Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
някой да знае случайно за колко е подписал този Тингария
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
незнам аз вчера си направих петъчния аператив. подписал ли е 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
Никъде няма инфо за колко е договора. На мен ми е интересно с 3 запълнени евроквоти защо продължават да канят хора извън Европа на проби?! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Udoji90
- Контакти:
Като четох сега стаитите за новите на проби, май бразилеца изобщо няма смисъл да го броим за сериозен играч, който би могъл да помогне. Тогоанецът и той уж бил с малки шансове да остане... Май парагваецът е най-добър вариант - все пак е играл в приличен отбор като "Нюелс Олд Бойс".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Мораес остава в ЦСКА
13-07-2012 Цветан ДЕРМЕНДЖИЕВ
Бразилецът излиза титуляр на 19-ти юли в първия мач за Лига Европа
Жуниор Мораес остава в ЦСКА. Новината пред „Тема Спорт” потвърди лично мениджърът на футболиста Джовани Бекали. Същото казаха и от ръководството на ЦСКА. На този етап е сигурно, че бразилецът ще излезе титуляр за армейците в първия мач от Лига Европа на 19-ти юли. Съперникът на червените бе определен късно снощи от двойката Мура – ФК Баку.
“Мораес ще остане в ЦСКА и през следващия сезон. Няма оферти и запитвания за него. Неговото желание е да остане да играе в България и през идното първенство, така че той ще продължи да носи екипа на ЦСКА”, заяви Бекали пред спортен всекидневник № 1. .
Самият бразилец също е заявил пред близки, че иска да продължи да защитава цветовете на армейския клуб и обича страната и феновете. Все пак има минимална вероятност бразилецът да бъде трансфериран до края на трансферния период, тъй като шефовете на червените искат на всяка цена да закърпят бюджета за новия сезон. До момента няма клуб, който да е изявил готовност да плати исканата от ЦСКА трансферна сума.
След завръщането на Платини и оставането на Мораес, Стойчо Младенов вече разполага с трима централни нападатели, тъй като на тази позиция играе и Килиън Шеридън.
„Тема Спорт” се свърза вчера с Жуниор Мораес, но нападателят заяви, че в момента има забрана да говори с медиите. Той обаче потвърди, че ще започне сезона в състава на ЦСКА.
- captain_drifuss
- Контакти:
момчета, изтървах им бройката от петък, а и не ми се брои вече.
само като подпишат и играят официален мач ще ги коментирам. интересуваме само едно, ако някой може да ми каже- Платини върнал ли се е, сигурен ли е за новия сезон? щото както каза някой с него и Ицо Янев, ако и Мораеш остане- това си е класа в атаката, включвам и Анисе, който никак не е лош... май не ни трябват други до зимата(ако Мораеш остане де).
само като подпишат и играят официален мач ще ги коментирам. интересуваме само едно, ако някой може да ми каже- Платини върнал ли се е, сигурен ли е за новия сезон? щото както каза някой с него и Ицо Янев, ако и Мораеш остане- това си е класа в атаката, включвам и Анисе, който никак не е лош... май не ни трябват други до зимата(ако Мораеш остане де).
Сега остава Стойчо си свърши работата, щото до сега много говореше, мрънкаше а сега ги има нужните играчи по постове. Имаме не лоши играчи. Малко спорни са ми качествата на Спрокел и десния бек. Ама всичките ми впечатления са от мача с турския отбор и коментарите на Ники Александров и Спортал. Особено за холандеца намекнаха че е доста бавен. А това значи до него трябва да и играе бърз защитник, а не счупения Попов. Това си е мое мнение, дано съм сгрешил в очакванията си на тези двама защитници. Другото кото ме притеснява е че когато Лъчезар Танев ни води играчи това значи или са много слаби или има проблеми с дисциплината.
Какво означава "счупения Попов"?! Апата е най-качественият ни защитник! Играе изключително интелигентно, но е малко бавен. Точно такъв футболист е и въпросния Спрокел, според тази публикация... Интересно какво ще измисли Младенов за центъра на защитата.
YA GUNNERS YA
- dreben23
- Контакти:
Шеридън е страшен!
Анисе - пак контузен!
Дано не го урочасах!
Саша цепи мрака, ако се стегне, Бандата ще трябва да го преквалифицират на друг пост, за да играе.
Тошко Янчев, Жуниор Мораеш и Нджонго Присо- безценни!
Томаш Черни- магьосник- два мача никой не може да наближи вратата му!
Нилсон Антонио- по-добрата страна на Румен Трифонов!
Христо Янев- невидим!
Мишел Платини- ще изчакате до деветия кръг!
Апостол Попов и Пламен Крачунов- голмайсторите на отбора! 

***САМО ЦСКА!***
Абе чудно ми е тия дето твърдят колко сме супер в атака с Платини, Мораеш и Христо Янев как я смятат точно? Стойчо си го каза няма качествен офанзивен халф, то мене ако ме питате от няколко сезона няма такъв и затова отбора във важните мачове е слаб. Като няма плеймейкър, кой ще дава асистенции на супер нападателите
Христо Янев е живо крило не става за такъв и с един куп дефанзивни халфове не знам как я мислите, че ще стане. Лудогорец си имат Марселиньо, видя се, че него като го няма изпадат в криза и правят поредни загуби.