Тая работа е странна, но не е като да не се случва и при нас. Което само показва за професионализма в управлението на двата ни гранда. И докато в момента при нас Тонев и компания напипват нещата( или поне се опитват), в ЦСКА си я карат постарому. Затова пък в недалечното минало Боримиров, Гонзо, Батков, Сираков и други сини направиха показно шоу с общуване чрез медиите на темата:" Как да накараме сините фенове да се червят и да се чудят какво се случва?". Неща, които за отбори с претенциите за професионални, са тъжни, но какво да направим...
Колкото до конкретния случай, поне на базата на изнесеното по медиите, аз бих заел страната на Младенов. Треньорът е отговорен за играта и представянето, и то пред шефове и фенове, а не пред Сульо и Пульо. И ако някой си е позволил подобни квалификации, то Младенов е абсолютно прав в реакцията си.
Накрая искам да вметна тук, че сред известен кръг от вас се шири мнението: " Сините фенове мразят Стойчо и искат да го уволнят, защото ги е страх". Всеки има право на мнение, но истината е следната:
На феновете на Левски е безразлично кой е треньор в ЦСКА. Ние не мразим Стойчо, но си имаме позиция относно начинът му на изразяване, някои епитети и стил на действие. Както и относно възпитанието му. Но дотук-това с махането е феноменална глупост! Аз лично смятах за задължение да направя всичко възможно да махна Гонзо като треньор в Левски! Но тренерът на ЦСКА нито е в нашите прерогативи, нито пък има значение за нас.Това си е ваша работа! Дали ние го харесваме или не е без значение. От значение е дали харесваме и подкрепяме наставника на Левски, в конкретния случай-Илиан Илиев!
Мисля, че се изразих достатъчно точно!
Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Кашчей написа:ScarredInRed написа:Защо ли си мисля, че всеки има право на собствено мнение към даден човек?
Естествено, че имаш право на собствено мнение, но поне се обосновавай. Не е морално да даваш определения за човек, или да осъждаш действията му само защото не кореспондират със собствените ти виждания, без да има възможност, конкретният индивид, да се защити.
Това е форум, пич, и не обсъждаме съфорумец, а публична личност, като треньора на ЦСКА.На него никой не му е отказал достъп до форума, и ако се чувства засегнат от нещо може да си го каже.Или журналистите могат да си обсъждат, вие, онеправданите, можете да плюете по БФС и Домусчиев, а аз нямам право да обсъждам Стойчо..Че откъде накъде е това?!
Георги Павлов тук ли е, за да може да се защити, ама не правиш забелеШка на тези, които го плюят!?!
Чувстваш ли се засегнат нещо?
Посочи ми едно мое мнение, където съм плюл по някого

Разбира се, изказваш се популистки и ме обвиняваш в нещо, което не съм извършил, за да избегнеш същността на проблема, а тя е, че си плюем, ей така, без да има възможност личността, която нападаш да се защити.
Защо не съм правил забележки на другите

Не ми извъртай думите, ако обичаш, подчертах единствено, че ако ще нападаш някой, обоснови нападките си.
И ако искаш обсъждай Младенов, просто се придържай към някакви морални принципи и не го осъждай, без да има възможност човекът да се защити

Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
- blue avalanche
- Контакти:
Red Warrior написа:blue avalanche написа:Red Warrior написа:Вижда се кои са на страната на Павлов - левскарите.
Които са...?
В болното ти съзнание!
Ти висиш повече в нашия форум отколкото във вашия. Не знам кой е с болно съзнание.
Аз,пък,не знам кои са левскарите,дето са защитили Павлов.Чакам да ги изобличиш...
Щом Стойчо публично обвини Павлов ,това означава че той е опитал по нормалния начин и не се е получило.Втория опит беше чрез медиите да изгони този ,който искал да го уволни.Д.Борисов страда от мутрите с които се оградил вижте му изявленията на "търговския"директор типична мутра ограничен" казах му в очите ,че трябва да го уволнят".Не оставят ли Стойчо на мира отбора трудно ще намери спокойствие.
Тоя изобщо не трябва да го коментираме ! В събота мощно вън Павлов от ЦСКА и те така !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Тоя изобщо не трябва да го коментираме ! В събота мощно вън Павлов от ЦСКА и те така !
Абсолютно! Нов търговски директор могат да си намерят по всяко време, но нов треньор, който да поеме отбора сега и да има доверието на феновете - едва ли!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Red Warrior
- Контакти:
Ако махнат Стойчо цирка ще е пълен! И без това нямаме футболисти, а ако се появи някой що-годе го продаваме след 3 месеца. Титаните трябва да разберат, че Стойчо отне напрежението от тях и го прехвърли при левскарите, а добрите игри спомогнаха за това. Ако го махнат не им давам повече от 6 месеца в ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
Red Warrior написа:Ако махнат Стойчо цирка ще е пълен! И без това нямаме футболисти, а ако се появи някой що-годе го продаваме след 3 месеца. Титаните трябва да разберат, че Стойчо отне напрежението от тях и го прехвърли при левскарите, а добрите игри спомогнаха за това. Ако го махнат не им давам повече от 6 месеца в ЦСКА!
Всъщност вие трябва да разберете, че Стойчо махна напрежението от играчите, не от Титан. Това с добрите игри звучи малко...странно. Колкото до нас, проблемите в Левски нямаха абсолютно нищо общо с тая работа. Те бяха чисто вътрешни и не зависеха от резултати, още по-малко от вашите! Колкото до 6-те месеца, не виждам как ще им повлияете реално и какво ще направите. Аз лично имам 1( една) акция на Левски с право на глас и 40 привилегировани без глас. Около 10 % от акциите са у фенове, на пръв поглед смешно, но не съвсем...
Поне така се оказа. А при вас няма нищо. Не можете да ги махнете, не можете да поемете клуба...
Та така.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- Red Warrior
- Контакти:
leski написа:Ха-ха,това че не приемам Младенов като месия ли ти навява тези мисли ? ЦСКА не се кланя на идоли за разлика от ония.И пак казвам че на Младенов не му е работа да коментира членове на ръководството по летища и лагери,неговата работа е да тренира отбора.Есента и за Радуканов казах че е пътник,след заиграването му с феновете на ония и познах,но това не значи че не обичам ЦСКА.
П.П. За Младенов знам повече неща от теб,но за това си има фен тема.
Тук не говорим за идоли, а за авторитети. Или за теб Павлов е по-голям авторитет за цесекарите от Стойчо Младенов ли? Българите по принцип не си ценим авторитетите и затова сме на това дередже. Вместо като видим някой талантлив човек да му кажем "Браво, супер си, продължавай така!", ние казваме, "Тоя ли бе, аз го знам тоя..."

- Red Warrior
- Контакти:
Синьо сърце написа:Red Warrior написа:Ако махнат Стойчо цирка ще е пълен! И без това нямаме футболисти, а ако се появи някой що-годе го продаваме след 3 месеца. Титаните трябва да разберат, че Стойчо отне напрежението от тях и го прехвърли при левскарите, а добрите игри спомогнаха за това. Ако го махнат не им давам повече от 6 месеца в ЦСКА!
Всъщност вие трябва да разберете, че Стойчо махна напрежението от играчите, не от Титан. Това с добрите игри звучи малко...странно. Колкото до нас, проблемите в Левски нямаха абсолютно нищо общо с тая работа. Те бяха чисто вътрешни и не зависеха от резултати, още по-малко от вашите! Колкото до 6-те месеца, не виждам как ще им повлияете реално и какво ще направите. Аз лично имам 1( една) акция на Левски с право на глас и 40 привилегировани без глас. Около 10 % от акциите са у фенове, на пръв поглед смешно, но не съвсем...
Поне така се оказа. А при вас няма нищо. Не можете да ги махнете, не можете да поемете клуба...
Та така.
Не си бил на Армията да чуеш как се скандираше срещу титаните преди Стойчо и след това. Даже той помоли феновете да бъдем всички заедно за доброто на ЦСКА. Титаните, ако имат малко акъл ръцете трябва да му целуват на Стойчо.