Blue1914 написа:1-2 мисловни напъна и сам ще се сетиш!
Аз не знам да имат вражда с BBB.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Blue1914 написа:1-2 мисловни напъна и сам ще се сетиш!
eelche написа:Темата прерасна в етнически спор относно населението на Лудогорието...![]()
Става въпрос,че хърватските фенове,голяма част от тях са ветерани от войната,с неизлечими травми,футболни фенове,които са преки участници в началото на така наречената Хърватска искра (мача между Динамо - Звезда през май 1990).
Общо взето представете си Иван Богданов ама в ХАРДКОР версия:
Ако са решили да чупят,ще чупят.Ако са решили да прекратят мача,ще прекратят мача.Всичко зависи от това дали ще пътуват,колко ще пътуват и с каква нагласа.Относно президента им Мамич,той се явява и президент на местната футболна федерация.От видеото което са пост-нали по - горе колегите си личи каква мазна и нагла гнида е.
Все пак успех на Лудогорец,България има отчайваща нужда от добро представяне в ЕКТ и добър коефициент,а вътрешните проблеми в Динамо биха подействали добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Blue1914 написа:ПС
И трето- големите "хулигански фирми" от София и Пловдив би трябвало да не пропуснат възможността да уговорят бой с ВВВ. Да, ама то не било като да сваляш шалове на дечица......................
dreben23 написа:Дори не знаех, че е бил Бобан и че е тренирал кунг-фу!
Eminem написа:Blue1914 написа:1-2 мисловни напъна и сам ще се сетиш!
Аз не знам да имат вражда с BBB.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта