Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец
Днес е денят! Да видим какво са ни приготвили от ръководството...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- D.Georgiev
- Контакти:
"Лудогорец" уреди бразилска звезда
Кариокаата мина прегледи в Царско село, представят го утре
Мистериозна бразилска звезда от местната Серия А кацна в София вчера и бе настанен в Царско село, видя репортер на ***. Името на играча все още се пази в тайна, както и тима, от който идва.
Футболистът се състезава на позиция централен нападател, а визитката му в бразилската Серия А е богата. Играчът е минал медицински прегледи и по всяка вероятност ще бъде представен утре. Парите, които Лудогорец ще плати за правата му са около 1 милион евро.
Кариоката е бил придружен от свой сънародник, който обаче няма да подпише с разградския клуб, а ще бъде уреден в друг български клуб.
[offtopic]http://www.***.eu/news164024.html[/offtopic]
Източникът не е най-надеждният, но все пак е някакъв източник... Интересна информация. Сериа А, 1 мил.евро, идва с друг бразилец, който обаче нямало да подписва с нас... Ще видим колко от тези неща са истина

Хм, как стои въпросът с позволената квота от трима футболисти извън ЕС?
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Хм, как стои въпросът с позволената квота от трима футболисти извън ЕС?
За този сайт нищо никак не стои. Ако има някаква истина, то аз предполагам, че е вероятно да се разделим с Кишада.

- D.Georgiev
- Контакти:
Theos написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/cesinha/profil/spieler_226382.html
Този харесва ли ви?
Ами този е мистерия. Не се припокрива с информацията на балона, но това е нормално:) Иначе, ако е този ще ни е 3-ти играч от "Брагантиньо". Няма да се задълбочавам много с него, защото още уж не се знае нищо, но това момче има само 60 мин в Серия Б. Поне на пръв поглед не звучи като чаканото класно попълнение.

D.Georgiev написа:Theos написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/cesinha/profil/spieler_226382.html
Този харесва ли ви?
Ами този е мистерия. Не се припокрива с информацията на балона, но това е нормално:) Иначе, ако е този ще ни е 3-ти играч от "Брагантиньо". Няма да се задълбочавам много с него, защото още уж не се знае нищо, но това момче има само 60 мин в Серия Б. Поне на пръв поглед не звучи като чаканото класно попълнение.
Просто направих предположение, преди няколко дни четох ,че бразилеца ще е от Брагантино...и по пътя на логиката тоя ми се вижда най близко като параметри които Петев използва на върха на атаката ви. А иначе е с 2 мача защото сега им почна пъвенството на Бразилия.
-
- Контакти:
Хем ми се иска да вземем някой - хем не. Играта ни е добра. Както се вижда - ставаме все по ефективни.
Вижте пък аз какво намерих...
И още...ТУК.Тази статия е от вчера.
Ето още...
Ето интервю с въпросния.Търси се спешно преводач...
Това намерих,не знам колко е достоверно...
Нападателя Paulinho... ще преминат изпитателен срок в Лудогорец Разград в България. тази статия е с дата 11.07.
И още...ТУК.Тази статия е от вчера.
Ето още...
Ето интервю с въпросния.Търси се спешно преводач...
Това намерих,не знам колко е достоверно...

[center]
[/center]

entwickler написа:Хем ми се иска да вземем някой - хем не. Играта ни е добра. Както се вижда - ставаме все по ефективни.
Да, това забравих да го кажа за мача за Суперкупата: Лудогорец беше ефективен. Имаше пропуски, но бяха малко. Като цяло играха толкова, колкото да вземат мача. Дали беше първият, или от малкото мачове, в които головете бяха повече от пропуските.
Но предвид неубедителния Кишада, липсващия Кабаселе и освободените през зимната пауза, задължително е нужен нападател.
[center]
[/center]