Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Моят Левски

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 18:40

Е какво да не се засегна от такива думи отправени от нещастник като тебе не е циганин а е Пич за разлика от нищожество като теб което и 1.50 лв. няма за гел
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Batkoff
Контакти:

Мнениеот Batkoff » 26 авг 2009 18:43

Chugunen^Lizgqr , ей, мухльо, ади барби ми е колежка и мога те светна да не говориш за ниво, защото може да те купи и да си те гледа като домашен любимец в аквариум и да те храни с обелки от краставици, аре пали голфа с 200 и бегаи на нивата да копаш дае и селтика :lol: 8-)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот groti » 26 авг 2009 18:44

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Яж ми кура
110 години любов!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ В ТРЕТА УРНА НА ЖРЕБИЯ ЗА ЛИГА ЕВРОПА, ЦСКА И ЛИТЕКС

Мнениеот MuFc1878 » 26 авг 2009 18:47

anakin написа:Как да не може от 1 страна да са в 1 УРНА. Не може да са в група.

Пак прочети и тогава отговори ;)

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 26 авг 2009 18:48

агагагаага дарко пича аре стия ме разсмива , има толкова момчета от школата дето не са по слаби от тоя папагал за който емблемата Левски не означава нищо а е дошъл тука щото в макдения тряя да полива на баба си краставиците , ама кво да ти обяснявам на тебе ти разсъждаваш първосигнално и не мислиш тея работи за тебе важен е бритона

Batkoff
Контакти:

Мнениеот Batkoff » 26 авг 2009 18:50

Chugunen^Lizgqr, имам викторина за тебе, ще го харзулна на мамето ти у дупарата ,а после ще ти го подам в устата, а ти трябва да познаеш какво е вечеряла :lol:

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 26 авг 2009 18:52

Batkoff написа:Chugunen^Lizgqr, имам викторина за тебе, ще го харзулна на мамето ти у дупарата ,а после ще ти го подам в устата, а ти трябва да познаеш какво е вечеряла :lol:

адски оригинално в 5 клас с тоя бисер щеше да обереш овацийте

Batkoff
Контакти:

Мнениеот Batkoff » 26 авг 2009 18:56

а е дошъл тука щото в макдения тряя да полива на баба си краставиците
..................................................................................................

а ако си послушен с обелките от краставиците ще папкаш, ако ли не ще има златен дъжд по плешивото ти теме, плешив си нали, затова завиждаш на перчема на дарко :lol:

Върни се в “Архив”