Чичко Томовите ЛЪЖИ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Чичко Томовите ЛЪЖИ
Чичко ви САШКО АПАШКО пак ви качи на ЧЕРЕШКАТА 

Re: Чичко Томовите ЛЪЖИ
интересно..............ти не си привърженик на ЦСКА, а нищичко не си писал за своя отбор - само по адрес на нашия и тук - там за Славия /все плюене де/ Е.......що така?
Моля спрете да ни занимавате с проблемите на Цфка томофф вече ми са повръща томоф това томофф онова и ко ко да напраим да са опраат..
yasennn написа:Моля спрете да ни занимавате с проблемите на Цфка томофф вече ми са повръща томоф това томофф онова и ко ко да напраим да са опраат..
Господин, ко ко ко ко ко; опраат, опраат, опраат
виж виж автора на темата и тогава кукуригай
- POPCORN
- Контакти:
yasennn написа:Моля спрете да ни занимавате с проблемите на Цфка томофф вече ми са повръща томоф това томофф онова и ко ко да напраим да са опраат..
като не ти харесва кво пишеш бе ?Гледай си там синия отбор и не се занимавай с нас!То на човек му писне на.....Колкото до Томов медиите са виновни че му дават думата.Не му даайте думата да говори.Вчера изхаби едно цяло предаване на гонг за да говори лъжи!Днеска стана 16 измисли друга глупост..костадинов бил още в ЦСКа а то се оказва че въобще не е никакъв в ЦСКА!Не му давайте думата на тоя и готово...аман от лъжи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Лицето Александър Томов е патологичен лъжец!
С каквото и да се захване, толкова лъжи остава след себе си ,че вече ми се повдига от него!
Няма ли кой да го затвори я в лудница, я в затвора...
С каквото и да се захване, толкова лъжи остава след себе си ,че вече ми се повдига от него!
Няма ли кой да го затвори я в лудница, я в затвора...
Последна промяна от mgj8 на 20 сеп 2008 17:01, променено общо 1 път.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Той скоро и вашия нерез ще ви качи на оная си работа,ама вие гледайте в нашата паница!
- ***cska***
- Контакти:
Томов не е виновен,ние сме виновни че го търпиме още!
Само като каже "добър ден",и поглеждам къде е слънцето.
И неговия край наближава,само дано да е по-скоро.Вече усиленно се говори за Константин Живаго.Не се знае точно каква е истината,но както е казал народът - "пушек без огън няма"!
П.С. Господа Левскари,никой не ви иска мнението...сбъркали сте форума!Мучете си във вашия.

П.С. Господа Левскари,никой не ви иска мнението...сбъркали сте форума!Мучете си във вашия.

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
-
- Контакти:
Тва е най лъжливият човек на земята