Черно море взе Герасим Заков

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ласло Боднар
Контакти:

Черно море взе Герасим Заков

Мнениеот Ласло Боднар » 26 авг 2009 19:04

"Нападателят Герасим Заков проведе днес първа тренировка с Черно море. До дни ще стане ясно дали той ще бъде част от тима на Никола Спасов."

----селската якудза събра всичката пасмина и паплач и въпреки това който ги хване ги млати здраво!
Да им е честито новото попълнение!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море взе Герасим Заков

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 19:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пилците се броят на пролет ;) .Да няма пак разревани цесекарчета,подсмърчащи левскарчета и изпаднал в истерия Гигов :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 26 авг 2009 19:13

абе тоя беше некав известен преди 2-3 години :?
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 авг 2009 19:14

тая година черно море 4-5 не повече :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 19:19

Тая година Левски е категоричен шампион!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 19:22

Повечето злобливи коментари-на чорбари :lol: .Помнят те,помнят,че от Черно Море взeха едва 1 точка за миналия сезон :mrgreen: .Може да сме 4-ти,5-ти,но нали се сещате какво ще ви се случи 14 кръг във Варна :mrgreen: .Ще сте 1-ви до тогава и предколедно - сълзички в червените душички :mrgreen: .Утре си пожелавам нашите приятели от Динамо да направят каквото трябва :mrgreen:

PS:Геро Заков ще стане поредния бивш чорбар,който ще прониже смъртоносно ЦСКА,гордо ще стои редом до Миро Манолов и Данчо Юруков,чиято е основната заслуга да загубите 5 точки срещу нас и да гледате като нас*ани в края на шампионата :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 26 авг 2009 19:34

Sagittarius написа:Повечето злобливи коментари-на чорбари :lol: .Помнят те,помнят,че от Черно Море взeха едва 1 точка за миналия сезон :mrgreen: .Може да сме 4-ти,5-ти,но нали се сещате какво ще ви се случи 14 кръг във Варна :mrgreen: .Ще сте 1-ви до тогава и предколедно - сълзички в червените душички :mrgreen: .Утре си пожелавам нашите приятели от Динамо да направят каквото трябва :mrgreen:

PS:Геро Заков ще стане поредния бивш чорбар,който ще прониже смъртоносно ЦСКА,гордо ще стои редом до Миро Манолов и Данчо Юруков,чиято е основната заслуга да загубите 5 точки срещу нас и да гледате като нас*ани в края на шампионата :mrgreen:

Стрелец,интересно как ни е сме турци като на вас ви викат "Византия",би ли ми обяснил,еклерино?
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 19:36

nikola79 написа:
Sagittarius написа:Повечето злобливи коментари-на чорбари :lol: .Помнят те,помнят,че от Черно Море взeха едва 1 точка за миналия сезон :mrgreen: .Може да сме 4-ти,5-ти,но нали се сещате какво ще ви се случи 14 кръг във Варна :mrgreen: .Ще сте 1-ви до тогава и предколедно - сълзички в червените душички :mrgreen: .Утре си пожелавам нашите приятели от Динамо да направят каквото трябва :mrgreen:

Стрелец,интересно как ни е сме турци като на вас ви викат "Византия",би ли ми обяснил,еклерино?

Това,че собствениците ви са все членове на ДПС не се ли брои :mrgreen: .Бившия даже беше станал мюсюлманин - взе си жена от правата вяра - Емел Славкова :mrgreen: .Мъка мъка,отивай на джамия 8-)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 19:37

евгени йорданов също ще изкара проби може и него да вземат :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 26 авг 2009 19:38

Честито привлчкохте нападателя,който празнува 100 мача без гол,той дори и на тренировка невкарва...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Черно море”