Ново земетресение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Ново земетресение

Мнениеот barca4ever » 14 юли 2012 16:48

mormona написа:
barca4ever написа:не знам що толкова се вживявате това са си нормални неща.Имало ги е преди нас ще ги има и след нас а това за 2012 са пълни простотии, трябва да си олигофрен да вярваш че света ще свърши.

Света няма да свърши - прав си. Но трябва и да си повече от олигофрен за да не си забелязъл какво се случва на планетата и какъв процес върви.

това което се случва с планетата и затоплянето е нормално, Земята през 4,5 млрд години живот е преживяла стотици затопляния и застудявания.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 юли 2012 16:50

MoNteSo написа:
18%Grey написа:Звука бе 10000000000000 пъти по-гаден от самото земетресение :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Аз от известно време съм извън Перник, но близка роднина ми каза, че дори не е усетила земетресението, а единствено е чула невероятно силен шум, може би тътен. Не съм специалист, но все ми се струва, че тътенът би трябва да се увеличава пропорционално на силата на труса.

Аз съм на работа и до офиса ми има кафе, жената се изплаши много поради това, че е имала чувство, че хладилника ще падне и няма да може да излезне. Не зная как не го е усетила, където съм аз е сграда на нивото на земята и отгоре няма етажи, но се усети доста силно.

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юли 2012 16:51

barca4ever написа:
mormona написа:
barca4ever написа:не знам що толкова се вживявате това са си нормални неща.Имало ги е преди нас ще ги има и след нас а това за 2012 са пълни простотии, трябва да си олигофрен да вярваш че света ще свърши.

Света няма да свърши - прав си. Но трябва и да си повече от олигофрен за да не си забелязъл какво се случва на планетата и какъв процес върви.

това което се случва с планетата и затоплянето е нормално, Земята през 4,5 млрд години живот е преживяла стотици затопляния и застудявания.

То си се случват и е нормално но ние хората понеже сме егоисти и сме забързали тези процеси :) сам виждаш какво е в България аз през моя кратък живот досега не помня такива жеги.... да не говорим че вече почти няма зима

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 14 юли 2012 16:53

Аз съм в Пловдив в момента и го усетих,чудех се дали да излизам,но в крайна сметка си останах в къщи...Все пак съм родом от Свищов и от малък са ме учили да се изнасям по най-бързия начин от сградата,доколкото знам и Пловдив е силно земетръсна зона(както Свищов).Дано се разминем с по силни земетресения занапред!!!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юли 2012 16:54

Shtuka написа:Аз съм в Пловдив в момента и го усетих,чудех се дали да излизам,но в крайна сметка си останах в къщи...Все пак съм родом от Свищов и от малък са ме учили да се изнасям по най-бързия начин от сградата,доколкото знам и Пловдив е силно земетръсна зона(както Свищов).Дано се разминем с по силни земетресения занапред!!!

Ти знаеш какво занчи силно семетръзна зона? 1 земетресение на 10-20 години не е силно земетръсна зона

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 14 юли 2012 16:54

way написа:То си се случват и е нормално но ние хората понеже сме егоисти и сме забързали тези процеси :) сам виждаш какво е в България аз през моя кратък живот досега не помня такива жеги.... да не говорим че вече почти няма зима

Странно как ти се струва, че почти няма зима след като тази дето мина беше категорично най-студената в моя живот. По-скоро пролет и есен нямаме... Миналата година листата на дърветата пожълтяха през Ноември...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юли 2012 16:56

mormona написа: Но трябва и да си повече от олигофрен за да не си забелязъл какво се случва на планетата и какъв процес върви.

Щом и ти си го забелязал,нещата са ясни 8-) На планетата от няколко години върви процес да се подпира Барселона за щяло и нещяло 8-) За съжаление процеса е необратим,поне при това ръководство на УЕФА :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 14 юли 2012 16:58

CTAHKO написа:
mormona написа: Но трябва и да си повече от олигофрен за да не си забелязъл какво се случва на планетата и какъв процес върви.

Щом и ти си го забелязал,нещата са ясни 8-) На планетата от няколко години върви процес да се подпира Барселона за щяло и нещяло 8-) За съжаление процеса е необратим,поне при това ръководство на УЕФА :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юли 2012 16:59

Tony_CSKA написа:
way написа:То си се случват и е нормално но ние хората понеже сме егоисти и сме забързали тези процеси :) сам виждаш какво е в България аз през моя кратък живот досега не помня такива жеги.... да не говорим че вече почти няма зима

Странно как ти се струва, че почти няма зима след като тази дето мина беше категорично най-студената в моя живот. По-скоро пролет и есен нямаме... Миналата година листата на дърветата пожълтяха през Ноември...

А кога започна зимата ? Първия сняг заваля по коледа преди това беше 30 градоса преди 2 години снега дойде 1 път колкото да се разпише и това е .... каквото и да си говорим последните години зимитe не са "зими"

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 14 юли 2012 17:01

way написа:
Shtuka написа:Аз съм в Пловдив в момента и го усетих,чудех се дали да излизам,но в крайна сметка си останах в къщи...Все пак съм родом от Свищов и от малък са ме учили да се изнасям по най-бързия начин от сградата,доколкото знам и Пловдив е силно земетръсна зона(както Свищов).Дано се разминем с по силни земетресения занапред!!!

Ти знаеш какво занчи силно семетръзна зона? 1 земетресение на 10-20 години не е силно земетръсна зона

Разбирачо,имах предвид че могат да се случат много силни земетресения!!!А не че стават всеки ден "капиш"!!!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”