Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2012 17:50

Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов говори на живо в „Спортно шоу Гонг“, където отговори на нападките на старши треньора на „червените“ Стойчо Младенов.

Както е известно, при пристигането на отбора в София, Младенов заяви, че Георги Павлов саботира работата му и поради тази причина е подал молба търговският директор да бъде уволнен.

Пред Гонг, Павлов изказа недоумение от изказването на Младенов. Според него двамата няма какво да делят, тъй като имат коренно различни роли в клуба. Той категорично отхвърли възможността по някакъв начин да саботира работата на треньора.

„Сутринта разбрах, няма как да му саботирам работата, защото нямам нищо общо с неговата работа. Аз съм търговски директор, занимавам се с рекламни пана, рекламни договори, нямаме нищо общо. Дълбоко го уважавам като фен на ЦСКА, нищо лошо не мога да кажа за него“, заяви Павлов.

„Трябва да питате него, аз ултиматуми не съм поставял, странно ми е един треньор да иска оставката на един директор, не знам да съм пречил на някой, ние нямаме допирни точки, ако шефовете преценят, че преча, няма никакъв проблем.“

„На срещата му казах в очите, че аз като фен го бих уволнил след мача с Черноморец и заставам зад думите си и продължавам да го твърдя. Но аз съм търговски директор, нямам такива права. Нямам идея, ако това го е обидило ще му се извиня, но не мога да си върна думите назад.“

„Бяхме на среща с него, ръководството, спортния директор, постоянно се срещаме с него, никога не съм се мешал в работата му и никога не съм желаел да се мешам.“

„Много ми е странно, аз му казах моето мнение, аз не съм говорил с ръководството на тези теми, аз му казах просто моето мнение и стоя зад думите си. Казах моето мнение, нищо повече. Но това бе преди много време, това бе преди месец и половина. Аз не съм го виждал от месец, днес го видях за първи път.“

„Учудих се малко, той си знае, аз нямам проблем с него, аз съм дошъл да работя, работата ми е друга. Постоянно се изкарват неща от кухнята на ЦСКА, което ми е под нивото да го коментирам. Аз не уволнявам и назначавам. Аз си гоня моите работи.“

На въпрос, дали в крайна сметка и двамата ще останат на работа в ЦСКА, Павлов коментира: „Не мога да обобщя, защото не сме говорили на тези теми, не сме го коментирали това. Това е все едно вие да поискате оставката на ваш началник, аз нямам проблем да работя с него. „

„Ние с него нямаме какво да делим. Няма интервю, в което да съм изкоментирал Стойчо Младенов като треньор, футболист, заплата. Аз знам много добре заплатите на него и екипа му, никога няма да се объркам за някоя цифра.“

„Никога не бих говорил лошо за него. Писаха се глупости, благодаря на сериозните медии като Гонг, че не ги пишат, пишат ги жълтите медии, но господин Младенов явно чете жълтите медии. Нямам проблем с него. Днес свършихме работа, тренира си отбора, аз си гоня моите работи, не искам да се мешам в неговите неща, защото не ги разбирам. С него се виждаме всеки ден, утре ако ме помоли за нещо ще го направя.“

"Гонг"

Да добавя, че Павлов каза, че като фен на ЦСКА би уволнил Стойчо, след мача с Лудогорец, а не срещу Черноморец. Човека писал статията не е чул добре.

Аз като фен на ЦСКА бих уволнил това недоразумение, а не Стойчо! Търговската ни политика е пълен провал! Не бих му дал да продава дори стари вестници около стадиона на този. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Георги Павлов: Като фен на ЦСКА бих уволнил Стойчо Младенов

Мнениеот Joni_ » 12 юли 2012 17:57

Този е голям боклук !
На момента да се маха от Армията, защото не спира да прави глупости !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2012 17:58

Ако не беше Стойчо щяхме да се борим за 7-8-мо място, а той щял да го уволнява. :evil:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2012 17:59

Признавам си, че след това интервю тотално съм объркан! Какво става в тоя отбор? Не си ли общуват тия хора, не знам! :? Тъжна работа... :cry: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2012 18:00

Сигурно и той е станал фен на ЦСКА като Гърнето на 30 години. :roll:

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 12 юли 2012 18:01

Аз не съм го виждал от месец, днес го видях за първи път.
С него се виждаме всеки ден, утре ако ме помоли за нещо ще го направя.“ :) :) :) :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юли 2012 18:01

На срещата му казах в очите, че аз като фен го бих уволнил след мача с Черноморец и заставам зад думите си и продължавам да го твърдя.

Младенов пое ЦСКА след загубата с 2:0 от Черноморец!Зад какво стои и какво твърди този човечец?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 юли 2012 18:02

аве вие нормални ли сте ве еи ако паро никодимов беше загубил 8 точки вие щяхте да ревете като сибирски мечки тука а сега защитавате човека който неможа да бия най беспомощния левски който съм гледал аве одавна трябваше да е безработен не да ми води недуразумения като спрокел и мокел само заради такива ревловци като вас тоя некъдарник в момета прави итриги на гърба на ЦСКА :arrow:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 юли 2012 18:02

GOLEADOR написа:На срещата му казах в очите, че аз като фен го бих уволнил след мача с Черноморец и заставам зад думите си и продължавам да го твърдя.

Младенов пое ЦСКА след загубата с 2:0 от Черноморец!Зад какво стои и какво твърди този човечец?

МИ СЪРДИ СЕ НА ТОЯ КАДЕТО ГО ПИСАЛ ЧОВЕКА КАЗА лУДОГОРЕЦ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юли 2012 18:04

Вижда се кои са на страната на Павлов - левскарите. :lol:

Върни се в “ЦСКА”