"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013

Мнениеот AN71 » 13 юли 2012 22:58

milen.hristov написа:
onegavon написа:
Синьо сърце написа:Мен пък ме боли к..а. ЕКТ не са ни цел, можеше дори да не играем там...Отбор имаме да правим, пък ако може да докопаме нещо в бонус-лошо няма!

Ето това е най- голямата разлика в ценностите на двата най- големи български клуба.

Не си прав в случая. Ние просто осъзнаваме, че не сме готови за нещо сериозно в момента в Европа, да отстраним един, два отбора да, за повече ще е невероятно трудно

Kакво ли пък знаем ние друго е да си евробоец ,а 80% от феновете ти да не са те гледали в Европа :o :o :o

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 юли 2012 23:00

Това важи за всички. Слушате ли Киро как се надъхва и футболисти нови влачи да елиминира Динамо.При елиминациите всичко става това не са групи.За това лайнарите от УЕФА направиха групите за да елиминират фактора изненада. Щото фаворита веднъж бърка после има шанс да се поправи.Нищо не бърка да се хвърлиш за два мача, верно после може и 1-17, ама си взел парата а и други има много като тебе такива късметлии- Марибор,Дебрецен,Кошице да не ги изреждам.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 юли 2012 23:07

onegavon написа:Това важи за всички. Слушате ли Киро как се надъхва и футболисти нови влачи да елиминира Динамо.При елиминациите всичко става това не са групи.За това лайнарите от УЕФА направиха групите за да елиминират фактора изненада. Щото фаворита веднъж бърка после има шанс да се поправи.Нищо не бърка да се хвърлиш за два мача, верно после може и 1-17, ама си взел парата а и други има много като тебе такива късметлии- Марибор,Дебрецен,Кошице да не ги изреждам.

що?продължи..цесека... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 юли 2012 00:39

Синьо сърце написа:Мен пък ме боли к..а. ЕКТ не са ни цел, можеше дори да не играем там...Отбор имаме да правим, пък ако може да докопаме нещо в бонус-лошо няма!

По принцип идеята ти че даден отбор трябва да се обиграва известно време преди да атакува ЕКТ е правилна, но това не важи особено за Левски и не съм много съгласен с теб. През последните години доказахме че за едно лято можем да изградим евробоец, но за съжаление също толкова лесно го и разваляме. Но победите в ЕКТ винаги трябва да бъдат цел №1 за нас, защото те изразяват шампионския дух на отбора и това което е Левски. Нещо повече, тези победи са крайно необходими сега, за да спре затъването на футбола ни, защото ако изчакаме 2-3 години, да обиграваме отбор, да подобрим базата, да вкараме европейски стил на управление и т.н., затъването ще се ускори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 14 юли 2012 01:09

фифи перото написа:
onegavon написа:Това важи за всички. Слушате ли Киро как се надъхва и футболисти нови влачи да елиминира Динамо.При елиминациите всичко става това не са групи.За това лайнарите от УЕФА направиха групите за да елиминират фактора изненада. Щото фаворита веднъж бърка после има шанс да се поправи.Нищо не бърка да се хвърлиш за два мача, верно после може и 1-17, ама си взел парата а и други има много като тебе такива късметлии- Марибор,Дебрецен,Кошице да не ги изреждам.

що?продължи..цесека... :lol:

Те не на 1-17, ами на 0-30 ще се радват, ама няма... :lol: Като не са чували химна на ШЛ на живо така е - злобеят :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юли 2012 01:43

Ето няколко чудесни съперници:

Осиек/Хърватия/ - Калмар/Швеция/

АИК Стокхолм - Хафнарфьордур/Исландия/

Тирана - Олезунд/Норвегия/

Спартак Търнава - Слиго Роувърс /Ирландия/

Ренова /Македония/ - Гомел/Беларус/

Ювяскила /Финландия/ - Зета /Черна Гора/

Но все пак искам да ни се падне бившото ЦСКА - Арсенал Киев. :twisted:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 юли 2012 07:37

Абе, не сме били готови за ЕКТ....... Като Яската и Гонзо бяха начело, да не би да бяхме готови? То не е един фактор определящ. Тогава отборът не беше по-добър от този, който падна от БАТ3. Срещу тях изтървахме 10 положения вкъщи, но фактите са такива, че ни отстраниха. Сега ни трябва повечко късмет и един лидер, който да дърпа отбора напред. Дано Ангелов бъде този човек, защото на Йовов и Гаджев не вярвам..

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 14 юли 2012 08:45

Аз пък си мислех че целта на Левски тази година е да влезне в групите на УЕФА?......С оглед и на селекцията която направихме и с малко късмет при жребия шансовете са ни големи.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2012 12:19

Принципно няма да е лошо Илиан да излезе и да каже, какви са приоритетите на отбора ...

Преди години Мъри излезе и каза: "Сега се учим да си подаваме, за да не губим лесно топката - Да играем колективно. Резултатите и успехите не са на дневен ред"
И ... Отпаднахме от Беверен, въпреки че ги разчекнахме от атаки и положения и в двата мача, като те минаха центъра общо 10-на пъти.
После всички знаем, какво последва ...

Така че, нека Илиан да вземе да сподели, какво смята за приоритетно през този сезон ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 юли 2012 12:58

Защо не един реванш срещу Спартак (Търнава). А относно факта дали сме готови за нещо в Европа през тази година или не , аз мисля ,че трябва да влезнем поне в групите пък нататък каквото стане.
Едва ли през 2005 когато бяхме в група с Марсилия , Хееренвеен , Спартак (Москва) и Динамо (Букурещ) някой е мислил , че ще стигнем четвъртфинал.
Аз съм оптимист с оглед трансферите и показаното от новите имена в контролите.

Върни се в “Архив”