ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НК Мура - ЦСКА 2 пр.кръг ЛЕ
Нормално е цска да победи и в двата мача , но трябва да имат едно наум ,защото с наименованието Мура може да се спрегнат доста рими и прякори .
- amstel_beer
- Контакти:
mistreated написа:Синьо сърце написа:Игралите два пъти напролет в ЕКТ напоследък, за разлика от черно-белите архивни кадри.
Кога пък сте играли 2 пъти напролет? За единия знам, ама другия пък кой е?
И не разбирам каква е тази изненада, че третият в Словения отстранява 6-тия в Азербайджан. На каква база изобщо азерите бяха определени за фаворити в тези срещи?
Забрави ли, че и ние играхме с Ливърпул през новия век и то точно през пролетта? Колкото до втория ти въпрос, прав си, че словенците бяха фаворити, но само заради традициите и коефициента на страната, всяко следващо сравнение е в полза на азерите.

- cska_kts_888
- Контакти:
Пише,че мача е на 19 а реванша на 26 но в темата пише,че мача е на 18 кога със сигурност ще бъде първият мач в Словения ?? Иначе всичко различно от две победи ще е изненада
) 3-1 в Словения и 4-0 в София
)

Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- blue avalanche
- Контакти:
cska_kts_888 написа:Пише,че мача е на 19 а реванша на 26 но в темата пише,че мача е на 18 кога със сигурност ще бъде първият мач в Словения ??
Какво ли не пишат в темите?Не ги вземай насериозно...
В тази,например,пише НК Мура,пък такъв отбор няма.Ама нейсе...
Иначе-вие ТКЗС-то не можахте да биете с 3-1 и 4-0,на тези се каните.
ПП.Клифтънвил-също.

- mistreated
- Контакти:
amstel_beer написа:mistreated написа:Синьо сърце написа:Игралите два пъти напролет в ЕКТ напоследък, за разлика от черно-белите архивни кадри.
Кога пък сте играли 2 пъти напролет? За единия знам, ама другия пък кой е?
И не разбирам каква е тази изненада, че третият в Словения отстранява 6-тия в Азербайджан. На каква база изобщо азерите бяха определени за фаворити в тези срещи?
Забрави ли, че и ние играхме с Ливърпул през новия век и то точно през пролетта? Колкото до втория ти въпрос, прав си, че словенците бяха фаворити, но само заради традициите и коефициента на страната, всяко следващо сравнение е в полза на азерите.
Пропуснал съм, че мачът е бил март месец. Може би защото е едва трети кръг в турнира. Не знам защо са се играли по това време, при положение, че ЦСКА играе с Атлетико Мд на 1/16 финал за Купата на УЕФА през ноември.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
мача с ливърпул си беше точно Е С Е Н Т А .
всичко друго е от сорта на лъжата.
ЯСНО ЛИ Е ЕСЕНТА?ТОЛКОВА ПО ОГРАМОТЯВАНЕТО!
всичко друго е от сорта на лъжата.
ЯСНО ЛИ Е ЕСЕНТА?ТОЛКОВА ПО ОГРАМОТЯВАНЕТО!
-
И не разбирам каква е тази изненада, че третият в Словения отстранява 6-тия в Азербайджан. На каква база изобщо азерите бяха определени за фаворити в тези срещи?[/quote]
[/quote]
Пропуснал съм, че мачът е бил март месец. Може би защото е едва трети кръг в турнира. Не знам защо са се играли по това време, при положение, че ЦСКА играе с Атлетико Мд на 1/16 финал за Купата на УЕФА през ноември.[/quote]
през коя пролет сте играли с ливърпул бе баце?
та вие играхте предварителни кръгове за ШЛ.това няма как да е пролетта,ако не си ГА ГА да пишеш само измишльотини.

Пропуснал съм, че мачът е бил март месец. Може би защото е едва трети кръг в турнира. Не знам защо са се играли по това време, при положение, че ЦСКА играе с Атлетико Мд на 1/16 финал за Купата на УЕФА през ноември.[/quote]
през коя пролет сте играли с ливърпул бе баце?
та вие играхте предварителни кръгове за ШЛ.това няма как да е пролетта,ако не си ГА ГА да пишеш само измишльотини.
siniq_fen написа:От това, което видях на репортажите им срещу Баку те са пълни калитари. ЦСКА ще ги сгази като валяк - 0:3 и 3:0 за червените
От твоята уста в божиите уши.
Аз също очаквам нещо подобно.
Стискам палци и мисля че ЦСКА ще отстрани Мура, но според мен това няма да стане много лесно и няма да е след 2 победи. Предстои ви още много работа за избистряне на състава и сработване на новите и е хубаво между евромачовете да имате и някоя друга контрола. Дано през август влезете в най-добрата си форма.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- mistreated
- Контакти:
valkaredgi написа:през коя пролет сте играли с ливърпул бе баце?
Преди да сереш простотии, да беше прочел, че става въпрос за мач на Левски с Ливърпул, а не на ЦСКА. И то в турнира за купата на УЕФА, а не ШЛ.
Аман от недоразбрали капацитети!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...