Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Моят Левски

Мнениеот Middlesbrough » 26 авг 2009 17:18

barbi_vip написа:Първо и много важно НЕ СЪМ ПАЛАВНИЦААА ЕЙ КАК ГО РЕШИ Middlesbrough
Второ също много важно НЯМА ДА ХОДА АЗ ЛИЧНО НА ГОСТИ :mrgreen: :) :lol: особено ако не са ми на годините или по - големи , но все пак не съм свободна ;) :)

че кво лошо има в тва да си палавница бе :oops: , няма нищо като не си свободна ние не ревнуваме :lol: :P :geek:

Офтопик:

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 17:19

ЕЕЕЕ няма лошо ама................. :)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Dostanica
Контакти:

Re: ДО РАТКО И БАТКОВ-СПЕШНО НАПАДАТЕЛ

Мнениеот Dostanica » 26 авг 2009 17:21

Tuka Ratko. Ne moga da pisati kirilica.Gospodina Batkova bice doci sada.
Аааа...Тук Батков.Ратко ми наднича зад рамото.Господин бокомиланиста,ще вземеме под внимание забележката ви.Въпреки,че аз..вие всички знаете,съм народно момче.Мен не ме е страх от такива като вас...АЗ СЪМ ИЗВАДИЛ 15 МИЛИОНА ОТ МОЯ СИ ДЖОБ !!!! Та както ви казах... :) .......ааа аз карам влака.Аз карам и Мерцедес,ама това вас не ви вълнува. АЗ 17 НАПАДАТЕЛЯ ЛИЧНО ОТХВЪРЛИХ!!!...аа защото аааа не бяха за отбор като Левски. Все пак по ваши препоръки..аааа ще си инсталираме ФМ мениджър 2006..ааа ,на последния му нямаме крак,а Наско го няма тук да го инсталира и..ааааа ще потърсиме нападател.Ако..аааа вие имате някой предвид и той се вписва в аааааа ........... .......... ................ ааааа българската реалност моля уведомете ни на личния ми и мейл.САМО ВИРУСИ ДА НЕ МИ ИЗПРАЩАШ.АЗ КОЛКО ВИРУСИ СЪМ ИЗЧИСТИЛ ЗА ТИЯ 10 ГОДИНИ. 15 МИЛИОНА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ И МЕЙЛ !!! аааа лек ден

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 авг 2009 17:22

barbi_vip написа:Първо и много важно НЕ СЪМ ПАЛАВНИЦААА ЕЙ КАК ГО РЕШИ Middlesbrough
Второ също много важно НЯМА ДА ХОДА АЗ ЛИЧНО НА ГОСТИ :mrgreen: :) :lol: особено ако не са ми на годините или по - големи , но все пак не съм свободна ;) :)

Остава да кажеш че се гъделичкаш с Дарко... ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 26 авг 2009 17:23

Начи много добре е измислено но няма как да стане,а вие какво му е се ебавате ве от тоя Левски почти нищо не става от него докато Батков ни даржи тва отбор нема да е,те са свиканли тука ми бият Цска и като излезнат на ван се осират еми така ша е ! 8-) ;)
Последна промяна от BiJuTeRa на 26 авг 2009 17:25, променено общо 1 път.
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Dostanica
Контакти:

Мнениеот Dostanica » 26 авг 2009 17:24

love_hurts написа:

Ти като си бил на 14-15 да не си гледал момичетата на по 25 ? Защото аз ги гледах тия на 13-14 ... Под гледах имах предвид видях ... Но това става като човек се изразява неправилно.

Значи си на 14 години,така ли да разбираме?
Последна промяна от Dostanica на 26 авг 2009 17:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 авг 2009 17:24

barbi_vip написа:ЕЕЕЕ няма лошо ама................. :)

ама кво :lol: :P

Офтопик:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 26 авг 2009 17:25

BiJuTeRa написа:начи много добре е измислено но няма как да стане а вие какво ми е се ебавате ве от тоя левски почти нищо не става докато батков ни даржи тва отбор нема да е те са свиканли тука ми бият цска и като излезнат на ван се осират еми така ша е ! 8-) ;)

Батков е най-добрият президент, който е възможно да имате в тази България. Да плюете по него е много глупаво. Лично мое мнение като фен на ЦСКА. Не се и ебавам.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 17:25

Условията за да ви дойда на гости са :
1.Да си роден през Май.1984
2. Да си висок 184 см.
3. Датежиш 74 кг.
4. Да си с леко дълга но не много коса тъмна като цвят
5. Да си с кафяви очи
6. Да си Халф
7. Да не си от БГ а от съседна държава
8. Да караш БМВ Х6

И като можете да покриете условията званете ми пала мойто кола и идвам :lol: :) :)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 авг 2009 17:25

ros написа:

Остава да кажеш че се гъделичкаш с Дарко... ;)

Дарко не е красавец бе , по добре с Гаджев хем млад хем издръжлив :Д :П

Офтопик:

Върни се в “Архив”