Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черноморец Бс (Контролна среща)

Мнениеот nakamura » 13 юли 2012 23:07

100 години 100 написа:
subzero написа:Не знам дали има смисъл да пиша в тази тема. Темите за контроли за мен нямат смисъл. Да ме извинява автора,ама теми за контроли правят фенове на отбори,които искат да си начешат егото,че са били девойките на 5-ия в Малта през подготовката в Турция. Както и да завърши този мач,едва ли има някакво значение за моментното състояние и развитието на отборите.
П.П. До зелените приятелки....Ако обичате близкайте дупета в друг форум. Тук е грозно и мирише....на изгоряла нафта. ;)

Нима? За тва ли предната контрола, когато ни бихте 3:0 се скъсахте да ни гърчите?

Да . Тогава бяхте изключително слаби и нашите с резервите и новоте на ходом Ви биха
忍者

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 13 юли 2012 23:08

nakamura написа:
100 години 100 написа:
subzero написа:Не знам дали има смисъл да пиша в тази тема. Темите за контроли за мен нямат смисъл. Да ме извинява автора,ама теми за контроли правят фенове на отбори,които искат да си начешат егото,че са били девойките на 5-ия в Малта през подготовката в Турция. Както и да завърши този мач,едва ли има някакво значение за моментното състояние и развитието на отборите.
П.П. До зелените приятелки....Ако обичате близкайте дупета в друг форум. Тук е грозно и мирише....на изгоряла нафта. ;)

Нима? За тва ли предната контрола, когато ни бихте 3:0 се скъсахте да ни гърчите?

Да . Тогава бяхте изключително слаби и нашите с резервите и новоте на ходом Ви биха

Е, и? Нали контролите уж не били важни......
slabia_forever

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юли 2012 23:10

100 години 100,ний с японеца малко си противоречим. Иначе сме в час. Всъщност,той може би е на друго мнение. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 13 юли 2012 23:17

100 години 100 написа:

Напротив .Контролите са важни . Резилтати не са важни . За вас е важно да биете , за да трупате самочуствие в борбата за шампионската лига , а за нас просто да обиграем отбора и да открием още една перла в трансферите на Херо .
忍者

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 юли 2012 23:18

Победа за Черноморец с 3 гола разлика , но както казаха ,това е само контрола .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юли 2012 23:19

nakamura написа:
100 години 100 написа:

Напротив .Контролите са важни . Резилтати не са важни . За вас е важно да биете , за да трупате самочуствие в борбата за шампионската лига , а за нас просто да обиграем отбора и да открием още една перла в трансферите на Херо .

Мдааа. И да вметна,казах че ТЕМИТЕ за контроли нямат смисъл,а не самите контроли. ;)

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 13 юли 2012 23:25

subzero написа:
nakamura написа:
100 години 100 написа:

Мдааа. И да вметна,казах че ТЕМИТЕ за контроли нямат смисъл,а не самите контроли. ;)

Извинявай, ама аз това прочетох и така го разбирам!

subzero написа: Както и да завърши този мач,едва ли има някакво значение за моментното състояние и развитието на отборите.

Както няма значение, така нямаше и при онова 3:0, ама не се спряхте да ни бъзикате 10 дена!
slabia_forever

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 13 юли 2012 23:25

subzero написа:
nakamura написа:
100 години 100 написа:

Ся Дака , на човека му се иска да гледа вече мач на любимия си отбор и понеже няма възможност , а Гонг благоволиха най-после да ни включат в програмата си , благодарение на Ботев Пд и за тва има тема :)
忍者

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юли 2012 23:28

100 години 100 написа:
Както няма значение, така нямаше и при онова 3:0, ама не се спряхте да ни бъзикате 10 дена!

Разбирам те,човече. Ама за това ви казахме тогава. Ся не ме карай пак да обяснявам. Пък и не ни слагай всички в един кюп. ;)

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 13 юли 2012 23:28

100 години 100
Ти гледал ли си Ботев Пд в мач от Европейските клубни турнири :?
忍者

Върни се в “Черноморец”