GOLEADOR написа:thebully написа:Тука чета само странни работи и небивалици,намесиха се Левски Баждеков Илиев и кой ли не още,абе вие не разбрахте ли цесекарите че тренера ви не е това което си мислите,това е човек който обича да си слага тенекия на задника,обаче в момента пари титаните нямат и не се получава работата,какво коментирате въобще не ви знам![]()
![]()
Какво коментираме ли?Ми примерно думите на Павлов,че би уволнил Младенов веднага след мача с Черноморец!Ако ми кажеш сега кога беше този мач и кой бе начело на отбора,ще разбереш защо всички мислят,че Павлов нещо крие.Не му е чиста работата на този човечец и това е!
Не ви знам ваша си работа и спирам да коментирам повече,значи-въпросния треньор имало е разговори да става треньор на моя отбор преди няколко години,направо е бил отрязян още в началото като си е поставил изискванията относно пари и селекции,пак казвам уважавам го като човек и футболист но си слага предварително тенекия на задника,в момента явно работите с Титаните и селекцията ви не вървят и нещата избиват в друга посока,всеки иска да е първи и да печели,но както са казали ако те е страх от мечки не ходи в гората,то не бяха селекции програми-първите 6 кръга и какво ли още не,като е катил да напусне ама чака неустойката евентуално нали или бъркам