Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Re: Всичко по темата "Анисе"!

Мнениеот nore » 06 апр 2012 17:40

Повръща ми се от всички вече.
Безпринципност, интереси и липса на еднакви правила за всички - това е причината футболът ни на всички нива да на това дередже!
Отказаха ме да ходя на мачове, сега са на път да ме откажат и да се интересувам от български футбол изобщо. Все повече се чудя защо трябва да си причинявам всичко това - да си губя времето с тези нещастници, които лишиха от смисъл всичко хубаво, което е в основата на този спорт.

Борислав Михайлов е обяснил лично на Димитър Борисов следното:
"Няма да картотекирам Абел Анисе. Ако го направя, трябва да ви наложа санкция. Тези четиримата (б.р. - въпросните членове на Изпълкома) са решили да бъдете наказани, да ви се издърпат ушите.

Ако вие изкарате състезателя през чуждестранен клуб, ще обясня на тези членове на Изпълкома, които ме натискат, че това е международен трансфер, че нещата от нас не зависят и ФИФА може да се произнесе.

"Идеята Анисе да мине през Литва е на Михайлов. Той я е предложил на Димитър Борисов. Аз предупредих г-н Борисов, че не може да се вярва на президента на БФС и се оказах прав", заяви Градев.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 17:41

То, не, че на Градев може да се вярва...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 19:35

nore написа:Повръща ми се от всички вече.
Безпринципност, интереси и липса на еднакви правила за всички - това е причината футболът ни на всички нива да на това дередже!
Отказаха ме да ходя на мачове, сега са на път да ме откажат и да се интересувам от български футбол изобщо. Все повече се чудя защо трябва да си причинявам всичко това - да си губя времето с тези нещастници, които лишиха от смисъл всичко хубаво, което е в основата на този спорт.

Борислав Михайлов е обяснил лично на Димитър Борисов следното:
"Няма да картотекирам Абел Анисе. Ако го направя, трябва да ви наложа санкция. Тези четиримата (б.р. - въпросните членове на Изпълкома) са решили да бъдете наказани, да ви се издърпат ушите.

Ако вие изкарате състезателя през чуждестранен клуб, ще обясня на тези членове на Изпълкома, които ме натискат, че това е международен трансфер, че нещата от нас не зависят и ФИФА може да се произнесе.

"Идеята Анисе да мине през Литва е на Михайлов. Той я е предложил на Димитър Борисов. Аз предупредих г-н Борисов, че не може да се вярва на президента на БФС и се оказах прав", заяви Градев.

Ела сред нас. Поне ни е весело заедно. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 02 май 2012 22:01

Иво Ивков се оттегля при нов скандал с "червенитие"

ЦСКА е заслужавал много по-сериозна санкция по случая с кражбата на Абел Анисе, коментира спортният топ-адвокат на България Иво Ивков пред столичен седмичник. Ивков е и единственият българин, стигал до член на Апелативната комисия на УЕФА.
"Анисе разтрогна без основателна причина, в случая клубът, който го иска, е подбудител. Това лесно може да бъде доказано, тъй като футболистът беше представен с фланелката. Според мен клубът (в случая ЦСКА) трябва да е благодарен, че не беше наказан. БФС обаче взе половинчато решение и това доведе до създаване на шум около случай, който не е особено сложен", коментира един от топ-юристите на европейската централа.
Ивков няма представа какво са решили колегите му от Дисциплинарната комисия на УЕФА след вчерашното изслушване на представители на ЦСКА. "В чужбина съм, но на друго място. Затова и не съм запознат с проблема. Ако "червенитие" не са съгласни с решението на ДК, тогава ще трябва да се обърнат към нашата комисия. Аз обаче ще се оттегля при такъв случай, защото не искам присъствието ми са се тълкува двузначно", категоричен е Ивков.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 май 2012 23:56

invader10 написа:Иво Ивков се оттегля при нов скандал с "червенитие"

ЦСКА е заслужавал много по-сериозна санкция по случая с кражбата на Абел Анисе, коментира спортният топ-адвокат на България Иво Ивков пред столичен седмичник. Ивков е и единственият българин, стигал до член на Апелативната комисия на УЕФА.
"Анисе разтрогна без основателна причина, в случая клубът, който го иска, е подбудител. Това лесно може да бъде доказано, тъй като футболистът беше представен с фланелката. Според мен клубът (в случая ЦСКА) трябва да е благодарен, че не беше наказан. БФС обаче взе половинчато решение и това доведе до създаване на шум около случай, който не е особено сложен", коментира един от топ-юристите на европейската централа.
Ивков няма представа какво са решили колегите му от Дисциплинарната комисия на УЕФА след вчерашното изслушване на представители на ЦСКА. "В чужбина съм, но на друго място. Затова и не съм запознат с проблема. Ако "червенитие" не са съгласни с решението на ДК, тогава ще трябва да се обърнат към нашата комисия. Аз обаче ще се оттегля при такъв случай, защото не искам присъствието ми са се тълкува двузначно", категоричен е Ивков.

Ко стана днес? Нали ч......е ги викаха днес в УЕФА да им набиват канчоците?! Дали има вече резултат някакъв?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2012 23:59

petkan написа:
invader10 написа:Иво Ивков се оттегля при нов скандал с "червенитие"

Ко стана днес? Нали ч......е ги викаха днес в УЕФА да им набиват канчоците?! Дали има вече резултат някакъв?

Ъъъъ,по Бтв казаха,че Р.Василев казал,че само щели да ги глобят. Давали им лиценз. Така твърдят. Иначе същата тази медия каза,че Анисе е картотекиран в Литва,а после Градев го опроверга. :o Така,че още не се знае.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 юни 2012 11:55

Скандалният Абел Анисе обмисля възможността да си тръгне от ЦСКА през лятото. Той дойде през зимата от Черноморец и все още не е получил картотека.
Мадагаскарецът обяви пред "Меридиан Мач", че ако не получи право да играе до началото на новия сезон, ще си замине. По думите му, той вече си е стегнал багажа.
"Тук съм, тренирам, изпълнявам си задълженията. Ще чакам само до първия мач в Европа. Ако не ми уредят правата, се махам и дори няма да се замисля.
Не мога да си позволя да не играя още половин година. Аз съм млад футболист и за мен е важно да съм на терена. Ако не стане в ЦСКА, ще търся други варианти", сподели Анисе пред "Меридиан Мач".
Мадагаскарецът е получил уверение от босовете на клуба, че със сигурност правата му ще бъдат уредени за новия сезон.
Картотекирането за вътрешния шампионат приключва на 9 август. За евротурнирите обаче срокът е доста по-кратък.
ЦСКА започва кампанията си в Европа на 19 юли, но около седмица преди това "червените" трябва да са заявили в УЕФА имената на играчите, на които ще разчитат във втория квалификационен кръг на Лига Европа.
„Да­доха ми гаранции, че проблемите са вече зад гърба ми. Ще видим, дано да е така. Всичко ще е ясно до първия мач от евротурнирите - ако играя, оставам, ако пак гле­дам от трибуните, се махам. Едва ли ще се върна в Черноморец, макар че от Бургас имам само хубави спомени, там оставих приятели и не е изк­лючено един ден от­ново да съм в отбора", завърши Абел Анисе.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 юли 2012 09:20

Международният трансферен сертификат на Анисе пристигна от Литва в БФС днес, в трансферния период. БФС е длъжен да го картотекира за ЦСКА сега.

Не е ли вече време за среща с Киряков? Миро (1878), ти си на ход :!:
Или поне ни информирай какво става....

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Решиха бъдещето на Анисе

Мнениеот jabcho0 » 13 юли 2012 21:00

Изображение

Бившият играч на Черноморец бе картотекиран за ЦСКА от БФС

Бъдещето на Абел Анисе в ЦСКА е вече решено. Днес нападателят бе картотекиран за новия сезон и вече ще може да направи дълго чакания си дебют с червената фланелка. Новината съобщи специалистът по международно право Георги Градев, който на дълго и на широко обясни, че претенциите на Черноморец са неоснователни.

Припомняме, че мадагаскарският футболист не получи картотека за изминалия пролетен полусезон, което го лиши от игрови опит за близо половин година. „Акулите“ и „червените“ дълго време спореха в медийното пространство и прилагаха куп документи, за да докажат правотата си. Адвокатите на ЦСКА пък правеха всичко възможно да получат жълтата карта на играча, като дори той щеше да играе за тима под наем от трети клуб. В крайна сметка обаче от БФС не дадоха картотека на играча и Стойчо Младенов така и не успя да го използва.

По време на контролите Абел Анисе се включваше с огромно желание и мотивация, но в играта му пролича липсата на игрови опит от официлани мачове. Със сигурност обаче мадагаскарския млад талант ще попадне в титулярните 11 на Стойчо Младенов за мачовете от Европа и тези от родния шампионат.

http://www.livesport.bg/Reshiha-badesht ... nise-67610

camarasa
Контакти:

Re: Решиха бъдещето на Анисе

Мнениеот camarasa » 13 юли 2012 21:04

Просто истината победи.....

Върни се в “Черноморец”