ??? Май нещо не си в час

Абе, така ли ми се струва,или Дебрецен има по-глям коефициент от "гранда" Динамо(М) 

- Sagittarius
Попкорна явно е забравил,че когато един отбор доооооста по-слаб и анонимен от ПСВ-Галатасарай,но все пак-отбор не си даваше много зор срещу ЦСКА,ама хич не се напъна,порита по 20 минути в двата мача и ги смаза с по 3:0 и 3:0,или общо 6:0
.Така,че недей говори за "зор",че вашето си е направо клизма
.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
-
- Контакти:
ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ-POPCORN I AL_EX1.МАЧА НА ЧЕРНО МОРЕ С ПСВ БЕШЕ В БУРГАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако ще и на Аляска да е бил, резила си е резил!
Върни се в “Футбол - България”