Мнениеот Кролик » 13 юли 2012 10:02
Морски, нещо не съм съгласен с твоето мислене. Това което казваш е че:
- не трябва да се информираме от никоя медия, няма независими и всички са платени. Т.е. до нас пристига само изкривена информация;
- журналистите нямат право да пипат в мръсотията, освен ако някой не им плати или ги накара да го направят;
- всички проблеми в държавата трябва да се решават с протести по улиците, като се молим правилната ТВ да предава протеста. Иначе няма смисъл да го правим, ако никой не разбере за него;
Виж сега принципно това не е ново за мен, ама казано от човек "от кухнята" звучи много зле. Е как ти се бачка тогава ?!? След като го знаеш, ще продължиш ли да го работиш или напускаш занаята ?
Като ти казвам, че не съм съгласен с мнението ти, имам предвид, че все малко морал трябва да е останал в хората от тази гилдия. Нека тези хора да пишат за проблемите и да се опитват да ги решават. Нали е модно да си разследващ журналист, ами нека четат не само форуми, но и търговски регистри и т.н., да търсят инфо и да преследват "народните" проблеми. В тази връзка съм съгласен с Грийпийк, че не е наша работа да се ровим в помията и да висим по протести. Все някой трябва да изкарва пари, с които да се плащат рекламните карета по вестници, сайтове и ТВ.
Браво на Добри че чете форума. И Вальо от (Варна Спорт) съм виждал да го прави. След като Добри е написал статията, а сега да пробва да намери отговори от хората, които публично обещаваха пътека от рози до стадион Варна. Тях не ги беше срам да говорят глупости, нека сега да отговарят за тях. Не може, и не мисля че е правилно за всеки проблем да правим протести.
П.с.: нищо лично към теб, ама отговаряш доста остро срещу нормални въпроси ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?