Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Мнениеот motoem930 » 14 юли 2012 10:54

Plovdiv Finest написа:
motoem930 написа:шшшшшшшшшш аре бе ,няма ли БАН за тоя бееее. Къде е купата бе мършляк

Какъв бан, бе неградски. Леко да не получиш язва от нерви.

Да ,бе извинявай забравих , че сектата ви тук работи с пълна пара. Къде ви е купата бе , къде бяхте и вие на последния ви мач ааааааааааа

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 14 юли 2012 10:55

Другата година си връщаме Жиката и Патев от Нафтата и си праим само Бургаски отбор ;)
忍者

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 14 юли 2012 10:56

Според лайвскора нещо много дълга е тази почивка за охлаждане на футбалерите. Освен това прави впечатление, че днес Артур хич не се справя добре, за разлика от предните мачове. Бургазлии нахлуват все през неговата зона. Може би ще бъде сменен през второто полувреме...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 14 юли 2012 10:57

boyoto написа:Според лайвскора нещо много дълга е тази почивка за охлаждане на футбалерите. Освен това прави впечатление, че днес Артур хич не се справя добре, за разлика от предните мачове. Бургазлии нахлуват все през неговата зона. Може би ще бъде сменен през второто полувреме...

Споко и ние ще сменим нахлуващите от там с други ;)
忍者

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 юли 2012 10:59

options_1912 честно, майна се питам вие откъде го вадите това самочувствие, след като в момента сте чисто нов отбор и ви трябват много мачове за де се обиграе отбора ви?
Да не говорим, че повече от футболистите, които взехте не сте ги гледали и сте хал-хабер какви са, що са и ще паснат ли на отбора ви или не.
Ама на вас устите ви все са широко отворени.Винаги слагате тигана на огъня, без да сте хванали рибката :)
Аз няма да се скрия 11-ия кръг, но за теб съм сигурен, че ще се покриеш и то за дълго.
Ние нашия отбор си го знаем, какво може - този отбор спокойно можеше да е минимум в тройката тази година при друг собственик.
Бихме на два пъти Левски и Литекс, Лудогорец и Черноморец също! Малко се кротнете, щото до 4-ия кръг да не сменяте треньора. ;)
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 14 юли 2012 11:01, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 юли 2012 10:59

nakamura написа:Другата година си връщаме Жиката и Патев от Нафтата и си праим само Бургаски отбор ;)

За ЛЕ ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 14 юли 2012 11:00

boyoto написа:Според лайвскора нещо много дълга е тази почивка за охлаждане на футбалерите. Освен това прави впечатление, че днес Артур хич не се справя добре, за разлика от предните мачове. Бургазлии нахлуват все през неговата зона. Може би ще бъде сменен през второто полувреме...

Бойо как разбра от 3 иричения в лайвскора,че Артур не се справя добре :) ша мъ убиеш.
[offtopic]сложи ли банските?[/offtopic]

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 14 юли 2012 11:03

Ванко_Ултраса написа:options_1912 честно, майна се питам вие откъде го вадите това самочувствие, след като в момента сте чисто нов отбор и ви трябват много мачове за де се обиграе отбора ви?
Да не говорим, че повече от футболистите, които взехте не се ги гледали и сте хал-хабер какви са, що са и ще паснат ли на отбора ви или не.
Ама на вас устите ви все се широко отворени.Винаги слагате тигана на огъня, без да сте хванали рибката :)
Аз няма да се скрия 11-ия кръг, но за теб съм сигурен, че ще се покриеш и то за дълго.
Ние нашия отбор си го знаем, какво може - този отбор спокойно можеше да е минимум в тройката тази година при друг собственик.
Бихме на два пъти Левски и Литекс, Лудогорец и Черноморец също! Малко се кротнете, щото до 4-ия кръг да не сменяте треньора. ;)

Абе нали за това са контролите да се обиграят малко колкото е нужно и все пак мисля ще ви бием на Лаута. Не се съмнявай толкова защото е така. А да те питам Купата къде е не злорадствам ?!? И ако ни бийте то ще е с нечестна игра и т,н. и си правиш грешка .. няма да се скрия а ще продължавам да пиша в форума за мача.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 14 юли 2012 11:04

Ванко_Ултраса написа:options_1912 честно, майна се питам вие откъде го вадите това самочувствие, след като в момента сте чисто нов отбор и ви трябват много мачове за де се обиграе отбора ви?
Да не говорим, че повече от футболистите, които взехте не сте ги гледали и сте хал-хабер какви са, що са и ще паснат ли на отбора ви или не.
Ама на вас устите ви все са широко отворени.Винаги слагате тигана на огъня, без да сте хванали рибката :)

Браво, Коко ви сбъдна мечтите, обаче сектантите искат даму скачат вече.... Що бе Ванчо барабанчо, защото Коко сбъдва ли?

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 14 юли 2012 11:04

Ми и двете им нападения са през неговата зона. Виж, за сметка на това явно се включва добре напред :)!. [offtopic]Дам, сложих[/offtopic]
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Върни се в “Черноморец”