Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

way
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот way » 14 юли 2012 00:03

onegavon написа:Сюлейман най - рано за първенството ще може да го ползвате пълноценно. Нищо не е тренирал не се заблуждавайте търсиха му отбор, ама явно има само едни балъци да го вземат тоя тежковоз.

Тежковоз ама така и не можахте да вкарате покрай дежковоза: )

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2012 11:57

Добро решение за малиеца !
Незнам какви бяха тия врътки с него, но явно са имали ефект.
Неможеше просто така да останем с едва 2-ма типични централни защитници, от които единият с доста спорна форма и качества към момента !

Но проблема на Диамутен относно сработеноста с останалите, си остава.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 14 юли 2012 12:57

milen.hristov написа:
RIR написа:Не знам как са продали 500 карти, като взех моята днес и беше под пореден номер под 300.

Освен това момичето каза, че не е сигурна, че ще продават в деня на мача срещу Сараево, защото можело да стане голяма лудница... :shock: Абсолютно неразбираемо за мен, защото аз днес успях да мръдна малко от работа, но не се случва всеки ден, а магазините работят в делнични дни от 9:00 до 17:30 - необмислено е.

Иначе картите са с нова визия, коренно променена и на мен поне ми харесва много, а и е доста по-удобна за носене.

Разгледах и фланелката на живо и не ми хареса особено - щампата с емблемата, според мен, стои доста грозно и некачествено.

Визията на картите ми хареса доста, доста стилно изглеждат, в коженият калъф. Все пак цената им е доста висока, не повече от 3 лв трябва да им е цената на мач, за Б по левче. Така се привличан нови фенове, как един пенсионер или ученик ще извади пари за карта, като прибавим и военната обстановка в в Б, пенсионерите се принуждават или във В или да не гледат отбора на живо, мижавото намаление не върши работа.
Колкото до екипите, май сме единственият отбор в света на който му пука как изглеждат, всеки друг би се радвал да имат повече спонсори само ние, не.

Някой ще може ли да покаже как изглеждат клубните карти?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 14 юли 2012 13:25

THE G.A.M.E написа:Добро решение за малиеца !
Неможеше просто така да останем с едва 2-ма типични централни защитници, от които единият с доста спорна форма и качества към момента !

Врътката с Диаманта беше да му се намали заплатата,и явно той е отстъпил и затова са го върнали.На мен ми допада дано заиграе по добре .

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юли 2012 13:34

ТЪМНО СИН написа:
THE G.A.M.E написа:Добро решение за малиеца !

Врътката с Диаманта беше да му се намали заплатата,и явно той е отстъпил и затова са го върнали.На мен ми допада дано заиграе по добре .

Абе дано и той не направи някоя врътка на Тонев

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 юли 2012 13:37

Щеше...да заиграе и по-добре.Но при положение, че си беше провел подготовката с отбора. Сега- едва ли...Най-много да го форсират, както се случи миналото лято с Ларс Рисп и да се получи някоя неприятна и дълготрайна контузия, която да го извади за неопределено време от отбора...Изобщо, цялата ситуация около Диамутен е "черна точка" за управлението на Иво Тонев(една от малкото)- като отношоние и решение на проблема с намалянето на парите на малиеца...
Сега нека да разчитаме на "звездите" Иванов и Милиев...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2012 13:51

Е*** съм ти и Диамунтена, скъса ми нервите стократно повече от Иво и Данчо за половин сезон. Да го махат.
Само Левски!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юли 2012 13:58

siniq_fen написа:Е*** съм ти и Диамунтена, скъса ми нервите стократно повече от Иво и Данчо за половин сезон. Да го махат.

Ама веднага или може да си хвърли един душ преди това? :mrgreen:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юли 2012 15:31

бе не се карайте , ни един от централните защитници не става , незвисимо дали става въпрос за Иванов , Диаманта или пък Милията .Който и да играе , все тая . Дори бих предпочел диамутен пред Милията , който се беше превърнал в Дядо Коледа за противниковите нападатели.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2012 17:36

zlobul написа:бе не се карайте , ни един от централните защитници не става , незвисимо дали става въпрос за Иванов , Диаманта или пък Милията .Който и да играе , все тая . Дори бих предпочел диамутен пред Милията , който се беше превърнал в Дядо Коледа за противниковите нападатели.

,а се чудех какво ми липсваше :roll:
Image

Върни се в “Левски”